Nyheder og SamfundNatur

Svampe Chelyabinsk regionen. Hvad er de?

Elskere af såkaldt tavs jagt for at fremstå mere og mere hvert år. Det ser ud til, godt, hvorfor skulle en mand vide om for eksempel svampe af Chelyabinsk-regionen, hvis de er nu helt uden problemer, du kan købe i

nærmeste supermarked eller markedet? Men nej ... Ifølge psykologer, på denne måde indbyggerne i store byer forsøger at bryde fra stress og jag i hverdagen.

Svampe Chelyabinsk-regionen

cep

Han har et fremragende ry og skiller sig ud blandt medlemmerne af deres art. Denne smukke høje hvide stamme og mørkebrun hætte. Svampen har fremragende smag og samtidig meget godt for sundheden, t. Til. Indeholder vitamin A, B1, D. En anden funktion i denne såkaldte konge af svampe , er det faktum, at han er aldrig orm-spist. Det kan være stegt, kogt, tørret og bejdsning, og under alle omstændigheder smagen af maden er fremragende.

mælk champignon

tre arter kan iagttages i Chelyabinsk regionen: Hvide agaric, sorte svampe og Lactarius tør.

  • Hvid fluesvamp uden helt sne-hvid, med en buet kant på en kasket og et hult ben.
  • Sort Lactarius strukturelt de samme som det hvide, bortset fra farven og klæbende hætte.
  • Tør mælk champignon er fundamentalt forskellig fra deres pårørende. Det har cremet hvid hat og tykke korte ben. Dybest set er disse skovprodukter bruges til pickles.

gul boletus

Nipler - en svamp af lille størrelse med en gylden hætte på hvidt ben. Denne sort er meget velsmagende, og for hende er der mange opskrifter på forskellige retter. Men før den gave af skoven anvendelse i fødevarer, sørg for at det skal rengøres grundigt.

svampe

Historien om svampe af Chelyabinsk-regionen vil synes ufuldstændig uden at nævne denne temmelig lille, voksende bunke instans. Det har en klokkeformet hat, lidt aflang tynd ben. Svampe kan spises som pickles, koge suppe fra dem, marinade eller endda fryse.

brun cap rørhatte

Hat på dette repræsentative for underverdenen konvekse, ligesom en lille pude, som hænger over en lang hvide ben broget. Hvis du bryder svampen, kan det ses, at over tid dens farve forbliver uændret. Ud over disse populære svampe i Chelyabinsk-regionen (2013) - er asp, kantareller, russula, svampe, Mokhovikov, lader, volnushki, svampe, regnfrakker, russula og andre.

Det skal bemærkes, at alle svampe indeholder nyttige vitaminer og har fremragende smag data i henhold til normal forberedelse og forrensning og iblødsætning.

Secrets oplevet, hvor der er svampe i Chelyabinsk

Generelt på området er der et stort antal svampe ruter og erfarne svampe plukkere har længe bygget sig en tidsplan for gåture i skoven til gavn for sig selv og for sin egen lomme.

Sosnowski generelle område er fyldt med svampe, især mærkbar omkring to landsbyer - butakov og Kremenkul. Her er populære asp, russula og svampe, som kan høstes hele champignon sæsonen indtil den første frost. Hvis at bevæge sig lidt mod vest, til søen Big Kremenkul kan også ringe en kurv fuld af mælk svampe og porcini svampe.

Den anden sted, hvor svampe Chelyabinsk-regionen er mest almindelige, er Argayashsky District. Der kan være særligt heldige fans boletuses.

Langs ruten "Kyshtym-Ozersk" i de lokale skove kan også profitere af en hvid svamp eller mælk svampe. Og plukkere rådes til at prøve lykken i landsbyen Sargazy eller Kureynoe.

forholdsregler

Svampe, på trods af sine gavnlige egenskaber, kan være meget farlige for mennesker, og nogle gange endda fatalt. Derfor under opsamling, og i endnu højere grad, når de spiser, bør absolut tage følgende forholdsregler:

  • Undgå ukendte prøver;
  • at gå champignon jagt kun i de tidlige morgentimer;
  • husk at der er falske visninger, som kan forårsage akut forgiftning;
  • alt, hvad der er blevet indsamlet, skal du sørge for at tilberede indsamlingsdagen, at udskyde den næste dag er simpelthen uacceptabelt;
  • altid huske, at svampe, som efterfølgende anvendes i fødevarer, ikke samles i de industrielle lokaliteter;
  • præparatet er påkrævet forud iblødsætning svampe;
  • I intet tilfælde ikke kan vaskes fra skoven i galvaniserede beholdere.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.