Nyheder og SamfundNatur

Den største elefant i verden

Elefanten anses for at være det største dyr lever på land. Dens dimensioner ophidse fantasien, som manden i forhold til ham en lille mand. Men selv blandt disse dyr er dem, der klart overlegen i forhold til deres kolleger i størrelse. Så lad os gå ind i en lille informativ gåtur og lære: hvor meget vægt den største elefant i verden? Hvor han bor? Og hvad interessante hemmeligheder at skjule?

Efterkommerne af de gamle giganter

Oprindelsen af elefanter har sine rødder i de dage, da jorden blev kommer langsomt køling stor. Ifølge den nyeste forskning, blev den første Elephantine født omkring 1,6 mio. År siden. De var tilfældige genetiske fejl - mutationer, for evigt opdelt mastodonter i to separate arter.

Samtidig, i løbet af året Elephantine bukket under også til evolutionær forandring. De dannede tre adskilte underarter. Nemlig mammutter, indiske og afrikanske elefanter. Først, desværre, vi har undladt at leve op til vore dage. Men de to andre, og nu går vi på sædvanlige lander. Men det mærkelige er, at i alle disse år har de ikke ændret sig.

Indiske og afrikanske elefant: Hvem er den største?

I det sidste århundrede, videnskabsmænd var overbevist om, at alle elefanterne er de samme, uanset om de bor i en region. Imidlertid har nyere undersøgelser vist, at dette ikke er sandt. Faktisk den største elefant - afrikansk. Dyret med den sorte kontinent forud for sin asiatiske slægtning til både kropsvægt og i højden.

Det skal også bemærkes, at den afrikanske elefant også er opdelt i to store undertyper: savanne og skov. I dette tilfælde er den første større. Heraf følger, at den største elefant i verden - er den, der bor i det store afrikanske savanne. Det var ham, der er indehaver af titlen "den største landdyr planet."

Nogle tal: hvor meget vægt en voksen elefant?

Vi begynder måske med den mindste repræsentant for familien af elefanter - indisk, eller som det kaldes, den asiatiske elefant. Dette dyr lever i Indonesien, Nepal, Thailand, Indien, Vietnam og Kina. I gennemsnit hanner af denne art vokser til 2,5-3 meters højde og deres vægt ligger fra 4,0-4,5 tons. Hunnerne er meget lavere end sine kolleger - de sjældent vokse mere end 2,4 meter og vejer omkring 2-2,5 tons.

Forest afrikanske elefant er meget ligesom hans indiske forhold. Dette gælder især for sine proportioner. For eksempel, hanner af denne art vokser op til 3 meter i højden, men i dag sådan gæv sjældent mødes. De gennemsnitlige skov elefanter nå 2,6 m, og deres vægt varierer mellem 2,5-3 tons. Hunnerne har omtrent de samme proportioner i kroppen, og kun lidt ringere end deres kavaleri.

Med hensyn til de savanne underarter, det er virkelig den største elefant i verden. Disse giganter kan blive op til 4 meter i højden, og deres maksimale vægt varierer mellem 5-6 tons. deres kropslængde når 6-7 meter. I dette tilfælde, den kvindelige, ligesom de andre underarter, meget mindre deres kavalerer.

Er den enorme elefant i verden: hvem er han?

Hvis du mener de gamle arkiver, blev den største elefant fanget af jægere i Angola i det XIX århundrede. Hans vægt var en smule mindre end 12,5 tons, og hver stødtand vejet mindst 50 kg. Men i betragtning beliggenhed af hændelsen, er det vanskeligt at hævde rigtigheden af disse dokumenter.

Men de officielle data viser, at den største elefant - er Yossi. Det var navnet på 32-årig afrikansk gigant bebor i parken "Safari" i nærheden af byen ROMAT Gan. Vægten af dette dyr var 6 tons, og dens vækst er 3,7 meter. I dette tilfælde, elefanten er stadig ganske ung, men fordi der er en stor sandsynlighed for, at Yossi stadig vokser i de næste ti år.

Et par interessante fakta om elefanter

Kun få mennesker ved, at:

  • Den største indiske elefant blev skudt i 1924. Dets vægt var 8 tons, og højden - 3,35 m.
  • Med stærke ben, elefanten er ikke desto mindre det eneste dyr på planeten, der ikke er i stand til at springe.
  • I en dag, kan en voksen mand spiser omkring 200 kg af vegetabilsk mad og drikke 300 liter vand.
  • Elefanter er meget sjældent sætte sig ned på knæ eller squat. Desuden disse dyr sove stående, og kun små elefanter er i stand til at ligge på din side.
  • På trods af så stor en del af kroppen, kan elefanten køre med en hastighed på 40 km / t. Under kørsel, han nemt bryder igennem en mur, og i tilfælde af panik og gjorde trampe alle, der vil falde ved hans fødder.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.