LovSundhed og sikkerhed

Fire Shield: Afslutning krav i GOST

I ethvert offentligt eller privat bygning, i hvilken bearbejdningen eller er konstant i mennesker skal være udstyret med ild skjold, færdiggørelse af som reguleres af GOST. Dette skyldes det faktum, at den brand - et af de elementer, der ikke kan stoppes med sine bare hænder. I mange situationer, den rette forberedelse, koordinering af arbejdet i brandvæsenet er afgørende i slukning af ilden. Og ild skjold så godt.

tid

Dette udstyr tilhører den kategori af brand. Det er beregnet til opbevaring af værktøj, der vil hjælpe til hurtigt at finde og reparere ilden. På mange måder kan dette foregribe resultatet af tragedien. Hvis der ikke er brand bord, dens udstyr er ufuldstændig eller værktøj, der er i det, er uegnet til brug, vil det ikke være muligt i tid til handling for at eliminere ilden. Dette kan ikke blot føre til tingskader, men også dødelig. Hertil kommer, at tilstedeværelsen af sådanne skjolde kræver regler brandsikkerhed. De er forpligtet til at udføre.

Fire Shield: udstyr, GOST krav

Normer komplette brand skjolde indebære nærvær af:

 • skovl (aktiv opgørelse er valgfrit);
 • bajonet skovle, som anvendes til opfyldning brændbare sand eller jordbehandling om nødvendigt;
 • Fire Ax (bruges med henblik på at åbne døre, vinduer, tag og andre steder i strukturen, der vil gå inde);
 • brandforebyggelse klud, som er designet til at beskytte udstyret, strukturer, objekter i rummet, samt tøj til brand på en mand;
 • konisk spand (i denne fortegnelse sand eller vand bringes op direkte til stedet for en brand);
 • Fire haseleddet (træk ved emnet svarer til funktionen af skrot, men det ligner i form af en krog), som tjener til at bryde døre, vinduer, tag, der dækker med det formål at komme ind i bygningen;
 • Fire skrot, som er nødvendig i de tilfælde, hvor det er nødvendigt at åbne døren eller at frigive brandhane is.

Derudover ilden skjold, udstyr (GOST krav i dette tilfælde er der), som skal være fuldstændig, kan sozherzhat ildslukker. Men denne opgørelse ikke nødvendigvis placeret direkte på brættet.

kravene i GOST

Statens standard regulerer emballage brand skjolde, som afhænger af dens type og brandklasse som fordeles 5:

 • Klasse A omfatter brændbare organiske stoffer (for eksempel træ- og papir);
 • Klasse B brande er forenet, hvis årsag var melt stoffer;
 • Klasse C - brande opstå på grund af forbrændingsgasserne;
 • Klasse D brande betyder metaller og legeringer heraf;
 • Klasse E - årsagen til brande er elektrisk.

regler design

Normer reguleret (du skal vide, at hvis du beslutter at udstyre ilden skjold) udstyr. Gæsterne gør også krav og for sit design. Og de er forpligtet til at udføre. bør fordeles mellem dem følgende:

 • brand afskærmninger (krav til dem er angivet i CCITT) være hvid med rød fringing, hvis bredde - fra 30 til 100 mm (ideelle værdi er størrelsen af 50-60 mm);
 • på overfladen af serienummeret, telefon Brandvæsen (101), en liste over de redskaber, der er inde, skal den person data, som er ansvarlig for et bestemt bord.

En lys stribe på nettet er designet til at tiltrække opmærksomhed, fordi i ilden folk har tendens til at gå tabt. Det er også værd at give en pålidelig indhold beskyttelse skjold mod tyveri. Det er derfor, ofte gør et dækglas, og mangler døren.

Fremstillet brand skjolde (i dette tilfælde kravet ikke er meget strenge) begge lavet af plademateriale, og træet. Derudover kan det være lukket med en speciel metalramme gitter. De kan også være i form af et kabinet, der kan hænges på væggen. Det er dog nødvendigt at observere den vigtigste betingelse - døren under alle omstændigheder bør ikke være lukket på låsen eller hammer søm. Adgang til hele opgørelse bør være åben, så du nemt kan få det rigtige værktøj på tidspunktet for at slukke branden. Men forseglingen skal være.

Hvad kan der gøres?

Brandmand skjold, udstyr, der er designet til at fjerne ilden, har en smal funktionalitet. Det sker dog, at anlægget personale ved hjælp af udstyr uhensigtsmæssigt. Alle ville ikke være så dårligt, hvis, i alle tilfælde, vendte han tilbage til sin plads. Det er grunden til branden skjold bør inspiceres med jævne mellemrum, udstyr i særdeleshed. For at gøre dette, skal du udpege en person, der vil være ansvarlig for dets opbevaring. Det er også nødvendigt at afholde særlige foredrag om brandsikkerhed og periodiske evalueringer. Dette gælder også for beboelse lokaler. Forældre bør hele tiden forklare børnene, hvad er risikoen for brand, hvordan man undgår det, og hvordan man opfører sig i tilfælde af dens forekomst.

Hver person kan selvstændigt garantere en lang levetid, når underlagt brand sikkerhedsbestemmelser.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.