LovSundhed og sikkerhed

Personlig hygiejne: principperne og deres overholdelse

Grundlæggende hygiejne basics alle ansvarlige forældre lå i børnene tilbage i de dage, hvor børnene kravle. Måske urimelige individer, der synes latterligt, men samtidig rimelige fædre og mødre giver til deres afkom grundlag, hvorefter de vil leve meget længere, sundere og bedre, end hvis de ignorerede det enkle i almindelighed reglerne.

Hvad er meningen med hygiejnen? Voksne mænd sjældent tænker over det, i virkeligheden, i dagens samfund, og grundene lidt. Men rejsende fra fortiden århundreder hygiejne værdi følte på deres hud i naturen, uvant med resultaterne af civilisationen. Faktisk koge vand - elementære. Men hvor mange mennesker er døde af vanrøgt disse enkle retningslinjer.

Hvad er inkluderet i den personlige hygiejne

Reglerne for personlig hygiejne, samt færdselsreglerne, overhovedet ikke dumme mennesker opfundet. Og selv hvis noget virker underligt eller forstået "per definition", er det værd at huske, at disse "definitioner" er forskellige. Og hvis du ved præcis, hvad der er nødvendigt for at sætte farten ned, før overfarter for fodgængere eller vaske arme før et måltid, ikke det faktum, at det er lige så indlysende til en anden (og det er ikke nødvendigt det er klinisk dum).

Så det samme gælder begrebet "personlig hygiejne"? Først og fremmest, uanset hvor latterligt, arbejdskraft kombination af psykisk og fysisk. Og begge aktiviteter skal være i harmoni, og at nu er de fleste mennesker husker kun om de fysiske aktiviteter, og at hjernen stammen stadig har brug for, mange glemmer.

Korrekt ernæring er også almindeligvis omtales som diætetik. Og det er i denne del og i personlig hygiejne. Efter alt, det afhænger af mad og sundhed og ydeevne. Hærdning - dette gælder for fans af en sund livsstil (angiveligt). Men på samme tid - og hygiejne. Og om resten glem ikke, selv om det menes af mange at resten ikke er nødvendig. Og drømmen folk husker kun, når problemerne begynder med ham, og sove ordentligt - er også blandt den del af den personlige hygiejne. Og en stor del af mennesker tror, at sundhed - dette er kun renheden af kroppen.

ren krop

Tja, hvis det sidder fast på mange kropslige renhed, vil vi starte. Vask, vask og vask, og regelmæssigt og grundigt. Og ikke kun kroppen, skal håret være også ren. Tidligere opfattelse var, at for at vaske dit hår oftere end en gang om ugen, det er skadeligt for håret selv. Så det er dumhed! Moderne shampoo er ganske velegnet selv til daglig badning. Dirty hoved - vaske, og ikke er opmærksomme på fordomme. Roth - gate for sygdom, så det er nødvendigt at børste dine tænder to gange om dagen, og 10 sekunder og 2-3 minutter. Kløerne også brug for pleje, hvis du ikke ønsker at se, hvordan dine venner dåne af "senge" på hænder og fødder.

rent tøj

Først og fremmest, undertøj, det er tættest på kroppen. Selv hvis du ikke kan svømme (for eksempel i kampagnen), i det mindste mig, jeg er ked af, shorts og en t-shirt (kvindelige udgave - BH'en er på listen). Selv i uciviliserede betingelser er det muligt at observere god personlig person, hygiejne. I sidste ende, det er i din bedste interesse!

Sundhed og Samfund

Regler for social og personlig pleje i princippet sammenfaldende. Du tror personligt ikke meget behagelig at ride på metroen ved siden af den ildelugtende og urene mand. Ja, og antallet af bakterier på det vil synes du er for. Så lidt fornuft - og yderligere undersøgelse gigienistiku du ikke har.

Du kan naturligvis nedgøre krav til renhed. Men er det værd? Clean - det er nyttigt for sundhed, og folk vil ikke vige tilbage.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.