ComputereDatabaser

Generelle begreber Access-database

Moderne civilisation er i akut behov for konstant håndtering og vedligeholdelse af store mængder af forskellige data. Der er også et behov for konstant at overvåge virkningerne af deres ændringer til andre informationsfiler. Den mest bekvemme måde at organisere alle disse processer i form af en database. Et praktisk værktøj for en organisation kan være en populær databaseprogram Access.

Hvad er en DBMS

Forskellige data udtages og opbevares i tabelform. Det sker ofte, at nogle få tabeller indeholder oplysninger, der er relateret til hinanden på en eller anden måde. Helheden af disse indbyrdes forbundne tabeller er en database.

For at have evnen til fuldt ud at manipulere data fra en database, skal du også udføre forespørgsler. For at lette gennemførelsen af det første oplysninger base, sædvanligvis bruge specielt konstruerede former. For at automatisere processen skal desuden bruge makroer i nogle tilfælde. Samlingen af databaser og andre værktøjer danner et system kaldet en DBMS - styresystem database. Et eksempel kan være FoxPro, Oracle, database Microsoft Access.

De vigtigste funktioner i DBMS

Adgang DBMS udfører følgende vigtige funktioner:

- gennemføre de nødvendige tiltag med data og formler;

- samvirke mellem borde og datasæt

- muligheden for at tilføje anmodninger.

Alle værktøjskasse, som er tilgængelig i databasen MS Access arsenal, der er designet til at tjene fuldt to hovedretninger i informationssystemet. Denne organisation design og modifikation af databasestrukturen og de forskellige nødvendige datamanipulationer.


De vigtigste forskelle Databaseadgang

Mange andre styresystemer, der bruges af programmører til at automatisere arbejdet med databaser, er let at lære database Access. Da platformen er Russified, samt en standard for alle MS Office-grænseflade, vil selv uerfarne brugere ikke føler noget ubehag ved sine udviklingsprogrammer.

Samtidig, Access er et komplet program management datasæt med alle nødvendige egenskaber. Opret et system kan bruges ikke kun på en enkelt computer, men også med lokale netværk.

Adgang muligheder

Dette program giver dig mulighed for at skabe originale genstande i form af tabeller med felter af forskellige typer, såsom numeriske, tekst, grafik, selv de OLE felter.

Desuden er forholdet mellem tabellerne billede, hvor kaskade understøttet opdatering og kaskade data slette evt.

Alle grundlæggende data operationer såsom indtastning, visning, lagring, ajourføring, sortering, filtrering, til opnåelse af prøver. Også indeksering blevet udført på udvalgte områder, trådte kontrol information.

Ved afslutning beregning af felter kan bruges ved hjælp af forskellige formler.

Databaseadgang - en praktisk og forståelig program, der har alle de funktioner i disse professionelle applikationer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.