ComputereDatabaser

Replication MySQL. En kort digression

Før eller senere, en administrator før nogen problem opstår, når strømmen af sine servere er ikke nok for de opgaver, og køb af nyt udstyr er praktisk umuligt på grund af økonomiske vanskeligheder, eller bare sådan et køb er i tvivl om sin tilbagebetalingstid i fremtiden.

I lyset af disse begivenheder er ikke overflødigt at vide om et sådant koncept som replikation databasen. En sådan viden er at forenkle betydeligt livet for enhver person, der udøver tunge systemer og service vil skabe et optimalt hardwarekonfiguration arbejder. Generelt den databasereplikering indebærer union kapacitet sæt af computere til at forbedre effektfaktoren af systemet og dets elasticitet. Den første effekt kan opnås ved at smide ud af anmodninger til backup-serveren, og den anden - ved at skabe en lokal kopi af databasen, der skal erstatte den vigtigste base, hvis det er nødvendigt.

Den enkleste og mest almindelige måde at kopiere organisationen - replikeres MySQL. Og MySQL understøtter denne funktionalitet med den 3.23.15 versionen og kun envejs replikation. I dette tilfælde en særlig konfiguration af «master-slave», hvor den primære server (master) kan også være samtidigt og slave-serveren (Slave).

MySQL replikation på et givet tidspunkt er implementeret på følgende måde. Opret en mester-server, som er ansvarlig for at følge ændringerne i den binære fil, som viser alle de database ændringer og slave maskine eller maskiner til at læse og eksekvere denne forespørgsel fil. Slave konstant kommunikerer med de vigtigste derfor alle ændringer til master, gå videre til slaven, og der er ingen divergens af situationen og forkerte data.

MySQL replikation installeret i flere trin.

  1. Systemadministratoren skal sørge for, at alle dets maskiner, der kører den nyeste version af MySQL.
  2. Du skal oprette en ny bruger på master-serveren, et login, som vil være MySQL replikation (det skal have FIL privilegium niveau og retten til at kommunikere med slave-maskiner).
  3. Næste du nødt til at stoppe den MySQL på øverstkommanderende og slave-servere og kopiere alle data relateret til replikering. På Unix-baserede systemer er det muligt at lave tjære kommando, der gør en backup af hele kataloget. Windows-brugere vil nærme WinZip.
  4. I afsnit mysqld tilføje følgende: server-id = unikt nummer, log-bin. Alle ændringer finder sted i My.conf fil på master-serveren, hvorefter det nødvendigvis må blive overbelastet.
  5. På slave-maskiner i den samme fil skal du tilføje følgende kode:

mester-host =

mester-user =

mester-password =

mester-port =

server-id =

* I vinkelbeslag skal indtaste dine data, i stedet for den ovenstående tekst.

I slutningen af alle kopiere databasen til slaven serveren og genstart alle maskiner.

Efter disse handlinger kan betragtes som replikation installeret og konfigureret, hvilket betyder, at det nu er din vigtigste server vil ikke lide under den høje belastning og i tilfælde af svigt af en tabel på det kan det nemt blive genoprettet på en anden computer. Resultatet kan være et par år til at glemme alt om at købe ny hardware for tunge systemer og indhold med en etableret værk af eksisterende udstyr.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.