SkønhedHudpleje

Mesotherapy mave: anmeldelser, fotos før og efter, kontraindikationer. Mesotherapy krop og abs derhjemme

Slank figur - det er, hvad enhver kvinde drømmer. Men en stillesiddende livsstil, snacks, samt hormonelle forandringer under graviditet og amning gør deres justeringer, og som et resultat, vi er begyndt i en fart for at lede efter en effektiv kost chikanere et træningscenter, købe en masse forskellige cremer, men stadig ikke nå den ideelle resultat. Specielt problematisk er det område af taljen, som efter fødslen, huden mister sin elasticitet. Det er grunden til moderne kosmetologi tilbyder en fundamentalt ny løsning er mesotherapy maven. Anmeldelser, fotos før og efter repræsenteret i vores dagens artikel. De fleste saloner er allerede aktivt bruger denne fremgangsmåde, fordi det giver gode resultater med lille indsats.

For hvem er den procedure?

På trods af de kontraindikationer, er i dag bred annonceret og tilbød langt de fleste kunder skønhedssaloner. Men vi bør ikke ty til denne fremgangsmåde, hvis du ikke har 20-25 år. Ja, at alder huden er stadig meget elastisk, og med en ordentlig motion, samt i overensstemmelse med den rigtige kost meget let at acceptere de gamle former. Derfor er hovedparten af patienterne - en kvinde ældre end 25 år, siden de første tegn på ældning stofskifte bremser, og huden mister sin elasticitet. Men denne kategori af unge kvinder ville ønske, de ikke bare ser godt længe som muligt, og ideelt. Derfor bliver det mere og mere populære mesotherapy mave hvert år. Anmeldelser, fotos før og efter fuldt bekræfte, at dette er den måde, der vil give dig mulighed for at finde den ideelle form.

Denne særlige injektionsteknik har hjulpet tusindvis af kvinder, der lider af overvægt, de ønsker at slippe af med cellulite, de ønsker at vende tilbage til sin tidligere form efter graviditet og fødsel. Især det vil spare dem, der har problemer med bevægeapparatet, og kan ikke tåle motion, samt forberede eller bare lidt en fedtsugning.

At komme af med pletter

Faktisk denne procedure er fremragende ikke kun hjælper med at brænde kropsfedt, men også løse mange andre problemer. Måske mere så denne popularitet har mave mesotherapy. Anmeldelser, fotos før og efter showet, at efter orlov behandling ar og mørke pletter, ar og strækmærker, karsprængninger og åreknuder, når det kommer til det område under taljen. Det vil sige, hvis du er tilfreds med din vægt, men der er en række andre relaterede problemer, så velkommen til kosmetolog kontor.

typer af mesotherapy

Ja, i de fleste tilfælde, denne procedure skal udføres af en specialist på dette område. Selvfølgelig er der altid fristelsen til at spare penge, men det er ikke helt tilfældet. Den første frigivelse og nålefri injektion procedure, og kan være effektive som den ene og den anden abdominal mesotherapy. Anmeldelser, fotos før og efter - dokumentation for, at den hurtigste effekt er præcis injektionsproceduren, så hvis problemet er alvorligt, bør du vælge den. Men det koster mere, og udføre sin egen vil ikke fungere.

Endvidere adskilt fra proceduren baseret præparat som udvælger kosmetolog. Dette kunne være homøopati, dvs. udvinding af medicinske planter, der stimulerer hudens fasthed, eller allotrope mesotherapy. I dette tilfælde er eksponering udføres ved det specifikke område under anvendelse af narkotika og vitaminer. Og, selvfølgelig, specifikke kurser uenige om virkningerne på de enkelte dele af kroppen. Når det kommer til maven og balder, at komme af huden rynker og styrke forkrøblede muskler, kurset varighed vil være op til tre måneder. Gendan elasticitet i huden på halsen og décolleté kan være i to uger.

Er denne procedure er vægttab?

Hvis du drømmer om en attraktiv figur, men han havde endnu ikke nået sit ideal, er det tid til at tænke over den moderne procedure kaldet mesotherapy maven. Anmeldelser pålideligt sige, at lige efter de første sessioner din krop ændrer sig lige for øjnene. Konturer bliver mere glat og klar, er subkutane fedtceller ødelagt. Men forvent ikke, der vil være en konkret reduktion i vægt, sigter denne fremgangsmåde for at reducere lydstyrken. Så hvis du har en stor overvægt, er det nødvendigt først at rådføre sig med en ernæringsekspert, så han udviklede et individuelt program for dig. Det er bedre at passere mesotherapy procedure efter vægten tættere på normen.

Hvordan kan han mesoterapi proces?

Sikkert vil du være vigtigt at finde ud af om det før det er nødvendigt at lægge sig ned på sofaen, mezoterapevtov læge. Fremgangsmåden består i, at med en meget tynd og lang nål intracutant administreret særlige MicroDose lægemiddel. Det ser ud til, at alt er let og enkel, men det er faktisk et meget vigtigt øjeblik. Dybde af indsættelse afhænger behandlingsområdet af hudproblemer og den ønskede effekt. Hertil kommer, at snesevis af produkter at vælge den ene, der er ideel i dette tilfælde, og, selvfølgelig, for at beregne dosering højre. Det er grunden til huset ikke sker maven injektion mesotherapy. Anmeldelser påpeger, at kun en erfaren kosmetolog vil denne procedure er helt smertefri og med maksimal effekt. Typisk behandlingsproceduren er et specifikt område kaldet fraktioneret terapi.

Specifikke opgaver behandlet af mesotherapy

Først og fremmest er at reducere fedtceller grundet ødelæggelse af deres indhold. Dette sker som følge af indførelsen af særlige aktive stoffer. De første fire sessioner af kurset helliget helt til denne opgave. Så kommer turen til vitaminer og mineraler. Med deres hjælp, aktivering af stofskiftet i kroppen. Det er afsat fem sessioner. I det sidste trin af kroppen og maven Mesotherapy har til formål at stramme problemområder, gør huden glat og smidig. I dette tilfælde kan en kosmetolog vælge en række lægemidler, men den mest almindeligt anvendte hyaluronsyre. Endelig løft proces varer cirka fem sessioner. Varighed og intervaller mellem sessioner er indstilles individuelt.

Specialiserede produkter

De er et enormt antal, foruden, hver har sine indikationer og kontraindikationer. Stadig, med hjælp af nogle lægemidler udføres mave mesotherapy? Lægemidler, som vi har sagt, kan anvendes, er forskellige. Men som et middel til at brænde fedt brugt lipolitiki. Dette kan være "Phosphatidylcholin" "Triac", "yohimbine", hvori de indgives ikke i ren form og i komplekse cocktails. Forstærke denne effekt som carnitin og aminosyrer. Kurset indeholder også stoffer, der påvirker blodkarrene og eutrofiki. Meget ofte, som det aktive stof, der anvendes ozon. Med "Dermostabilona" homøopatisk effekt opnås sats. At bibringe elastisk hud med stor succes under anvendelse af forskellige syrer. Cocktails ofte - hyaluronsyre, selv om det kan vendes på andre. En forudsætning er tilstedeværelsen af en cocktail af vitamin og mineral kompleks.

Mesotherapy mave derhjemme

Hvis du ikke har tid eller lyst til at besøge skønhedssalonen eller du ønsker at spare på denne procedure, har du kun to muligheder. Den første - er at kalde en læge-kosmetolog hjemme. Han vil gennemføre de nødvendige manipulationer, og udpege den næste besøg. Hvis du ikke har særlig uddannelse, du ønsker at udføre disse procedurer derhjemme, det er en anden mulighed - at købe en speciel mezoroller. Denne applikator udstyret med nåle, der gennemtrænger huden ikke mere end en millimeter. Således injicerbare opløsninger påføres huden, og derefter rulles fra toppen valse. Erhverve dem i specialbutikker eller på apoteket. Husk, at selv ved hjælp af en video, skal du omhyggeligt læse instruktionerne. Det kan ikke være en lang tid til at køre på det samme sted, og nålen skal ikke presses kraftigt dybt ind i huden, eller sår kan forekomme, hvorigennem kroppen trænger infektionen.

Imidlertid bør det bemærkes, at for at fjerne mave fedt mesotherapy kan kun til en vis grad, specielt ved anvendelse af mezoroller. Injektioner giver en stærkere virkning, men det bør erindres, at de bedste resultater for vægttab, som er udtryk i en bedømmelse, - et minus syv kg for fuld kursus. Det vil sige, hvis du står over for den udfordring at tabe mere globalt, er du nødt til at kigge efter en anden løsning.

Kontraindikationer og eventuel skade fra proceduren

Som med enhver kosmetisk procedure, det har sine fordele og ulemper. Især mesotherapy maveregionen - det er ikke smertefrit. Selvfølgelig, smertegrænsen er forskellig for alle. For nogle er det en myg bid, og for en anden - noget af en prøvelse. Det er derfor bedre moralsk forberedt på forhånd. Men i nogle tilfælde, ansatte i skønhedssaloner skal ikke bare advare dig om de mulige konsekvenser, men også til at nægte at udføre sådanne procedurer. Oftest, reklame kilder rapporterer, at du får tilbudt en helt sikker procedure kaldet mesotherapy maven. Contra ikke udtryk, så i dag vil vi udfylde dette hul. Dette er primært en allergisk reaktion på medicin. Dårlig blodstørkning betændelse i behandlingsområdet bør også standse kosmetolog. Listen over kontraindikationer - graviditet i en længere periode, nyre og leversvigt, alvorlig vaskulær patologi og onkologi samt forskellige virussygdomme.

Omkostningerne ved mesotherapy

Salon procedurer - er ikke billigt, men at dømme efter de anmeldelser, resultatet er det værd. Kvinder entusiastisk beskrive effekten, som de har søgt i årevis af konventionel kost og sport, og kunne opnå først efter bestået år. Faktisk, at dømme efter de billeder, huden er helt glat og jævn. Sikkert alle kvinder kender frustrationen når du er ude efter en alvorlig kost til spejlet og se vvalivshiysya mave og slasket hud med mange små folder. For at undgå dette og for at give en perfekt silhuet hjælper mesotherapy. Omkostningerne vil afhænge af udstyr og input cocktails, og om ansøgningen området. Cirka er 3000 rubler for en session, hvis det kun er på maven. Hvis du ønsker at samtidig arbejde på maven og balder, så en session ville koste 4.300 rubler. Intervallet mellem besøg kan være fra 7 til 15 dage, standardkurset indeholder fra 6 til 10 behandlinger.

Vigtigste anbefalinger

Mesotherapy teknik mave og krop - det er en af de mest revolutionerende udvikling i kosmetologi, men husk på, at for at opnå de resultater, der kræves for at fuldføre en fuld kursus af behandlinger. Men efter 45 år med kvinder ikke anbefales, fordi huden modningen er bremset bliver stadig vanskeligere. Hvis huden du har meget følsom, og høj smertetærskel, underrette din kosmetiker, er der en speciel teknik til at mindske smerten. Vi må være forberedt på at sikre, at der efter behandlingen huden vil være rødme og blå mærker, vil de være i omkring 7-10 dage. Et par dage efter indgrebet kan ikke anvendes på huden kosmetiske præparater, samt at gå til swimmingpool og sauna.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.