SkønhedHudpleje

Slankende wrap

Wrap slankende i det moderne liv tilgængelig tjeneste. Feminin ser fristende udvalg af kosmetiske behandlinger: mineral, chokolade, kaffe, tang wraps ... reklameslogans rose værdighed hver tjeneste - her og kæmpe cellulite, slagger og selv overvægtig. Så er det muligt at stadig tabe sig ved metoden til indpakning?

Alle wraps er opdelt i to dele - både varmt og koldt. På "kolde" procedurer indpakning materiale når temperaturen 18-20 grader. En sådan temperatur tilstand er tilstrækkelig til at slippe af ødem, hud sagging, tunge ben og åreknuder.

Men kolde wraps er ikke så populære som varmt - lidt ønsker, for deres hårdt tjente penge til at føle sig kolde behandlinger. Uanset om det ombrydes varmt 36-38 grader er meget pænere, og den voksende liste over indikationer. Denne forbedring i hudens tilstand, afstresning, ødelæggelse af cellulite og at komme af med overskydende kilo. Kort sagt, et komplet sæt af lidelser står over for hver anden kvinde.

For nylig modtog udbredt kontrast wrap. Hvordan til at tabe sig? Når det først anvendes varm wrap, og først derefter til kropsdelen overlejret koldt alger maske.

Hvad er proceduren?

Normalt er det inkluderet i pakkerne, sammen med en sauna, krat, massage. Først krat baseret på marine silt og mudder salte rengjort hud. Derefter på de identificerede problemområder eller over hele kroppen anvendes særlige formuleringer eller geler med inkorporerede aktivstoffer, og så vikle blandingen. Saloner tilbyde deres egne kompositioner og metoder til indpakning, baseret på naturlige ingredienser. Denne kaffe, te, honning, ler eller mudder, hakkede frugt og bær, tang (tang), æteriske olier, krydderier, chokolade, salt.

Klient indpakket i en engangs ikke-vævede ark, et tæppe oven på læ. Efter 30-40 minutter, alt vaskes i brusebadet. I alt sessionen tager mindre end 1,5 timer.

Kropsindpakninger til vægttab kan udføres i hjemmet, efter at købe de nødvendige komponenter i den nærmeste købmand. Hjem wrap slankende har vedtaget tusindvis af kvinder. Til salg er færdige kits til hjemmebrug. Så til wrap i stedet for en særlig struktur, brug plastikfolie.

Faktisk eventuelle wraps er profylaktiske behandlinger. De er godt fugter huden og afslappe musklerne. Til dato, ingen undersøgelse, som ville have bevist den terapeutiske effekt wraps.

1. At komme af toksiner

Udtrykket "slagger" i evidensbaseret medicin findes ikke. Dette koncept kan anvendes på toksiner, som har en tendens til at ophobes i den menneskelige krop. fjerne giftstoffer simpelthen ikke muligt med wraps. Til dette formål, en dyrere udstyr. Fjern toksiner og hjælper ikke sveder. I 2010 har University of Toronto eksperter udtalt, at den primære funktion af sved - termoregulering og krop udrensning er tilgængelig leveren. Forskere rådes kraftigt til at undgå procedurer, der har til formål at rense kroppen og afgiftende på grund af sved, på grund af muligheden for udvikling af forskellige kroniske sygdomme.

Overflade af kroppen - i huden og dens porer er ren kun wraps ler.

2. At komme af cellulite

Løs problemet med cellulite vil ikke hjælpe en særlig "anti-cellulite wraps." De er kun i stand til at give huden ser lidt bedre på grund af sin fugtgivende, selvom effekten er ikke lang og snart forsvinde.

3. At komme af overvægt

Lovende reklame siger, at for en sådan procedure vil du miste taljen op til 2 cm. Men effektiviteten er kort, som under wraps mistede kun vand, der frigives gennem sved. Svedkirtler på en varm dag kan bringe op til 12 liter. Fedt under indpakningen forbruges ikke, på grund af det faktum, at en person ikke er i energiunderskud.

Efter vedtagelsen af et par glas vand om vandbalance genoprettes hurtigt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.