TravelingHoteller

Alexandrov bedste hoteller: beskrivelsen, priser, anmeldelser

Alexandrov - lille nok by, hvor i alt 60 tusinde mennesker. Infrastrukturen i byen er veludviklet, fordi det er en af de største administrative centre i Vladimir-regionen. Det beskæftiger en masse restauranter, barer og andre lignende virksomheder, og hvad karakteren af Aleksandrov ... Generelt turister kommer her ofte, så i denne artikel vil vi tale om det vigtigste, måske at interessere den besøgende.

I dag vil vi diskutere i detaljer de bedste hoteller Aleksandrova, deres kontaktoplysninger og anmeldelser, plus meget mere. Tiden er kort, så lad os starte vores gennemgang nu!

"Iris"

Dette feriekompleks ligger blot 5 minutters kørsel fra en af de største attraktioner i byen - Alexandrovsky kloster. Den modtagelse, hvilket gjorde registrering af gæster, arbejder her uden pause, hvilket betyder, at alle har mulighed for at bo på dette hotel i et belejligt tidspunkt.

Ikke alle hoteller Aleksandrova kan tilbyde sine gæster high-speed trådløs internetadgang og gratis, konstant bevogtet parkeringsplads. Det er også værd at bemærke, at alle værelser er udstyret med moderne plasma-tv.

Som for det indre, i dette tilfælde er næsten alle værelser indrettet i klassisk stil. I øvrigt har værelser tæppebelagte gulve, et skrivebord er til gæsternes rådighed. For dem, der ikke kan lide at gå rundt med en våd hoved efter at have taget et bad, tilbyder hotellet en hårtørrer, som er beliggende i toilettet.

anmeldelser

Besøgende på dette hotel kompleks Bemærk det høje niveau af service og rimelige priser. Gæster institutioner som morgenbuffet, som serveres dagligt i café-området, som er en del af projektet.

Gæster også bemærke tilstedeværelsen af et stort antal hoteller i nærheden af gode restauranter, hvor du kan spise godt og har en stor tid. Men der er én ulempe - priserne er højere end i hotellets café.

Placering af hotel besøgende også finde en fordel, fordi der i dette tilfælde ejendommen er kun 2 km fra den sovjetiske område, som er centralt i byen. Af den måde, hvis du planlægger at rejse til Moskva, ville den mest ideelle løsning være at gå til banegården, som ligger kun 5 minutters kørsel fra "Iris".

I mellemtiden fortsætter vi med at diskutere de bedste hoteller i Aleksandrov!

"Muldvarpe"

Næste vi diskuterer er beliggende på landet ikke langt fra Moskva og Sergiev Posad. Gæsterne på institutionen har mulighed for at bo i et af flere huse, hvor der er alt hvad du behøver for et behageligt tidsfordriv.

Det er også værd at bemærke, at i de seneste år nogle hoteller Aleksandrova ikke kan tilbyde sine gæster til at besøge spa-center eller en massageklinik. Samtidig er dette hotel, der består af to sådanne virksomheder, så her vil du ikke kun har en stor tid, men også at slappe godt.

Hver gæst på hotellet Alexandrov "Moles" kan leje de elegante suiter, som har store franske vinduer og aircondition. Blandt faciliteterne at være præcis den slået tilstedeværelsen af et eller to soveværelser (afhængig af værelseskategori), en stue med et plasma-tv og en pejs, et køleskab, en balkon, eget badeværelse og en maskine til at lave kaffe.

Meninger om hotellet

Kommentarer Runet brugere, der har været indlogeret på hotellet kompleks, som det fremgår af de fremragende numre og kvalifikationer eksisterende personale. Af den måde, ganske ofte kunder siger i deres anmeldelser en lokal restaurant, hvor alle kan smage retter af europæiske destinationer til de laveste priser.

Hytterne kan lejes, intim atmosfære, som mange betragtes som en luksus i den moderne verden. Det skal bemærkes, at boutiquehotel "Moles" er berømt for sin placering, da det er placeret kun 8 km fra togstationen Strunino. På samme tid til at gå til Sheremetyevo vil lufthavnen have næsten 100 km.

"Alexander"

Hvem ville have troet, at i sådan en lille by, vil være en institution, der har status af en kongres hotel, opkaldt til ære for den Aleksandrov. Hotellet ligger kun 38 km fra byen Pereslavl og tilbyder sine gæster high-speed trådløs internet, en bar, privat parkeringsplads, en restaurant, samt andre infrastrukturer og faciliteter.

Hvert værelse er, at du kan leje i denne institution, som et hotel "Alexander" (anmeldelser vil diskutere lidt senere), har sit eget badeværelse, og nogle af de bekvemmeligheder nøjagtigt identificere tilstedeværelsen af moderne TV. På samme tid, kan hotellets gæster bruge en hårtørrer og toiletartikler.

Gæstevurderinger

Hotellet "Alexandra" Aleksandrov får næsten altid positive bemærkninger, hvor det kommer til komfort værelser. Gæster tro, at han er en af de bedste, fordi der arbejder erfarne fagfolk, altid klar til at hjælpe gæst. Priserne er ganske overkommelige.

Komplekset har ikke kun en frisør, hvor alle kan bestille en mester hår eller andre tjenester, men også et billardrum, samt en pengeautomat for at udføre finansielle transaktioner, og meget mere.

kontaktoplysninger

Hotellet "Iris" er placeret på gaden Bazunov (20. hus), og til at kontakte serveren administrator, kan du ringe til 7 (905) 610-61-30.

Den anden diskuterede vores komplekse har ikke en nøjagtig adresse, så vi vil vise dig hvordan du kommer til det: på hovedvejen i Yaroslavl motorvejen skal passere Pushkino, så Krasnoarmeysk efter Sofrino Khotkovo og Sergiev Posad, og derefter nødt til at gå til Moskva ydre ringvej og pull off vejen til højre, derefter gå til "Strunino" indikator med ordene, og drej til venstre. Kontakt administratoren kan ved nummer 8 (499) 110-75-94.

Sidste hotel i byen Alexandrov, som vi diskuterede i denne artikel er på gaden af revolutionen (59. hus), og kontakte en repræsentant for kompleks på følgende telefonnummer: 7 (492) 443-14-83.

priser

Det første hotel har drøftet i dag de gennemsnitlige omkostninger for lejeboliger, der er kun 2 tusind. 200 rubler. Til gengæld boutique hotel tilbyder værelser, gennemsnitlige udgift per dag er 19 tusind. 400 rubler. Til gengæld det sidste, vi diskuterede det komplekse giver sine besøgende til at leje et værelse for kun 2 tusind. 300 gnide.

Her diskuterer vi de bedste hoteller i Aleksandrov, værelsespriser og anmeldelser, samt kontaktoplysninger. Kom og slap af!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.