TravelingRetninger

Krim Mishor Hoteller. Hvil i Krim: Mishor

En stor tidsfordriv, vidunderlige natur og fortrolighed med de historiske seværdigheder tilbyder Krim-halvøen. Mishor - et af de steder, hvor alle betingelserne for en kvalitet ferie, der kombinerer hvile og rekreation.

Geografi og naturforhold

Forliget Mishor Krim på kortet er en del af den sydlige kyst, domineret af den middelhavsklima. Af særlig betydning for dets dannelse af faktorer som havet og bjergene. Den første opvarmede i løbet af sommeren, blødgør vintervejret og kølig sommer kysten, hvilket reducerer varmen. Her en speciel luft, der blander smag af hav og fyrreskov. Meget lang strand sæson varer, så resten vil være vidunderligt, ikke kun om sommeren, men i det tidlige efterår og det sene forår. I dette gunstige klima året rundt og vokse en række planter i blomst, begejstret øjet og fylder luften med ilt og en lækker aroma.

Historien om landsbyen Mishor

Mishor første gang nævnt i dokumenter fra de genuesiske købmænd i det tidlige fjortende århundrede. Selve navn på græsk betyder "den gennemsnitlige afregning", da det er placeret mellem de større byer Koreiz og Gaspra. Nu Mishor geografisk forenet med Koreiz. Da tæt på dette område er Livadia, som blev valgt af de russiske kejsere i det nittende århundrede, har Mishor begyndt at tiltrække sig opmærksomhed fra repræsentanter for de øverste klasser, der byggede deres boliger her. Mange moderne kursteder er placeret i de områder og tidligere adelige godser. Under den sovjetiske periode, staten bekymrer sig om sine borgere, skaber betingelser for at sikre deres kvalitet ferie på Krim. Mishor blevet et sted, hvor bygget deres resorts flere fagforeninger for store industrier.

infrastruktur

Mishor - en lille urban landsby, som ligger mellem de store resorts såsom Yalta og Alupka. Faktisk har han længe fusioneret med Jalta, så rejser rundt i landsbyen og i byen perfekt transporteres ad vej og ved vand. Det skal bemærkes, at på halvøen Krim Mishor betragtes elite opholdsområde, da det kombinerer elementer af bymæssig infrastruktur og smuk natur. Stor strand af syv kilometer stribe erstattes af palæer og resorts, og derefter sprede grønne flod fyrreskov, over hvilken stiger det bjerg af Ai-Petri. Således kan resten for en kort tid til at besøge flere naturlige zoner, undgå monotoni. Til Ai-Petri lagde længste hængslet reaktionsløst svævebane i Europa.

attraktioner Mishor

Under resten af Krim (Mishor i særdeleshed) giver dig mulighed for at nyde den fantastiske skønhed og historiske monumenter. Det er muligt at besøge det maleriske landskab park, der blev grundlagt i det syttende århundrede og strækker sig næsten langs hele kysten. Mere end hundrede forskellige arter af eksotiske planter vil være en reel æstetisk opdagelse for besøgende. Om aftenen, parken dækker tsvetomuzykalny springvand. På det område af Mishor er flere paladser bygget i det nittende - begyndelsen af det tyvende århundrede. De er:

- Yusupov Palace, skabt i det nye romansk stil.

- Med Kharaks arkitekt, der gengives de motiver af skotsk arkitektur.

- Palace "Dulber" ( "smuk") i Koreiz, efterligne de arabiske kanoner.

- Galitsinsky palads, som nu kaldes "Yasnaya Polyana" til minde om de gæster der i begyndelsen af sidste århundrede, Leo Tolstoy.

Lokale vil fortælle legenden, dannede grundlag for de fantastiske monumenter i skulpturer af "bronze havfrue med en baby" og "springvand", oprettet i begyndelsen af det tyvende århundrede. Ikke langt fra Mishor - "svalerede", i Livadia Park og andre seværdigheder i området.

resten Sanatorium

Mod syd sendes til ikke blot at slappe af ved havet, men også for at forbedre deres helbred. Og selv om solen, luft og vand - på deres egne bedste læger, nogle gange er det ikke nok. Inspektion af professionelle læger, massage og udførelsen af visse procedurer vil gøre det muligt at kombinere forretning med fornøjelse. Derfor er et af de følgende steder for en ferie - dette sanatorium. Mishor (Krim) - udvej, hvor der er flere store, veludstyrede hospitaler. En af dem kaldes "Ukraine". Det er et moderne palads, med udsigt over grønne områder af parken og stod direkte over havet. Det har flere indhegninger med en, tre tal. På sit område er der swimmingpools, et postkontor, en skønhedssalon.

I slottet af det nittende århundrede er udstyret eponyme resort "Dulber" giver en udsøgt ferie kombineret med sundhedsvæsenet. Unikke medicinske faciliteter, som bygger på moderne medicinsk udstyr sat op på hospitalet, "Pine Grove" ligger tæt ved havet. Patienter med astma, iskæmi, åreknuder stor fornøjelse at besøge Krim, sanatorium "Miskhor". Prisen er nogenlunde liberal og fuldt kompenseret for at modtage lægehjælp.

hoteller Mishor

Sammen med sundhedscentre mulighed for at slappe af på det varmeste område af hotellerne Krim tilbyde. Mishor - et sted, hvor der er et stort antal af hoteller i forskellige niveauer og smag. De fleste af dem er placeret i den øverste del af landsbyen, men det er ikke så vigtigt, fordi alle dens længde er meget lille. Fra ethvert sted på stranden kan nås i løbet af få minutter. Selvom ordet "hotel" ofte får os til at behagelige associationer, der hotelejere gør alt for at holde gæsterne i deres besiddelse var interessant og varieret. Selvfølgelig, det serviceniveau, Europa, men betingelserne for en afslappende kvalitet ferie sæt. Således mange steder er der en legeplads og et rum, hvor professionelle undervisere involveret med børnene, barer, saunaer, swimmingpools, picnic områder og meget mere. Det tilbyder Hoteller "1001 Nights", "Marat", "Renaissance", "Gloria", "Helena", "Princely slot" Villa "Pinery", og andre.

Ved foden af bjerget Ai-Petri hotel "Renaissance". Det er interessant, fordi det er beliggende i et 19. århundrede herregård, renoveret i 2004 og kombinerer raffinement af sidste århundrede med moderne faciliteter. I centrum af Mishor, ved indgangen til den gamle park, åbner dørene til et luksushotel med den fabelagtige navn "Tusind og en nat." Der er billigere indstillinger. For eksempel, Hotel Villa "fyrstelig borg" Hotel "Nest". Deres hyggelige værelser har alt for en god behageligt ophold.

Ai-Petri

Mere end 1200 meter over havets overflade stiger den populære turist højdepunkt i Krim. Ai-Petri bjerg tager sit navn fra det græske klostret St. Peter, engang stod på hendes kjole. Forvitring af kalksten klipper, der udgør den bjergkæde, det skabte en tænder på sin top, der blev et symbol på Krim. Betagende udsigt bliver en belønning for enhver, der vover at bestige bjerget. Samtidig må vi huske, at fra subtropisk klima du befinder dig i en helt anden temperaturforhold, så det er nyttigt at bringe en trøje eller jakke. Climb Ai Petri muligt i bil eller ved at bruge svævebanen. Sidste - er ekstra indtryk, så at sige, bonusser, og ikke mindre interessant end selve bakken.

Pris og kvalitet

Charms og funktioner såsom feriedestinationer som Krim Mishor, dækkede vi. Det logiske spørgsmål bliver prisen for alt dette sjove. Som nævnt tidligere, Mishor - en luksus ferie. Som i virkeligheden en del af Big Yalta, det kombinerer renhed, ro og skønhed af den fantastiske natur i den bedste indrammet menneskelig aktivitet med mulighed til enhver tid at fordybe sig i en støjende og lyse liv i udvej byer besøgte på havnefronten, besøge teatre, koncertsale, restauranter , film og meget mere. Så vi taler om pris, er det værd at bemærke, at dette ikke er den billigste sjov, men høj kvalitet. Hertil kommer, at i landsbyen Mishor hoteller, pensionater og moteller varierer i pris afhængigt af niveauet af priser og tjenester, så det er meget muligt og Økonomi mulighed. Selv om de fleste besøgende til den udvej er stadig velhavende.

I denne sæson, på grund af de kendte politiske omskiftelser priser på ferie på Krim som helhed, og i Jalta i særdeleshed, er meget lavere end før. Stadig, meget afhænger af tidspunktet på året. De højeste satser forekomme i juli og august, mens rehabilitering og rekreation i området er godt hele året rundt. Specifikke funktioner giver tidlige efterår måneder, den såkaldte Indian summer. Spa behandling med indkvartering og tjenester vil koste i år af et tusind rubler om dagen per person, op til 6-8 tusinde, udgifter til hotelophold afhænger det serviceniveau, men selvfølgelig billigere.

Hvordan kommer i Mishor

Du er nødt til at forberede sig til ferien på forhånd og alvorligt. Hvis du beslutter, at denne tilgang Krim Mishor, og brug derefter mulighed for at bestille pladser i moteller eller hoteller. Dette eliminerer besværet og unødvendige følelser. Hertil kommer, at mange resorts udfører leveringen af sine besøgende fra Yalta. Under alle omstændigheder, for at nå Mishor vil ikke være svært. Fra kajen i Jalta til landsbyen kører konstant båd. På det vil du ikke kun nå frem til deres bestemmelsessted, men også tage en fascinerende sejltur, beundre udsigten over Krim skønheder. Den anden mulighed - direkte fra busstationen efterfulgt af taxaer og busser i Alupka og Simeiz. For dem med nem adgang til den øverste og den nederste kvartaler.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.