Af teknologiLink

Hvis du vil vide, hvordan du deaktiverer ydelser fra MTS?

For øjeblikket, mange mennesker næppe være opmærksom på de tjenester, som vores service af cellulær kommunikation af MTS, som den tid indtil da, indtil det begynder at virkelig irritere konstant pop-up-reklamer, spam-beskeder og andre tjenester, uden hvilken du nemt kan gøre. Når dette øjeblik kommer, begynder vi at tænke, hvordan man kan finde en vej ud af denne situation og forsøge at finde et svar på spørgsmålet om, hvordan man kan deaktivere MTS tjenester, især da selv dem, der i første omgang vi blev leveret angiveligt en gave, efter et stykke tid pludselig forfaldet. Desuden viser det sig, at der er en privat liste over tjenester, som vi automatisk komme sammen med SIM-kortet, og som nogle gange ikke engang mistænkt, men nogle gange spekulerer - ja, hvor kommer vores penge forsvinder permanent?

Sådan deaktiveres de betalte tjenester på MTS?

Overvej et par måder at fritage unødvendige tjenester, blandt hvilke kan du vælge den mest velegnede for dig. For eksempel, for at deaktivere tjenesten "dytte", skal du gøre et af følgende:

  1. Kombination dial cifre * 111 * 29 # og tryk på opkald.
  2. Gå til den nærliggende MTS mobile kontor og spørge om, hvordan du deaktiverer "bip" til manager, og behovet for at bringe et pas.
  3. Foretag et opkald til den MTS servicecenter til et af numrene, der er anført nedenfor, og angiver, at du ønsker at annullere tjenesten "horn" (en generel pakke af betalte ydelser i ét slag)
  • gratis nummer 0890 (på tværs Rusland) - forudsat at opkaldet foretages til MTS numre. Deaktivering af service vil blive ydet;
  • gratis nummer 8 800 250 0890 - også opererer i Rusland, og kalder på det, du kan, for eksempel, med en megafon eller et lokalt nummer ;
  • gratis opkald i roaming findes i 7 (846) 2.675.000.

Sådan deaktivere tjenester af MTS med en mobil assistent?

Gå til hjemmesiden for MTS, vælg Internet assistent.

Udforsk oplysninger om at få et password, der giver adgang til personlige kabinet. Send til 111 sms-ku, som er teksten "25 - tom -. Kodeord opfundet af dig"

I vinduet skal du indtaste dit kodeord og telefonnummer, så - tryk på "Enter".

Du kommer ind i din personlige konto, hvor du kan administrere din konto, eller til at forbinde til at afvise tjenester og takster kontrollere strømmen af midler.

I listen herunder kan du se ikke kun "klartone", men også andre betalte tjenester, hemmeligt at ødelægge dine penge.

Beboere i Ukraine kan rådgive hvordan du deaktiverer tjenesteydelser af MTS, som følger:

  • dial 700 og, efter at have lyttet til stemmen menuen, skal du vælge "Deaktiver tjeneste klartone";
  • nummer 700 til at sende en besked med teksten «off».

Den mest almindelige af pålagte tjenester og måder at komme af med dem:

* 111 * 211.420 # - "Jeg er til rådighed" Denne kode vil deaktivere tjenesten

* 111 * 6446 # - deaktivere "Alle regioner i MTS Rusland".

* 111 * 2110 # - levere den service "naboregionerne".

Hvis du er interesseret i, hvordan man deaktivere MTS tjenester, for eksempel, "Klik", det er ganske simpelt og ikke svært. Bare noget, og du behøver, er at gå til menuen MTS på din mobiltelefon, så - MTS-klik, etc. - aktivering, og endelig - for at deaktivere. Ligesom alle strålende, og som en gave får du mobiltelefonen fri for spam-meddelelser, som så irriteret, transporterer ubrugelige oplysninger, som du var absolut ikke interesseret i, og ikke har brug for.

Hertil kommer, at batteriet er nu ikke længere blive udledt, og det er en anden klart plus. Og som man siger, "penny penny vundet," og lagde den dybe betydning af dette ordsprog, fokuserer på det faktum, at hver person skal være i stand til at tage dine hårdt tjente penge er retfærdig og ikke at lade sig røve. I det konkrete tilfælde ved hjælp af dygtige tricks af reklame ledere, behændigt sælger deres egne, ofte gør unødvendige oplysninger eller tjenester.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.