Af teknologiLink

Frivillig MTS lock: trin for trin instruktioner, anbefalinger og anmeldelser

Frivillig suspension af MTS - en mulighed, der har givet mobiloperatør til alle sine kunder. Hvis en person har ingen planer overhovedet at bruge nummeret, eller har besluttet at tage fri fra kommunikationstjenester, kan du gøre det uden problemer. De vigtigste ting - at vide, hvordan det er. Der er et par scenarier. Hvad skal du være opmærksom på det første sted? Hvordan kan jeg tilslutte og frakoble tjeneste under undersøgelse?

Forbuddet mod fjernelse af

Den første ting at være opmærksom på dette punkt, som oplåsning. Efter alt, er det vigtigt ikke mindre end tilslutningen af de undersøgte tjenester. Alle kunder bruge funktionen før eller senere spørge om, hvordan du fjerner MTS frivillige lås. Her kan de ikke forvente en bedre respons.

Sagen er, at frigøre er ikke altid muligt. Det hele afhænger af, hvilken slags enhed blev udsat for abonnenten. Tidsindstillet operation vil genoprette sim-kort og permanent - ikke. Derfor bruger tjenesten "Frivillig suspension" (MTS), bør du være opmærksom på præcis, hvilken type enhed vil blive installeret.

privat kontor

, Kunderne tyder dog på, at funktionen i en række måder at tilslutte og afmontere. For eksempel kan du bruge "Dashboard" på den mobiloperatør hjemmeside. Sådan skal du tage en frivillig lås MTS eller aktivere det?

Det er nødvendigt først og fremmest at besøge webstedet mts.ru, derefter logge derude i "Dashboard". Endvidere anbefales det at besøge internettet Assistant. I tjenester, der er en funktion "Blok nummer". Hvis du klikker på denne linie og følg instruktionerne (dvs. vælge den relevante indstilling - er der adgang til SIM-kortet eller ej), vil blokere nummeret.

Sådan deaktiveres en frivillig lås på MTS? For at gøre dette igen har brug for det "Min konto" og Internet assistent. Hvis SIM-kortet er blevet blokeret tidligere, er nu "låse" en streg i tjenesten. Derfor vil brugen hjælpe returnere numre drift.

hold

Frivillig suspension af MTS kan aktiveres ved hjælp USSD-kommando. Det skal bemærkes på en gang: låser så antallet vil ikke fungere. Derfor er USSD-anmodning kun relevant for aktivering tjeneste.

Hvad skal jeg gøre? Ring på din mobil * 111 * 157 #. Tryk derefter på "Opkald" på telefonen og vente til slutningen af forespørgslen. Efter et par sekunder en frivillig MTS lås er tilsluttet. Første 2 uger af service er helt gratis. Startende med 15 dage kommer til at betale en rubel per hver 24 timers brug funktioner.

Kunderne angiver, at det er en USSD-anmodning nyder den højeste efterspørgsel. Denne teknik gør det muligt at selvstændigt og til enhver tid at bruge låsen festlokaler. Kun studiet af kombinationen er egnet til midlertidigt at deaktivere SIM-kortet. Så vil det være muligt at genoprette SIM-kortet, hvor der vil være en nødvendighed.

kort nummer

Hvad kan du ellers være opmærksom på? Tilslutningsmuligheder studeret tjenester, såvel som dens off en masse. Du kan bruge opkaldet til det korte nummer 1116. Du tur på stemmen robotten.

Abonnenten skal lytte til alt, meddele ham efter klokken, og klik derefter på knapperne til låsning. Kun nogle få sekunder - og du er færdig. SIM-kort vil blive deaktiveret. Enten midlertidigt eller permanent. Det hele afhænger af, hvilken slags knap valgt af abonnenten.

MTS frivillig blokering kan fjernes på samme måde. Kun kunder forlader ikke de bedste kommentarer om denne metode. Han arbejder ineffektivt, ofte på anmodningen kan afvises. Derfor bør opkaldet til nummer 1116 ses primært som en måde at aktivere tjenesten.

opkald operatør

Gennem opkald udbyder, kan du tilslutte og frakoble ethvert forslag funktion. Og lås / låse værelser er ingen undtagelse. Især hvis du ønsker at give afkald på de kommunikationstjenester.

Sådan skal du tage en frivillig lås MTS telefon? På samme måde, såvel som forbinder det - foretage opkald til telefonnummer 0890. Abonnenten må vente for en medarbejder call center. Det er endvidere rapporteret, at det er nødvendigt at gøre: at låse eller låse rummet. I det første tilfælde, kan vi ikke glemme omtalen af den type lås. Enten permanent eller midlertidigt forbundet, denne funktion.

Yderligere medarbejder call center vil spørge dine personlige data og kontrollere dem på basen. Efter alt, kan alle funktionerne i et SIM-kort kun ske af ejeren af de reelle tal. Hvis alt er korrekt, for brugeren at foretage en anmodning til aktivering af en tjeneste. Du kan lægge røret på. Når anmodningen er behandlet, vil den mobile enhed modtager en besked om den vellykkede aktivering af funktionen "Frivillig suspension" (MTS) eller at nægte det.

salon kommunikation

En anden meget god måde - det er en personlig appel til mobiludbyders kontorer for at opnå visse tjenester. Hvis du er interesseret, hvordan man kan låse en frivillig lås MTS eller tilslutte den, kan du bruge denne metode. Bør kun medbringe identitetskort for ham.

Den første ting, du ønsker at besøge de nærmeste butik MTS cellulær kommunikation. Dernæst en borger rapporterede det personale, der ønsker at låse eller låse SIM-kort i telefonen. Han vil blive givet et ansøgningsskema, som skal udfyldes af kunden personligt.

Dernæst færdige dokument gives til kontorarbejde. Et par minutter - og forbindelsen / frakobling funktion vil blive aktiveret. Af den måde, for at tænde for tjeneste "Frivillig suspension" (MTS), kan du blot passere et mobilt kontor personale og annoncerede planer om at opgive brugen af numre. Det vil sige, uden en erklæring. I løbet af denne kunder forlader positiv feedback på virksomheden. Efter alt, ikke nødvendigvis beskæftige sig med papirarbejdet!

Men oplåsning af telefonen - det er en alvorlig sag. Og så sker det først efter overdragelsen af medarbejdere til den relevante ansøgning. Dog er antallet tilbage i funktionsdygtig stand meget hurtigt. Kunder tyder på, at frivillige lås MTS efter at skrive ansøgningen fjernes i 5-10 minutter. Så fortvivl ikke, at processen vil blive forsinket!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.