Af teknologiLink

"Beeline" roaming i Rusland: hvordan man kan forbinde og afbryde tjenesten?

Så i dag vil vi se på, hvad tjenesten leveres af "Beeline" roaming i Rusland. Hvordan forbinder jeg det? På hvilke muligheder der er bedst at bo? Hvordan kan jeg nægter at tilegne tjenester? Og generelt, om du vil bruge roaming i Rusland har brug for? Heldigvis mobiloperatøren byder på en masse scenarier. Og enhver abonnent er altid i stand til at drage fordel af forbindelsen, som synes at ham den bedst egnede.

Hvad er roaming

Men til at begynde med: hvad mener du? For at være ærlig, er det ikke alle kunder forstår begrebet "roaming". Og så for at slutte den er ikke særlig ivrig. Så hvad skal vi håndtere?

Roaming - en levering af teletjenester (i vores tilfælde "Beeline") uden for dit hjemmenetværk. Det vil sige, mens de rejser du vil slå denne funktion. Og det er ikke meget at bruge penge på det, kan du gå til en særlig takst "Beeline" - "Roaming i Rusland". Hvordan forbinder jeg det? Der er et par scenarier. Efter alt, har virksomheden flere lignende tjenester. Og du kan altid udvælge de mest hensigtsmæssige løsning.

mit land

Måske starte med det mest fordelagtige tilbud, som kun kan mødes i det cellulære operatør. Der er en meget lukrativ mulighed tjenester "Beeline" (roaming i Rusland). Sådan tilsluttes "Overalt hjemme"? Er navnet på den bedste løsning for rejsende. Gør det ikke så svært. Men først nogle detaljer om denne takst.

Først og fremmest, nu er det hedder forskelligt. Nu, "Overalt hjemme" - er "Mit land". Bare et par år siden, har "Beeline" skiftede navn roaming. Men betydningen er den samme. Så du skal ikke bekymre dig, hvis du ikke kan finde den rigtige etiket med beskrivelsen på den officielle hjemmeside.

For det andet, det månedlige gebyr for roaming på intet. For den forbindelse, du har brug for at betale kun 25 rubler. Og så bruge det uden problemer. Alle indgående-udgående opkald inden for landets grænser, samt SMS-beskeder koster 3 rubler. Ganske indbringende, er det ikke?

For det tredje, denne mulighed er meget populære. Sandsynligvis på grund af manglen på en abonnementsafgift. Tilslut Roaming "Beeline" i Rusland "Mit land" søger at alle rejsende. Så kan du stole på dette forslag.

tilslutte

Men hvordan man kan omsætte ideer til praksis? I virkeligheden er det ikke så svært, som det ser ud. Enhver ny bruger kan benytte sig af "Beeline" (roaming i Rusland). Hvordan til at forbinde dem?

For eksempel ringe til nummeret 0611 og informere operatøren om deres hensigter. Med alt dette i din konto skal have tilstrækkelige midler. Tal om dine intentioner og vente på et svar. Operatøren vil informere den vellykkede anmodning, og dit værelse vil modtage en besked med anmeldelsen af transaktionen er gennemført.

Hvis du ikke ved, hvordan du tilslutter en roaming "Beeline" i Rusland under navnet "Mit land", så skal du blot bruge specielle USSD-anmodning. Han vil hurtigt og uden at ringe til operatøren at slutte sig til de muligheder. Tast mobil kombination 0683, og klik derefter på en opkaldsknap abonnent. Anmodning sker, hvorunder forbinder roaming.

Afslag på Service "Mit land"

Men nogle gange, når jeg ønsker at rejse til at afvise sådanne tjenester. Gør det så nemt som tilslutning. Sagen er, at ideerne til dette du nødt til at bruge igen, eller tjenesteudbyder, eller den særlige anmodning kommando.

At fravælge "Mit land" tjeneste, dial 0611 (gratisnummer) og vente på dig til at svare. Fortæl operatøren du ønsker at opgive roaming og vente et stykke tid. Ved afslutningen af en samtale, bør du modtage en besked med resultatet af forespørgslen.

Også, hvis roaming ikke længere er nødvendig, skal du blot ringe til 0683 og tryk på knappen opkald. Så der er ikke noget kompliceret ved det.

Der er også en ikke-standard løsning. Faktum er, at fra den 26. november, 2015 "Mit land" er ikke tilgængelig for abonnenter på "ALL". Hvis du tilslutter dig selv denne takst planen, roaming slået fra.

hjemegn

Men samtidig, standser vores cellulær operatør,. Nogle er interesseret i og andre tjenester "Beeline" (roaming i Rusland). Slut "hjemegnen", for eksempel, forsøger at en ganske stor procentdel af brugerne. Kun der er et lille problem.

Hvad er det? Det faktum, at tjenesten i nogen tid er arkiveret. Og det er ikke tilgængelig nu for forbindelsen. Uanset hvor du forsøgte at udrette ideen vil ikke fungere. Kun hvis du har tidligere haft til at deltage og ikke nægte fra "hjemegnen". I dette tilfælde vil du blive opkrævet et månedligt gebyr på $ 90 per måned. Så hvad med "hjemegn" kan glemmes helt. Dette arkiv tilbud. Vi kan sige, er irrelevant.

trustee betaling

Hvis vi ser på den officielle hjemmeside for afsnittet "Beeline" "Roaming i Rusland", kan vi se en anden ganske interessant tjeneste. Vi taler om den "Trust betaling". Denne form for kredit til opkald. Men tag det ikke alle kan.

For eksempel, hvis du bliver opkrævet med en told-planen månedligt gebyr en gang om måneden, kan du tage "administratoren Betaling" inden for en given mængde. I alle andre tilfælde, skal du være abonnent netværk "Beeline" i mere end 3 måneder, og udgifter til kommunikation ikke er mindre end 200 rubler om måneden.

Hertil kommer, at tjenesten af "trust betaling" gebyr. 200 rubler du betaler 15, 400 - 25, 600 - 40. Awesome, er det ikke? Disse er interessante forhold har operatør "Beeline" (roaming i Rusland). Sådan tilsluttes i dette tilfælde, "Trustee Betaling" for at foretage opkald, mens du rejser? Forud for dette, bør du vide, at du kan tage i maksimalt "gæld" 3000 rubler. Og samtidig med du yderligere 180 vil blive fjernet.

Forbundet "Trustee Betaling" for roaming i Rusland på flere måder. Først, kan du altid ringe til operatøren under nummer 0611, og at informere om deres hensigter. For det andet, skal du bruge den særlige anmodning. For eksempel, i vores tilfælde fit * 141 #. Efter at du angive størrelsen på betalingen og vente på et svar. Ikke noget kompliceret, ikke? Men hvilke andre tjenester kan findes i afsnittet "Roaming i Rusland" fra "Beeline"?

7 dage af internettet

Glem ikke, at de budskaber og telefonopkald - er ikke den eneste, der interesserede abonnenter. Nogle mener, hvad de skal gøre, hvis du pludselig har brug for at rejse til "Beeline" Internet. Roaming giver dig mulighed for at tilslutte den russiske særlige pakke, der forenkler den mobile World Wide Web. Og for at gøre dette, er det tilstrækkeligt at knytte dig selv pakke kaldet "7 dage af internettet." Ganske interessant og indbringende tilbud. Med det kan du bruge internettet på betingelserne for sin takst planen hele Rusland for en uge.

igen for at gennemføre den samme idé på flere måder. Så har du fundet selskabet "Beeline" roaming i Rusland. Hvordan til at forbinde med internettet til rejser, som ikke ville ramme lommen og budget? Ring til operatøren og fortælle om deres intentioner (dette tal - 0611) - dette er den første mulighed. Blandt andet kan du bruge "Dashboard" på den officielle hjemmeside, at finde der de service "7 dage af internettet" i "Rejsen til Rusland", og klik derefter på knappen "Connect". Det er også acceptabelt at anvende USSD-kommando. Dial * 115 * 361 # og sende en anmodning. Et par minutters ventetid - og alle problemer er løst. Plus, hvis du skriver 0674090361, og klik på knappen kalder en abonnent, vil du også være forbundet til pakken "7 dage af internettet." Ikke noget kompliceret eller speciel.

Vigtigt: Bemærk, at disse ydelser er betalt. Til forbindelse med pakken vil du afskrive 99 rubler. Pobespokoytes forhånd, at kontoen havde tilstrækkelige midler. Ellers ikke være i stand til at gennemføre de idéer.

30 dage af internettet

Sådan tilsluttes en roaming "Beeline" i Rusland på internettet mere end en uge? For eksempel for at bruge en temmelig interessant pakke kaldet "30 dage af internettet for at rejse til Rusland." Dette er en tjeneste, der giver dig mulighed for at bruge World Wide Web på dine omgivelsesbetingelser i 30 dage. Analog af den tidligere version, men længere.

Det skal forbinde 199 rubler. Retsakter, som allerede nævnt, 30 dage. Denne indstilling er velegnet til lange ture.

For at tilslutte det, eller nok til at bruge "Dashboard" på den officielle hjemmeside for "Beeline", eller ringe til operatøren og rapportere den ønskede handling. USSD-anmodning passer også * 115 * 261 # eller antallet 0674090161. Deaktivering sker ved tilsvarende fremgangsmåder.

let roaming

Nogle spekulerer på, hvordan at tilslutte en roaming "Beeline Kasakhstan" i Rusland. Der vil pakke kaldet "Easy roaming". Det har en daglig takst gebyr på 49 tenge. Alle opkald vil koste præcis det samme.

For at knytte sig disse tjenester, skal du bruge kombinationen * 120 * 139 #. Efter dette, vil du afskrive gebyr for den første dag i brug. Bemærk, hvis du ikke opgive roaming, når det ikke længere vil være nødvendigt, stadig være med dig til at debitere. Cut-out efter anmodning * 120 * 039 #.

Så ved vi, hvad der udgør en tjeneste af "Beeline", "Roaming i Rusland". Sådan tilslutte og afmontere de tilsvarende takster - nu også ikke sådan et mysterium. Desuden har vi nu ved, hvordan man bruger internettet, når de rejser på favorable vilkår. Vælg den indstilling, der passer dig bedst, og tilslut det derefter.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.