SkønhedHår

Hvorfor er håret skåret, og hvordan man undgår det?

En repræsentant for det retfærdige køn, som omhyggeligt følger hendes udseende, vil straks mærke udseendet af selv de mest ubetydelige fejl: en ubehagelig pimple, et par ekstra pund og endnu mere splittet hår. Og hvis pedicure og manicure kan rettes til enhver tid, kan problemet med usundt hår blive langsigtet, indtil der træffes globale foranstaltninger for at fjerne det.

Hvorfor er håret skåret, og hvordan man bemærker de første tegn på denne mangel? Dette problem vil aldrig miste dets relevans. Stratifikationen påvirkes oftest af hår overgroet med mere end 30 cm. Dette skyldes, at det beskyttende lag af hårdækslet til sidst ødelægges og medfører forstyrrelse af den indre struktur.

Der er en række grunde til, at håret er skåret. Først og fremmest er det et konstant varmt liggende med brug af en hårtørrer, et krøllejern, strygning. Også strukturen er ødelagt af farvnings- og kemisk perm. Hårets struktur er i sin natur ret skrøbelig, og hyppige aggressive effekter svækker dets vitalitet.

En anden faktor, der fremkalder hårlagring, er den forkerte pleje for dem, herunder brugen af alkalisk sæbe i stedet for shampoo, permanent vask af hovedet med vand med øget stivhed, regelmæssig kæmning af en metalskarp kam, solstråling og tørring i havvinden. Alle ovenstående faktorer fører til overdrying af håret, og som følge heraf mister de naturlig smøring og fugt.

Spørgsmålet: "Hvorfor har håret kittelse?", For det meste bekymret for kvinder, er mænd med dette problem sjældent stødt på. Dette skyldes det faktum, at den stærke halvdel af menneskeheden skæres meget oftere og ændrer frisurer, så hårets ender ikke har tid til at blive delamineret.

Men ikke kun kemiske og naturlige faktorer påvirker hårets tilstand, sektionen kan være forbundet med funktionsfejl i talgkirtlerne, manglen på vitaminer og mineraler i kroppen, udviklingen af kroniske sygdomme.

Klare problemet med beskadiget hår kan og er endda nødvendigt, vigtigst af alt - at have et ønske. Taler om hvorfor hår er skåret, først og fremmest er det nødvendigt at være opmærksom på forskellen på sådanne begreber som behandling og pleje. Hvis behandling hjælper med at løse et problem, der allerede er opstået, er pleje forebyggelse.

Tørt hår med en hårtørrer følger med en strøm af kold luft. Efter vask af dit hoved skal du pakke 20 minutter med et håndklæde, lad håret tørre lidt, og først da kan du gøre stylingen med varm luft. Kombination af dit "hår" er bedst med en trækam med sparsomme tænder.

Shampoo til split hår er et middel, der altid skal være til stede. Som regel omfatter det en genopretning af komplekset. Men for at lægge mærke til brugen af brugen er det nødvendigt at udelukke brugen af fastgørende stoffer, lakker, mousses, da alkoholen i dem også tørrer og så berøvet hår.

Til split-ender er behandlingen bedst at vælge en kompleks en - brug af en speciel shampoo og balsam, der anvender masker, tager vitaminer. Perfekt genoprette hår folkemusik retsmidler, såsom burdock, oliven eller mandelolie.

Og selvfølgelig har frisure en vidunderlig helbredende effekt. Klippede beskadigede tips anbefales hver anden måned, med langt hår mindst en gang om måneden. Stol på proceduren bedre kvalificerede fagfolk med erfaring, der har i deres arsenal af "hot sax", fastgørelse af de beskadigede ender af håret, når de skæres.

Belønningen for din indsats vil være et strålende blik af hår hele året rundt!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.