Hjem og familieTilbehør

Trimmer Philips - en gave til den rigtige mand

Selvfølgelig, for at behage en mand med en gave er meget lettere end for en kvinde. Som regel er de ikke alt for nøjeregnende og er glade for at selv de mest banale overraskelse. Men hvis du ønsker at gøre indtryk på sin ven, give ham Philips trimmer. Denne ret og, uden tvivl, vil en nyttig gave give din mand til altid at se velplejet, uden at ty til de tjenester af en barber i dyre saloner.

Trimmer Philips - til pleje af overskæg og skæg

Hver hanner ved, at omsorg for ansigtshår er ganske vanskeligt. For at gøre dette, du har brug for en masse tid og penge. Det er derfor, fyrene foretrækker at bruge en barbermaskine og ikke gider særlig pleje. Men efter at markedet dukkede skægtrimmer Philips, overskæg og skæg blev tilgængelige for enhver mand! Kraftig enhed, der passer nemt i din hånd, tillader præcis at skære selv de mest uregerlige børster. I dette tilfælde er det muligt at tage en tur, forretningsrejse eller ferie, og bruge den i enhver situation, da Philips trimmer kan fungere uden et netværk.

De vigtigste fordele

  • Den kraftfulde batteri giver efter blot en times opladning trimmeren til at arbejde i offline tilstand til 75 minutter.
  • At have flere dyser er med til at sprede din stil.
  • Sami dyser er lavet af fleksibelt plast, barbering gentager konturen af ansigtet, hvilket muliggør en god og hurtig at trimme hår.
  • Med praktisk display, som er placeret på håndtaget af trimmeren, er det muligt at indstille den ønskede længde af vingen, hvorved justering af længden af børstehårene eller skæg.
  • Der er også en funktion af låseanordning for at forhindre utilsigtet betjening under rejsen.
  • Din bad er altid holdes rene og ryddelige, som skægtrimmer Philips har et vakuum beholder til opsamling hårene under barbering.
  • Indretningen kan drives af lysnettet eller fra batteriet.
  • Tilgængelighed af turbo-knap giver dig mulighed for øjeblikkeligt at øge absorptionshastigheden af svine- og power trim arbejde, når du har brug for det.

Næsen og ører er i perfekt orden!

Uønsket hår hos mænd vises i næse og ører. Special dyse, som har en trimmer Philips, giver dig mulighed for at omhyggeligt fjerne dem uden smerter, og hjælper med at justere formen af øjenbryn. Således ingen hår er trukket ud og afskåret pænt to blade bevæger sig i modsatte retninger uafhængigt af hinanden. Blød dyse med afrundede spidser ikke forårsager nogen ubehag, og den korrekte hældning gør det muligt at fjerne hår i de mest afsidesliggende steder. Nu, næse, ører og øjenbryn din mand vil være i orden!

Gave til rigtige mænd

Så, Philips trimmer, anmeldelser af hvilke kun de mest positive er den ideelle Prezent repræsentant mandlige til enhver lejlighed. Kraftfuld enhed til at opretholde skæg, hår og overskæg vil gøre det muligt at se velplejet og pæn hver dag. Således akkumulatorer giver trimmer arbejde hvor som helst, uanset netsiden. Ergonomisk form, magt, elegant udseende og multifunktionelle enheder vil glæde enhver mand. Ved en flerhed af dyser og en række indstillinger, kan du oprette en skæg og overskæg næsten enhver form. Særlige ekstra mundstykke med bløde afrundede spidser tillader omhyggeligt og hurtigt slippe af med uønsket hår i ørerne og næsen, samt justere formen af øjenbryn. Vakuumbeholder præcist samler alle hårene er skåret, hvilket resulterer i badet tilbageholdt renlighed og orden. Fra nu af vil din mand være velplejet, altid og overalt uden større besvær!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.