Hjem og familieTilbehør

Kan jeg vaske sneakers i en vaskemaskine: tips og tricks

Et stort antal mennesker er interesseret i spørgsmålet om, hvorvidt det er muligt at vaske sneakers i en vaskemaskine. Sportssko dag er i høj efterspørgsel, ikke kun blandt teenagere, men også voksne, da bære det utrolig praktisk og praktisk.

Selvfølgelig, sneakers eller løbesko ud hurtigt ødelagt, ikke kun udenfor, men også inde.

Og spørgsmålet om, hvorvidt det er muligt at vaske sneakers i en vaskemaskine, i virkeligheden, er af afgørende betydning. Og hvis den ydre side af skoen simpelthen vasket, derefter rense indvendigt er ofte vanskelig. Mange engang at vaske sko i hånden for at fjerne lugt og "dræbe" bakterier skal, uanset hvad. Men "på deres egne" rene sportssko inde - det er ganske upraktisk at gøre.

Samtidig, producenter af apparater er entydige i svaret på spørgsmålet om, hvorvidt det er muligt at vaske sneakers i en vaskemaskine. For at gøre, så de ikke anbefale. Men for at ejerne af sportssko ikke travlt sætte hende rengøring ved mekaniske midler. Og deres frygt er berettiget. For det første kan du ødelægge "mirakel teknik". For det andet er det muligt, at der som følge af vask vil blive ødelagt sig selv "støvler".

En eller anden måde, men spørgsmålet om, hvorvidt det er muligt at vaske sneakers i en vaskemaskine, er det muligt at give et bekræftende svar, men med visse forbehold.

Det skal bemærkes, at kun en sådan teknik skal anvendes til udførelse af den ovennævnte fremgangsmåde, som er specielt designet til dette formål. I dag er der en bred vifte af modeller, som giver funktionen af vask sportssko.

Optimalt valgt til denne tilstand er "sart" vask. Det er også vigtigt at overveje, at den "mekaniske" rengøringsmidler eller sneakers maskine producerer mere støj end under normal drift, så det anbefales ikke at gå i indgreb til fjernelse af snavs fra sportssko natten.

Som en "rensning" forstås eksperter anbefaler kun at bruge vaskepulver uden hjælpemidler. Hvis du vasker sneakers hvid farve, er det ikke forbudt at tilføje lidt blegemiddel.

Umiddelbart forud for proceduren bør være at rense snavs fra basen, fjerne sålerne og snørebånd.

Mange mennesker spekulerer på, hvordan at vaske ruskind sneakers. Det er bedre at gøre det i hånden ved hjælp af en speciel børste og opvaskemiddel. I vaskemaskinen sportssko, eksperter rådgive at slette kun fra naturlige ruskind, men ikke at gøre dette for ofte, eller sko, eller husholdningsapparater kan komme i forfald.

Tag dig tid, før du begynder at sætte "støvler" i en speciel pose til vasketøj - dette vil hjælpe med at holde deres integritet, i tillæg til dette, vil rengøring blive gjort mere effektivt. Tromlen Maskinen er ikke anbefales at placere mere end et par sko. Du kan heller ikke vride tør, og sneakers (hvis sådanne programmer er specielt fastsat i de husholdningsapparater). Efter proceduren, udtrække skoene vædret ind i papiret til at give det de gamle former. Det ovennævnte materiale er helt absorberer det resterende vand og giver ikke skoen for at deformere. Hvis papiret bliver for vådt, er det nødvendigt at ændre det.

Nogle vedrørte spørgsmålet om, hvordan at vaske sko "Adidas". Ovenstående anbefaling er let at anvende i forbindelse med denne verden berømte mærke sko.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.