Hjem og familieTilbehør

Gardiner: centrale modetrends i 2016

Hvert år i verden af gardiner, uden hvilken ingen omkostninger, skaber indvendige af huset eller lejligheden, der er interessante og lyse nyheder. De kan laves i en bestemt, ofte usædvanlige stil tilbehør, der er nye måder at designe, frem for visse typer væv, de originale farver. Når du foretager en hjemmelavet er ikke nødvendigvis bare at følge modetrends. Men ikke desto mindre, er det bedre at lytte til mode og bruge de originale og simpelthen usædvanlige ideer, der lægger vægt smagen af ejeren af lokalerne og vil skabe en spektakulær interiør. I 2016 vil nye tendenser bruges aktivt. På samme tidspunkt sidste år, mange er stadig relevante.

Det haster med at spare et længere gardiner. De er meget længere end vores sædvanlige sædvanlige gardiner og falder til gulvet, danner et spektakulært folder. Deres længde skal overstige konventionelle kolleger 30-50 centimeter. Udvidede versioner kan blødgøre den skarpe omrids af vinduet og gøre rummet mere behagelig. Varianter af denne type er ideel til rum med lavt til loftet som visuelt hæve dem. Til fremstilling af langstrakte gardiner kan bruge alle typer af væv. Læg dem kan være på tyllen, men pasform og klassiske gardiner.

Foldegardiner fortsætte med at fastholde sin popularitet. De fortjente popularitet på grund af let konstruktion og vedligeholdelse. De isplzuetsya i en minimalistisk stil og tilgang i designet af et klassisk design, som er kombineret med konventionelle gardiner.

Gardiner streng kunne have været brugt af designere er forholdsvis ny. I 2016 vil de hurtigt vinde popularitet som design giver dig mulighed for at bruge dem i vinduer, indvendige åbninger til zoneinddeling lokaler, som en ekstra touch i det indre, som indretningen. Fremstillingen kan anvendes perler af glasperler, garn, knapper, sten, bånd, stoffer. Tætheden af garn og frekvens varierer afhængigt af formålet og byggemateriale. Gardin garn er godt blandet med fine tyl eller uafhængigt, i en række forskellige måder at fastsætte.

Flerlags gardiner (gardiner og persienner) vil ikke miste sin relevans. I 2016 til stuen mode er markeret med kontrasterende manchetter foring. Produkter af denne type tilbyder et udvalg af muligheder for deres anvendelse, ser dyrt og elegant. På grund af den høje tæthed øges opacitet gardiner. Ved at købe produkter med kontrasterende trim, flad ejer har en mulighed for at ændre farveskemaet af interiøret efter behag.

En af de faktiske modetrends i 2016 vil være en foto-gardiner. Deponeret af en bred vifte af fotografiske billeder, de muligheder for farver, skarpe linjer og komfort i brug tiltrukket sig opmærksomhed fra de modeller af denne type. Foto-persienner passe perfekt ind i det indre i den stil minimalisme og high-tech. De kan være så grundlæggende element i design og understrege de vigtigste idé, modregning resten af detaljerne. I korte, mulighederne for kreativitet og realisering af dine egne ideer som altid meget.

Som udgangsmaterialer - http://www.isabella-style.ru/

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.