Hjem og familieBørn

Når smerter i underlivet, der giver barnet? Mulige årsager til smerter, lægens anbefaling

Problemerne med maven, mange voksne er lige så alvorlig som migræne - "og måske mere vil passere af sig selv." Men hvis en sådan utilpashed klager datter eller søn, er opmærksomme er nødvendig, og tror ikke engang at afskrive en sådan adfærd på luner og ønsker at tiltrække opmærksomhed. Hvordan til at håndtere dette problem, med mavesmerter, der giver et barn fra stoffer? En detaljeret beskrivelse af de symptomer på almindelige sygdomme og svaret på spørgsmålet om, når man ikke kan udskyde et besøg hos lægen - især for dig i denne artikel.

Og måske mere vil passere af sig selv?

Mavesmerter hos børn kan opstå af en række forskellige årsager. Så hvis barnet ikke falder præcist og ikke rammer, men klager over utilpashed, bør hurtigt tage sin magt i de sidste dage. Pludselig mavesmerter kan forekomme, når en banal overspisning, anvendes sammen inkompatible produkter, skadelige eller deklasserede / forkælet mad.

I denne lidelse i fordøjelsessystemet kan manifestere sig ikke kun ubehag, men også ledsaget af symptomer som opkastning, diarré, oppustethed og luft i maven. Hvis barnet at forringelse sundhed spiste noget nyt for dem selv eller åbenlyst skadeligt, kan du ikke gå i panik. Også, så fortvivl ikke, hvis der er tvivl om friskheden / kvalitet af produkter eller barnet bare spiste for meget - der ofte forekommer i løbet af ferien.

Behandling i dette tilfælde er enkel - mens ikke fodre barnet, betyder det ikke begrænse den til at drikke og vente, indtil en skarp smerte i maven gå væk. At give kan være almindeligt vand eller sød sort te. Det er især vigtigt at undgå dehydrering under afføring. Opmuntre dit barn til at drikke, selv om han ikke bede om en drink og minde om behovet.

Diarré kan give aktiveret carbon eller "smectit" i doser egnet til alder. Men hvis barnets tilstand forværres eller forbliver uændret efter 6 timer efter symptomdebut, skal du kontakte din læge.

Når specialistrådgivning er nødvendig?

Der er tre typer af smerte: ømme, skarp og kolik (normalt observeret hos nyfødte). Spørg dit barn til at beskrive så præcist som muligt deres utilpashed. Det anses for den mest farlige skarpe eller kniv-lignende smerter. Denne stærke og vedvarende ubehag som også kan gives til den nærliggende område af kroppen. Suit uanset om i dette tilfælde de sædvanlige medicin for smerter i underlivet, der giver barnet til at lindre hans tilstand? Alle forældre skal huske, at det ubehag i maven kan forårsage alvorlige sygdomme.

Hvis smerten er alvorlig - bør straks søge lægehjælp eller ringe efter en ambulance. Før en specialist snart lad os ikke stoffer, så prøv at distrahere barnet og forbedre hans tilstand - blidt pat hans mave, så tal med din baby eller vise ham Cartoon.

Således indikationer for øjeblikkelig hospitalsindlæggelse eller lægens opfordring er en lang intens smerte. I dette tilfælde kan barnet ikke finde et sted, siv og råb. Hvis nogen smerte varer mere end tre timer, og der er ingen forbedring, er det bedre ikke at forsinke behandling for kvalificeret hjælp. Blod i afføringen eller opkast - absolut en grund til at kalde ambulancen.

Hurtig reaktion er påkrævet fra forældrene, hvis barnet spiste / drak noget medicin, husholdningskemikalier eller andre farlige og skadelige stoffer. Før ankomsten af en læge anbefales ikke at give medicin, fjerne symptomerne, og til at bruge den traditionelle medicin. Placer barnet og hjælpe ham med at tage den mest behagelige stilling.

Problemer med maven af de yngste

Unge forældre kan være svært at passe en nyfødt, ikke kun på grund af manglende erfaring. Baby kan ikke forklare mine følelser og klage forældre. Hvordan ved du, at hos spædbørn mavepine? Udtryk for deres utilfredshed med børnene de eneste tilgængelige midler - vi græder. Hvis barnet ikke sove, han spiser lidt eller endda nægter at spise - mest sandsynligt, årsagen er kolik.

Også i tilfælde af problemer med baby mave slår benene og trækker hendes knæ til hendes bryst. Kolik er mange børn og stopper normalt i en alder af 4-6 måneder, den særbehandling, de kræver. Hvis barnets angst er ledsaget af feber, opkastning, blod i afføringen - bør man straks søge læge. ovennævnte symptomer kan indikere fødevareallergi eller tarmobstruktion.

Ved børnehaveklasse mavesmerter

Vurdere status og sundhed barn under 2 år er kun muligt ved sin adfærd og humør. Hvis barnet er handicappet, græder og nægter at spise - det er sandsynligt, at problemet er i maven. Samtidig så tidligt som alder, årsagerne til fordøjelsesproblemer ofte "voksen": madforgiftning og allergier, overspisning og infektionssygdomme.

I en alder af 2 år, kan mange børn bevidst forklare, hvad de har såret eller vis hænder. Efter at have hørt klager fra barnet, bør forældre sammenligne og analysere alle de symptomer. Hvis mavesmerter i et barn 5 år uregelmæssig og optrådte for nylig, men generelt en god dreng - kan du prøve at løse problemet derhjemme. Opmuntre dit barn til at sove eller bare at ligge. Giv den rigtige medicin til at forbedre fordøjelsen.

På samme måde kan du gøre, hvis du har diarré eller opkastning (ved konstatering af symptomer separat). Husk, at løs afføring (for en lille periode) - det er bare en simpel tegn på sygdomme i fordøjelsessystemet, og engangs-opkastning kan forekomme på grund af hoste eller overspisning.

Mavepine, men ikke i maven ...

Systematisk ubehag i nogen del af kroppen - det er en grund til behandling på hospitalet. Et interessant faktum er, at mavesmerter og kvalme kan forekomme i et barn uden nogen fysiologiske årsager. I dette tilfælde mest sandsynligt, alt stof i patientens psyko-følelsesmæssige tilstand. Dette fænomen omtales som funktionel smerte. I dette tilfælde, de indre organer er ingen afvigelser fra de normer for undersøgelsen ikke viser. Årsagen ligger ofte i træthed, overbelaster nervesystemet, angst og stress. Det kan synes mærkeligt, men at behandle en sådan smerte bør konsultere en psykolog. Men for at starte i hvert fald et besøg med en gastroenterolog og undersøgelser værd. Husk, at regelmæssig smerter i underlivet ved navlen af barnet kan vidne om de patologier af indre organer.

End at behandle funktionelle smerte?

Hvis et barn jævnligt klager over ubehag, forældre, det vigtigste - bevare roen. Man kan ikke ignorere de klager og helt ærligt ikke "hører" barnet, men også for at arrangere ballade, hver gang den lille ømme mave - er ikke det værd. Besøg en specialist er nødvendig. Og så snart det er bekræftet, at smerten er virkelig funktionel, er det muligt at begynde behandling.

Start en særlig "mave dagbog". Det skal registrere alle episoder af smerte, med angivelse af de situationer, hvor de vises, og som hjælper dig til at føle bedre. Analyse af dataposter læge vil hjælpe med at etablere den specifikke årsag til problemet og bidrage til at reducere intensiteten af ubehagelige fornemmelser, og derefter fuldstændig glemme alt om dem. Forældre bør forsøge at skabe en god atmosfære i hjemmet og noget at bære væk barnet. Du kan tilbyde ham at begynde at deltage klubber og hobby grupper, eller komme med nogle hjemmelavede hobby for børn.

Hvad medicin kan gives for at aflaste de jagende smerter i maven? Hvis du er sikker på, at det ubehag vises på baggrund af psykiske problemer, er det muligt at give "Ibuprofen" eller andre generelle formål smertestillende der er egnet til barnet alder. Efter en god hvile og søvn er også funktionel smerte viger - Opmuntre dit barn til at have en god hvile.

Saml den førstehjælp kit til barnet: en kur mod mavesmerter, der bør være i ethvert hjem

Engagere i self uønsket, og til tider usikre. Men vi ved alle, at situationen kan være anderledes. Sådan vælger du den rigtige medicin for smerter i underlivet, der giver barnet til at fjerne de ubehagelige symptomer? For at normalisere fordøjelsen med overspisning eller spiser dårligt kombineret fødevarer, kan du prøve at tage stoffer såsom: "Mezim", "festligt", "Creon". "Touring" eller "Regidron" kan tages for diarré og kvalme. Halsbrand hos børn behandlet med "Maalox", "Rennie", "Almagel".

Hvad medicin kits af voksen hjælp med mavesmerter, der giver barnet, hvis særlige børns produkter er ikke ved hånden? Alsidigt værktøj til ubehag i maven betragtes som en "No-spa." Dette stof lindrer anfald af nyresten, og giver dig mulighed for at føle sig bedre med spastisk forstoppelse. Hvis der på samme tid er der alle de symptomer på madforgiftning (opkastning, diarré og mavesmerter), kan du prøve at give barnet aktivt kul, "Enterodez" eller "smectit". Advarsel: før de giver dit barn medicin, skal du sørge for at læse resumé og præcist beregne dosis for alder eller vægt af barnet. Hvis det er muligt, selv med behandling i hjemmet anbefales at konsultere en læge.

Advarsel, infektionen!

Smitsomme sygdomme - er noget, som mange forældre frygter mest. Gå ikke i panik, som med enhver anden sygdom, det vigtigste - at stille en diagnose på tid og korrekt. Smerter i venstre side af maven, nær navlen eller højre - alle disse symptomer kan være en manifestation af infektion. Det er vigtigt at forstå, at sygdommen type kan påvirke forskellige organer og adskiller sig i den type patogen til: viral, bakteriel og blandet.

Med infektioner i uorgenitalsystemet ændring vandladning opstår. I dette tilfælde, at barnet klager over smerter i maven og ofte går på toilettet. Feber, diarré og opkastning - symptomer på de fleste infektionssygdomme. Husk, at enhver infektion er ganske farlig. I overensstemmelse hermed ved den første mistanke om, at sygdommen er forårsaget af virus eller bakterier har brug for at gå til klinikken.

symptomer på blindtarmsbetændelse

Blindtarmsbetændelse er ofte betragtes som en sygdom udelukkende til voksne, og det er meget misvisende. Faktisk er denne patologi ofte hos børn ældre end 1,5 år. Hos spædbørn, blindtarmsbetændelse opstår meget sjældent faktisk. Men studerende på 10-12 år, er denne diagnose ofte anset for at være den mest modtagelige for det drenge.

Blindtarmsbetændelse er især farligt i en yngre alder. Jo tidligere en korrekt diagnose og behandling er startet, jo mere effektiv vil blive afholdt, og vil være mindre risiko for farlige komplikationer. Ved hvilke tegn kan genkende denne patologi?

Hvis et barn klager over mavesmerter konstant, og det er ikke blevet bedre efter en søvn, er et besøg hos lægen påkrævet! Således lokalisering af ubehag kan være anderledes. Ikke altid været den klassiske version af den smerte - lige under maven. Ubehag kan mærkes omkring navlen eller i epigastrium. Forældre bør advares som det faktum, at smerter i maven ved navlen af barnet forekomme med en ændring i kropsstilling, hoste eller gråd. Nogle gange opkastning eller diarré kan forekomme. Når blindtarmsbetændelse er normalt kropstemperaturen stiger, det samme barn bliver sløv og søvnig, kan nægte mad. At give anæstetika eller andre medikamenter med sådanne symptomer bør ikke være - du skal søge øjeblikkelig lægehjælp.

Andre almindelige årsager til mavesmerter

Der er ikke sådan barn, der ved et uheld faldt eller deltog ikke i kampen. Selv den mest rolig og fredelig barn kan skubbe jævnaldrende eller det lejlighedsvis snubler på egen hånd. Hvad hvis efter skaden starte klager over mavesmerter?

Skader på bughulen er åbne og lukkede. I det første tilfælde skal du ringe efter en ambulance, indlagt for patienten. I den anden - skal forsøge at vurdere den generelle tilstand af barnet. Hvis der er klager over smerter, men barnet er stadig aktiv, han ikke nægte mad og normal søvn - mest sandsynligt, ikke noget alvorligt skete, men i dette tilfælde, vil den eksperthøring ikke være overflødig.

Når opkastning, øget hjertefrekvens, og generel svaghed efter skaden skal gå til hospitalet med det samme. Vær særlig opmærksom, hvis barnet klager over smerter i venstre del af maven. Dette kan beskadige milten.

En masse bekymring leveres til børn og brok. De kan være interne og overflade, til tider håndgribelig på maven. Ubehagelige fornemmelser opstår, når klemme brok, selvmedicinering i dette tilfælde, er det umuligt - du nødt til at besøge lægen og udnævnelsen af en egnet variant terapi.

Glem ikke om sygdomme som mavesår og mavekatar. Det var engang troede, at de var udsat for kun voksne. Men i dag er der flere og flere data sat diagnoser teenagere og endda yngre elever. Hvad er interessant - grunden er ikke altid dækket i fejlernæring, udsatte børn, tage visse lægemidler og lidelse kurser af visse kroniske sygdomme.

På bør tages en særskilt note til klager fra barnet på den jagende smerter i underlivet i tilfælde af, at ikke så længe siden barnet lidt en operation. Og det er en gang du skulle have behov for at se en læge for diagnose og behandling med det samme.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.