ForretningLederskab

Marketing ledelse i virksomheden.

marketing management-system i virksomheden er udsat for en række faktorer: politisk ustabilitet, uforudsigelig ydre miljø, ændringer i konkurrencemæssige positioner, og så videre.

Marketing ledelse i virksomheden er en stor del af det administrative arbejde. Den består af to hovedelementer: planlægning og organisering af marketing aktiviteter. marketing management proces i virksomheden er kontinuerlig og overvåger alle de ændringer i miljøet, markedsføring systemets funktion og opdage afvigelser mellem de faktiske og planlagte resultater af markedsføringsaktiviteter.

Marketing ledelse i virksomheden har til formål at give den mest effektive udnyttelse af materiale, finansielle og andre ressourcer.

Marketing ledelse i virksomheden består af fire faser.

Den første etape - er nødvendigt at analysere markedsmuligheder, der har behov for at starte kornet at indstille virksomheden andel på råvaremarkedet.

Den anden fase - bør vælge en målgruppe. Dette navn er mest fordelagtigt for de særlige gruppe af foretagender markedssegmenter eller kun ét segment. Og dens aktivitet er rettet mod dem. Før du vælger en målgruppe, er det nødvendigt at studere forbrugeren og markedssegmentering. Segmentering kaldes opdelingen af markedet i gruppen af købere, som er kendetegnet ved den samme reaktion til den indsats produkt- og marketing. Målvalg markedet er afsluttet ved, hvad der kaldes positioneringen af varer. Det er underforstået, at det perfekte billede er dannet af det produkt, såvel som det giver det ønskede sted ikke kun på markedet, såvel som i hovedet på mål forbrugerne.

Den tredje fase - udviklet marketing mix, som er et sæt af parametre, som kontrolleres af virksomheden, og som anvendes til bedst at opfylde behovene i målet markedet. marketingmix består af parametre som en handelsvare, dens pris, distribution, markedsføring på markedet.

Den fjerde fase - planlægning og styring. Planlægning er den proces, hvor de opstillede mål, sæt strategi og bane vejen for deres gennemførelse. Den er opdelt i taktisk og strategisk. Kontrol er nødvendig for at vurdere niveauet af implementeringsplaner.

Marketing ledelse i virksomheden, der sker i form af forskellige marketing - en integreret del af hele organisationsstruktur af enhver virksomhed, som er et sæt af virksomhedens tjenester, såvel som organiske forbindelser, der eksisterer mellem dem, ikke kun horisontalt, men også vertikalt, altså fra hovedet til kunstneren .

For den mest effektive markedsføring forvaltning er afgørende markedsføring struktur. I øjeblikket er det ikke har en universel ordning. Marketing afdelinger er på forskellige baser.

Således er markedsføring system i virksomheden er udsat for et stort antal forskellige faktorer. Marketing mål er altid rettet mod kundernes behov for at slå i en fortjeneste (indtægt) af virksomheder og opnå konkrete resultater i visse markeder. Retningen og virksomhedens art mål er påvirket af den hastige videnskabelige og teknologiske fremskridt, de hurtige ændringer i forbrugernes efterspørgsel, kompleksiteten af produktion og vækst af dets omfang og andre faktorer. Det er derfor, marketing instanser skal være smidig og fleksibel. Men dette er kun muligt, hvis de er i stand til at ændre deres egne former for organisering i forandringsprocessen i markedsføringsstrategi.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.