LovStat og lov

Åbningen af visum i Japan. Kompleksiteten involverede

Øst, som de siger i kultfilmen - en delikat sag. Og fordi et visum til Japan kræver takt, tålmodighed, og på samme tid, udholdenhed. Forbered dig på at være, at for at komme ind i Land of the Rising Sun kan du kræve et bevis for betaling af værtslandets skatter. Som du kan se, er det nødvendigt at gøre en indsats for ikke kun til dig. Selv hvis du køber en rejse tour, den japanske værtsland (i dette tilfælde, rejsebureau-resident) indsamler dokumenter og sender det til dig. Og så du tilføjer dine papirer, gå med dem til ambassaden.

Således spørgsmålet "Skal jeg have visum til Japan" er ikke engang værd. Selvfølgelig, ja. Og få en eftertragtet brand er meget vanskeligere end den legendariske "Schengen". Men lad os starte fra begyndelsen. Hvor skal vi hen? Visum udstedes af den japanske ambassade i Moskva (Grokholski bane 27). De kan også fås ved henvendelse til konsulær afdeling af landets generalkonsulat i St. Petersborg (Moika, 29). Der er kontorer i provinserne. Frimærker post sættes tilbage i konsulaterne i Khabarovsk (Turgenjev, 46), Vladivostok (Verkhneportovaya 46) og Yuzhno-Sakhalinsk (Lenin, 234).

Listen over dokumenter, der skal leveres af værtslandet til åbningen af dit visum til Japan er ganske bredt er. Først og fremmest skal det være klart, hvem der der venter på dig og hvorfor. Hvis du inviterer en organisation eller virksomhed, skal en juridisk enhed sende deres registreringsattest, en beskrivelse af sine aktiviteter og struktur, og de allerede nævnte skat kvittering. Dernæst skal det forklare, hvorfor han har brug for din ankomst. I dette dokument skrevet på brevpapir af selskabet, bortset fra formålet med dit besøg, skal du angive layoutet af dit ophold i landet (dagligt!). Der må være en anden - garanti - et brev, der bekræfter betaling af turen, booking billetter og hoteller.

Modtag på mail snarere vægtige fil, du nu har brug for at deltage til den samling af dokumenter på hans side. Jeg har brug for et pas, der er gyldig i yderligere seks måneder efter hjemkomst fra dette land. Det bør være et sted for visummærkaten i Japan. Lav kopier af sider med dine personlige data, samt de sider af den interne russiske pas, der viser navnet, hvornår og af hvem dokumentet er udstedt, og bopæl. Agt at udfylde spørgeskemaet, bør det fastsættes i to eksemplarer. Bemærk, at fotostørrelse krævede Ambassade Japan, forskellig fra den sædvanlige og logi for "Schengen" :. 4,5 med 4,5 cm print bør også være to.

Til registrering af visum til Japan bliver nødt til at tage hjælpe med arbejdet i din position og løn for de sidste seks måneder. Dette dokument bør være på selskabets brevpapir underskrevet af regnskabschef og pressen. Hertil kommer, at medarbejderen udsteder et visum, skal du indsende det originale luft-billet rundtur.

Betaling af konsulær gebyr af Japan vil blive opkrævet. Visum til Japan for russerne gratis. Dog vil du nødt til at betale et mindre gebyr ($ 10-15) til videresendelse vært pakken af dokumenter. Du kan også søge bistand fra formidlende virksomheder og rejsearrangører. Men derefter indsætte i passet vil koste dig omkring $ 100.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.