LovStat og lov

Hvad er det visumgebyr?

Når visum russiske borgere ofte betale konsulære gebyrer. Hvad er deres formål? I hvilke retlige relationer relaterede gebyrer kan betales?

Hvad er formålet med gebyret visum?

Ifølge den fælles definition, visumgebyret - et beløb, der overføres til ambassaden eller den dedikerede visumansøgningscenter af den stat, hvor en borger i et andet land kommer til at gå, trods det faktum, at der for dette er det nødvendigt at få et visum. Som regel er det relevante betaling er en forudsætning for behandlingen af ansøgningen om visum, men kan ikke betragtes som en garanti for dens modtagelse.

Dog skal det bemærkes, at i den russiske lovgivning betragter konceptet kan videregives i andre sammenhænge. Selv, selvfølgelig, i det generelle tilfælde det er forbundet med et visum til et andet land.

Størrelse af den konsulære gebyr i traditionel forstand, afhænger af, hvilket land den rejsende kommer til at gå, og til hvilket formål.

Størrelsen af gebyret visum til et Schengen-visum

For eksempel den tilsvarende betaling i udformningen af turist Schengen-visum er 35 euro. Hvis visummet er udstedt med det samme, indsamling stiger. Til gengæld er der en vis begrundelse for at reducere den tilsvarende afgift. Især er disse fordele indstillet til følgende kategorier af personer:

- Børn op til 6 år;

- studerende på uddannelsesinstitutioner, som går til staten udsteder visum med henblik på studier;

- nære slægtninge til borgere i staten af Schengen-området eller de mennesker, der lovligt i det pågældende område i en længere periode;

- pensionister, veteraner, handicappede, samt ledsager deres borgere;

- folk går til den stat, der har udstedt visummet, til akut behandling, samt ledsager deres borgere;

- atleter, forskere, kulturpersonligheder;

- medlemmer af humanitære missioner;

- journalister;

- repræsentanter for højere myndigheder.

Den måde, hvorpå konsulære gebyrer er betalt, afhænger også af den politik, en bestemt stat, der udsteder visum.

Proceduren for betaling af gebyret visum ved Schengen-visum

Så hvis vi taler om, hvordan man kan få et Schengen-visum, overførsel af den tilsvarende betaling til fordel for en fremmed stat sker som regel kontant på ambassaden eller visum akkrediteret center. I nogle tilfælde kan du betale visum i banken, som ambassaden indgået en aftale om at acceptere betalinger, der udgør det konsulære gebyr. Nogle gange er det muligt at betale de respektive forpligtelser i henhold til check - hvis for eksempel, bliver dokumenterne sendt til ambassaden via kurer.

Den konsulær gebyr for et Schengen-visum, til trods for at det er denomineret i euro, som regel, der skal betales i rubler. Passende betaling skal overføres til fordel for værtslandet, i almindelighed, før hans diplomatiske strukturer vil blive anset for et visum. Men i nogle tilfælde lov til at betale visumgebyr, før du sender ansøgningen til ambassaden.

Visa konsulær gebyr, som regel en der ikke kan refunderes. Overvej funktionerne i hans overførsel til staten af Schengen-området, vil vi undersøge detaljerne i sin betaling til den amerikanske ambassade.

Betaling af visumgebyr på registrering i USA visum: nuancerne

Den konsulær gebyr for et visum til USA, som i tilfældet med en appel i Schengen-staterne ambassade, ikke refunderes og kan ikke betragtes som en garanti for udstedelsen af visa russisk statsborger. Typen bestemmer mængden af betalingen. Borgere i nogle lande har planer om at besøge USA, bør overføres til den ekstra ansøgningsgebyret amerikanske ambassade.

Som i tilfældet med at få et Schengen-visum, en amerikansk konsulat gebyr, selvom denomineret i dollar, der faktisk er betalt i rubler. På samme tid, er det almindelig praksis overførsel via et pengeinstitut eller gennem specialiserede webportaler hjælp af et kreditkort. Især er nogle russisk-bank finansielle institutioner såsom muligheden for en virksomhed system remote kundeservice.

Konsulære gebyrer for visa til USA - personificeret. De kan ikke bruges af andre. Efter notering den passende gebyr til den amerikanske ambassade for visumansøgeren er givet en kvittering, der er gyldig i 1 år. For at betale visumgebyr for et visum til USA er nødvendig før indgivelsen det til ambassaden. Hvis ansøgeren ikke sende dem inden for 1 år efter overførslen af den pågældende betaling i ambassaden, så det kommer til at betale tilbage - hvis folk stadig ønsker at senere søge om visum.

Værdien af den konsulære gebyr for et visum til USA

Størrelsen af det relevante gebyr, som vi nævnt ovenfor, afhængigt af typen af visum, som igen er bestemt af formålet med besøget russisk statsborger i USA. For eksempel, for udsmykningen af de vigtigste visa i relation til ikke-immigrant - dvs. turist, studerende eller bekræfter status for deltagerne udveksle program, der skal overføres til den amerikanske ambassade $ 160. Dokumenter trukket i beskæftigelse i USA, kan være dyrere - omkring $ 190.

Det skal bemærkes, at amerikansk lov giver en procedure for visse ikke-immigrant visum, i henhold til hvilken der ikke kan betales gebyret visum. For eksempel er det muligt, om dokumenterne er fremstillet af type A, G, C-2, C-3, NATO og diplomatisk.

Gebyrer foruden det konsulære betaling for et visum til USA

Det skal bemærkes, at den konsulære gebyr for et visum til USA i mange tilfælde suppleret med en række andre betalinger. Deres liste afhænger primært af den diplomatiske aftale mellem de amerikanske myndigheder og staten, de borgere, der planlægger at komme ind i USA.

Blandt lignende afgifter - betaling af SEVIS-system, som er designet til at overvåge status for besøgende til USA, der har fået et visum i forbindelse med deltagelse af visse programmer. Generelt er værdien af den pågældende forpligtelse er ca $ 200. Som i tilfældet med konsulære gebyrer, bør denne betaling blive overført til fordel for de amerikanske immigrationsmyndigheder mønstre før, som en borger i Den Russiske Føderation vil sende til den amerikanske ambassade om visum.

Russisk konsulære gebyrer for russiske borgere

I begyndelsen af denne artikel, vi bemærkede, at i den russiske lovgivning foreskriver konsulære gebyrer, der ikke er relateret til udarbejdelse af dokumenter, der kræves for at krydse grænsen til en anden stat. Især den russiske regering Opløsning nummer 889, der blev vedtaget 11.11.2010 år introducerede satser for konsulære gebyrer for en række ydelser, som udlændingemyndighederne organer i Den Russiske Føderation. For eksempel den russiske justering visumgebyr, kan den angivne retskilde gælde for russiske borgere uden for Rusland for udstedelse af identitetspapirer.

resumé

Således kan udtrykket blive betragtet en hel del af fortolkninger. Generelt under konsulære gebyr forstås en betaling til fordel for indvandring agenturer i den stat, hvor en borger i Den Russiske Føderation gør visa. Men den russiske lovgivning har bestemmelser, ifølge hvilke russerne kan betale konsulære gebyrer til fordel for deres tilstand - for eksempel med henblik på at få et pas i udlandet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.