ComputereComputerspil

Sådan knock FN SCAR-H i Warface så hurtigt som muligt?

Mange gamere er ikke klar over, at de kan øge chancen for at banke ud en sjælden våben til køb og åbne kasser med held. De bare købe en kasse, når de vil, åbne dem i tilfældig rækkefølge - og i de fleste tilfælde er ked af, at de er faldet temmelig konventionelle våben. Hvis du virkelig ønsker at opnå nogen alvorlige resultater, du har brug for at vide et par tilgange til dette spørgsmål. Naturligvis betyder ingen af dem ikke garantere hundrede procent chance for at få den ønskede våben, men andelen af sandsynlighed stiger imponerende, hvis du vil gøre det, som det kræves i ordningen. Denne artikel beskriver, hvordan at rydde FN SCAR-H i Warface, fordi denne stormgevær er meget populær blandt spillerne.

standardmetode

For det første anbefales det at prøve en standardiseret metode, der er velegnet til alle våben. Hvis du ønsker at lære at banke FN SCAR-H i Warface, skal du huske, at købet af kasserne bør gennemføres i en bestemt rækkefølge. For eksempel bør tage det mest universelle ordning 5-5-5. Hvis du ikke er bekendt med de metoder til jagt med et par kanoner, så for dig, det er bare et sæt tal. Så skal du gøre dem til en klar ramme for absolut alle. Så i denne sekvens, hvert nummer repræsenterer antallet af kasser, som du har brug for at købe på én gang. Som du kan forestille dig, vil alle tilgange være tre, som hver især du bliver nødt til at købe fem kasser med held - er det maksimale beløb for et enkelt køb. Men der er et vigtigt punkt - hvis du køber fem kasser, så skal du straks åbne dem, og derefter gå videre til køb af den næste blok. Det er alt, du ved den grundlæggende ordning er nu, at du kan prøve, hvis du forsøger at beskæftige sig med, hvordan man kan banke FN SCAR-H i Warface. Men der er dens unikke ordning for denne type våben.

unikke kredsløb

I det forrige trin er blevet beskrevet af ordningen for at øge chancerne for stort set alle typer af våben, der refererer til den sjældne kategori. Men hver pistol har sin egen unikke ordning - og nogle gange flere. Derfor hvis du ønsker at lære at rydde FN SCAR-H i Warface, vil du ønsker at nyde ikke blot den 5-5-5-ordningen, men andre muligheder. Først og fremmest er opmærksomme på ordningen 2 + 3, som blev skabt specielt til denne kuffert. Som du ved, er du nødt til at købe de to første kasser med held, og efter det - tre. Hvis denne cyklus ikke er bragt dig held, gentage det, indtil du får en af de mest populære rifler i Warface - FN SCAR-H.

lærke

En anden mulighed, som du helt sikkert nødt til at være opmærksomme, ikke er forbundet med ordningerne. Her er der lagt vægt på serveren genstartes, som finder sted hver torsdag klokken fire om morgenen. Derfor hvis du ønsker at få den ønskede stilk - køb og åbne kasserne fra fire til klokken seks om morgenen, når den opdaterede basen Warface. FN SCAR-H, et overblik over hvilke tiltrække stort set alle elsker af spillet, vil du dropper ud med en stor sandsynlighed, og du kan bruge det misundelse af alle.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.