RelationerÆgteskab

Sådan straffe sin mand for foragt: rådgivning af psykologer. Sådan at lære din kone til at respektere sin mand

Familieforhold - er desværre ikke kun at forstå og kærlighed. Det skænderier også, skandaler, vrede, skuffelse. Generelt kan alt ske. Og hvad gør du så? Sådan straffe sin mand for foragt? Psykologer rådgive at hjælpe løse situationen. Efter alt, lad denne situation til tilfældighederne i hvert fald umuligt.

Sådan straffe sin mand for foragt? Tips psykologer: samle dine tanker

Enhver kvinde hørte fornærmelser i sin tale, selvfølgelig, ubehagelig. Naturligvis er der et ønske om at fornærme gengæld eller endda permanent stoppe kommunikere med den person. Situationen er helt anderledes, når den ydmygelse og fornærmelser kommer fra deres egen ægtefælle. For det første, hans ord såre meget mere smertefuldt. Efter alt, han ved, hvordan og hvor man "strike" dit ord, at røre ved og fange præcist. For det andet, at forlade og ikke komme tilbage - meget vanskeligere. Du er stadig bundet af bånd af ægteskab, børn, venner og familie, det samlede boligareal, finansiel afhængighed. Tænker om hvad man skal gøre i denne situation, begynder kvinden som regel at haste fra side til side. Men der træffes beslutning om en bestemt rationel handling kan ikke. Så det kan vare i årevis. Men det er simpelthen uacceptabelt. Du er nødt til at finde ud af at straffe sin mand for foragt. Tip psykologer i dette tilfælde vil være meget nyttig. I det ikke først nødt til at beslutte "hvad de skal gøre" og "hvad nu hvis at gøre noget, men det er forkert."

Hvad er årsagen?

Så vi handle! Sådan straffe sin mand for foragt? Tips psykologer kan være forskellige, men alle eksperter som én, sige, at du har brug for at identificere, hvad der foregik, årsagen til denne adfærd.

I de fleste tilfælde, kvinder føler, at årsagen ligger i sig selv. De er noget "ikke har tid", den "ikke gjort", derefter "ikke tilfreds." De er "dårlige mødre", den "dårlige kok", den "uvenlig kone." I virkeligheden er det ikke så. Dette er - bare en undskyldning for en ægtefælle til at finde fejl og til at smide din negativitet. Den virkelige årsag ligger i det faktum, at hendes mand sadistiruet i dette par specifikt. Han tager glæde i ydmygelse af de svage. Sadist med enhver anden person ikke kan forveksles. Alle os, selvfølgelig, mennesker. Hver kan undertiden sværge og fornærmelse. Men i tilfælde af en sadist alt helt anderledes. Hans fornærmelser er fuld af forfærdelige mudder. Den leksikon indeholder udtryk er anvendt ikke bare at ringe til personen, og fornærme, såre, ydmyge.

De vigtigste ting - at handle!

Så snart du begynder at tænke over, hvordan man kan straffe sin mand for foragt - psykologer vil være det bedste råd til din assistent. I princippet kan en sådan ændring ikke være en ægtefælle ved hjælp af overtalelse, ikke ved hjælp af konspirationer, og heller ikke ved hjælp af kodning eller med hjælp af hypnose, og i endnu højere grad vil ikke hjælpe krybende foran ham. Derfor forventer, at alle af sig selv dannes og justeret, giver det ingen mening. Det vil sige, er det nødvendigt at gå videre til handling. Skift skal være ikke min mand. Det er nødvendigt at søge beskyttelse for dem selv og deres børn.

fatal fejltagelse

Ikke alle kvinder tænker om, hvordan at straffe sin mand for foragt. Det faktum, at mere retfærdig sex er vant til at tilpasse sig forskellige situationer. At strabadser i livet så godt. Hertil kommer, at vore kvinder på grund af arten mentalita langt mere tolerante end andre steder. Det er ikke underligt, at de er så enkelt og let klar til at acceptere ydmygelse og fornærmelser fra en mand langsomt vænnet dem. Og dette er naturligvis, er deres fatal fejltagelse.

Fejlende og ydmygende sin kone ved at kaste sin adresse muck mand påfører en smertefuld slag for hendes psyke. Selv om hun kan udholde alt dette, intet godt vil det ikke gøre. Men det værste er, at hver gang disse angreb "tendens til at stige." Hvis oprindeligt var det kun en uhøflig ord, så over tid vil de være et dusin. Efter kan følge slagtilfælde. Som et resultat, kan kvinder ikke realisere sig selv i livet, hobbyer, arbejde, føler glæde og kærlighed. Hun kan kun forvente regelmæssige daglige angreb.

Blow til børn

Men mest af alt, lider vores børn mod denne vold. Desværre, blandt de mange kvinder Der er en opfattelse, at tilstedeværelsen af barnet absolut hver far er meget vigtigt - lad tyrannen og despot, selv øgenavne eller nedværdigende, selv om en alkoholiker, hvis kun var han. Kvinder trøste sig selv med, at han stadig er en far. Jo mere de tror på det, hvis børnene ikke rører mænd. De udholde alt af hensyn til ægteskab og finansiel bistand.

Dette er naturligvis en kæmpe misforståelse. For et barn min mor altid er en person, der giver ham beskyttelse. Hvis hendes skrig og smerte, og dermed barnet en følelse af sikkerhed tabt. Derfor stress får. Og det er fyldt med negative konsekvenser. Nogle børn begynder at stjæle og lyve, den anden - at være bange for døden, og andre - at pine dyr.

Problemer med barnet på den ene side og ydmygelse fra sin mand med andre mennesker forbinder sjældne. Og forgæves. Kommunikation er den mest direkte. Derfor er en kvinde, der ønsker at holde fred i familien, skal du være sikker på at finde ud af at undervise en mand under foragt. Der er mange tips. De vigtigste ting - at vælge præcis, hvad du har brug for. Bo ved den optimale variant.

Den mest negative udfald

De mest forfærdelige konsekvenser kan forventes i tilfælde af, at dine børn har en sund vektor. Ører af børn, der er overfølsom. Det vil sige, at de generelt kræver små lyde og roligt. Hvis faderen råber på sin mor, og selv kaster nedsættende ord, er sådan et barn ikke kun mister en følelse af sikkerhed, som andre børn - han modtager også en kraftfuld slag på det mest følsomme område. Hørt frygtelige skrig, kan han gradvist mister kontakten med omverdenen, trække sig ind i sig selv. Dette fører undertiden til autisme eller skizofreni.

Generelt er en kvinde, især hvis hun er en mor, er du nødt til at tage sig af sin familie. Træffe de nødvendige foranstaltninger, som kan hjælpe i denne situation. I et ord, at gøre alt for at sikre, at hendes mand respekteret og værdsat hans kone.

overdreven opmærksomhed

Så næste skridt. Du forstår årsagerne til konklusionerne. Nu skal du beslutte, hvordan man straffer sin mand for foragt. I psykologi, foreslog en række måder. De vigtigste ting - at identificere problemet korrekt. Hvis du stadig elsker din mand, bør du ikke gøre ham lide. Dette problem er det faktum, at han var i stand til at realisere sin skyld, forstår, hvad lavet en fejl, og hvad ondt.

Begynd at give det for meget opmærksomhed. Mest sandsynligt, vil det være på alle let. Men det er værd at prøve. Komplimenter, gode overraskelser, arrangere romantiske middage. Hvorfor? Ser man på din indsats, vil ægtefællen være i stand til at forstå, hvad der var virkelig galt, at du - den bedste kvinde om det, og ingen vil nogensinde pleje så meget som du gør. Realisere alt dette, begynder han at lide med anger, beklager i sit hjerte. En selvpiskning, som vi ved, er den bedste straf. Hvis ægtefællen du bare lidt ondt - at gøre det.

uopmærksomhed

Den følgende fremgangsmåde. Sådan straffe sin mand for foragt? Effektiv metode, i modsætning til ovenstående - manglende opmærksomhed fra din side. Hvis din mand ikke se, hvordan du forsøger at behage ham, glemmer vigtige datoer, selvfølgelig, det er meget skuffende. Det er dog ikke nødvendigt at råbe og sværge. Bare være stille. Han vil huske alt, hvad glemt.

Lad os sige din mand lovede at vende tilbage til middag. Selv uden varsel går med venner i en café eller bar. Gør ham som gengældelse samme. Lad føler i dit sted.

Mand holdt op med at takke dig for din kogte måltid? Mener frites hver dag? Stop madlavning på alle for ham. Lad et par gange uden morgenmad, frokost eller middag.

Konstant taler om, hvad du laver ingenting, sidder derhjemme? Hvorfor udholde bagvaskelse? Sæt dig ved computeren eller arrangere foran fjernsynet. Gør ikke noget virkelig. Lad dem vide, hvad det er.

Du ønsker at straffe sin mand for, hvad han siger, hvis du var på barselsorlov "hvile"? Lad det sidde i hele dagen med barnet. Nå, forestille arrangere dagen shopping med venner eller besøge spa. Det er usandsynligt, at han efter dette vil være i stand til at sige, at omsorg for et barn - enkel og nem.

I tilfælde af højforræderi

Sandsynligvis så indlysende en af de værste dårligdomme, når manden ikke respekterer sin kone. Hvad skal man gøre i denne sag? Nogen kan ikke tilgive ægtefælle og bare skiltes måder med ham. Men mange kvinder elsker, ikke repræsenterer nogen lumske forrædere af sit liv på farten til ikke klar.

Den nemmeste måde - at boykotte. Stop vaske og stryge hans tøj, lave mad i noget for at hjælpe. Generelt helt ignorere manden. Kommuniker med dem kun når det er absolut nødvendigt. Glem ikke blot, at denne metode - snarere risikabelt. Med denne henseende manden kan bare lade hende for en anden kvinde. Men tænk: Har du brug for en mand på alle?

En af de mest vanskelige måder velsignet er ligegyldighed for straf. Lad som det forræderi du fuldstændig ligeglad. Sikkert han forventer, at du skandaler, råben, raserianfald. Og du vil opføre sig, som om intet var hændt. Poke sjovt på skæve øjeblikke fra tid til anden i løbet af den kendsgerning, at hans forræderi. I dette tilfælde skal det begynde at pine af anger. Han vil bede dig om at tilgive mig og forsøge at retfærdiggøre sig selv. Nogen kommer i stød fra en sådan reaktion. Hans hoved havde den idé, at du ikke længere elsker ham, at vi er nødt til at en eller anden måde indløse sig selv. Ifølge mange psykologer, vil det tjene som en glimrende lektion for fremtiden for din ægtefælle.

I tilfælde af fuldskab

Et andet stort problem. Hvorfor manden ikke overholder sin kone, hvilket bringer hende til et nervøst sammenbrud med deres daglige sprut og feste? Kan umuligt at beskæftige sig med denne afhængighed? Og måske ikke engang forsøge at gøre det ud af ren egoihzma eller, endnu værre, til trods hans kone?

Hvad skal man gøre? Til at begynde at tage hensyn til absolut alle de konsekvenser, som den påvirker drikke. Hvis dette sker jævnligt, ødelægger dine planer, skal han være sikker på at undervise en god lærestreg.

Det er bedst at sætte sin mand i form upartisk. Vis ham, hvor dum han ser ud, når få drukket. Slip din fantasi, optagning straf. Det kan dække fingernegle lyse lak og neglelakfjerner skjule væk. Giv kun når han beder om din tilgivelse. Kan du tegne et overskæg eller en vandtæt markør til at skrive på panden uanstændighed. Du kan læbestift. Og du kan endda klippe tøjet, hvor han kom til i morgen at spørge, hvor var ham.

resultater

Lad os opsummere. Hvordan at undervise en mand til at respektere sin kone? Bare elske dig selv. Og respektere sig selv. Lad ikke ægtefælle til at være uhøfligt at du, at såre, at ændre eller at slå. Men hvis det skete i første omgang nødvendigt at lære en lektie. Måske var det den første og eneste gang ... og glem ikke at da tale åbent med sin mand. Prøv at finde ud af, hvad motiverede dem i en given situation. Hvem ved, måske det vil gøre dig ser på situationen med andre øjne?

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.