Nyheder og SamfundNatur

Park "Vilde proteiner" i Chekhov district: beskrivelse og anmeldelser

"Wild egern" - en moderne forlystelsespark, som åbnede i 2015. dens område er åben for besøgende, der er specielt udstyret til virksomhedernes arten af begivenheden, og for spil i teams.

beskrivelse

"Wild egern" - en forlystelsespark, som ikke har nogen analoger i hele Rusland. Det samlede areal på 2 ha. Her har en god ferie med din familie.

Attraktioner af tovværk er udstyret med forsikring, så børn ikke er i fare. De kan fanges i de huse beliggende i træerne. Sikkerhedssystemet fungerer kontinuerligt og gælder for hver bruger, så karabinhage er ikke nødvendigt pereschelkivat videre.

Hertil kommer, at parken "Vild proteiner" tilbud besøgende en interessant brug af oppustelige strukturer, i stand til at levere en masse sjov for ethvert barn. Umiddelbart 40 børn kan passe på trampolinen, kaldet "himlen."

fordele

Her kan du også finde en zoologisk hjørne med dyr. De kan kontaktes, foder og vand. I dag, børn bliver mindre kører rundt i gården, og ofte erstatter den fodboldstadion spil på computeren. Det er grunden til parken "Vilde proteiner" er så vigtigt et sted, hvor barnet kan få den rette dosis af gavnlige motion og positive følelser.

På grund af en sådan tidsfordriv forbedrer motorik, der er spændingen, når de står med forhindringer. Kom ind i denne komplekse, børnene lærer at handle på egen hånd. Forældre kan ikke for lidt tid til at se efter dem.

Du kan endda sige mere: parken "Wild proteiner" (Chekhov) tillader enhver voksen at fordybe sig i barndommen og synligt forynge sjælen. Så børnene vokser op og modne mennesker opkrævet ungdommelige drev.

bekvemmelighed

Efter aktive og sjove eventyr kan du slappe af her. For de besøgende, er udstyret med hængekøjer, komfortable tabeller, en komfortabel havepavillon, gå eng, en grillplads og en dejlig sandwich. Mange kommer i "Vild egern" for en hel dag, administrerende hvordan at tilbringe den energi og genoprette sin balance.

På reb selvfølgelig turen kan du gå gennem en masse spændende stigninger og nedkørsler, mellem hvilke husene, som er bygget i træerne. På forskellige højder er der dias blød type. Til afdækning bunden strækning mesh høj styrke, som øger sikkerhedsniveauet.

"Wild egern" - Adventure Park, som bruger fransk udstyr, tak, som har fire-årige børn kan klatre på en seks meter højde. Sådanne teknologier utilgængelige steder i Moskva. Hvis barnet endnu ikke har nået en alder af 7, ved siden af ham skal være en forælder, men det er stadig en fantastisk oplevelse, som hjælper børnene bliver dristigere og mere selvsikker.

attraktioner

Du kan føles som et egern, hvis komme ind i bløde hjul, der ligner dem, der plejer at lægge i cellerne af disse dyr. Trampolin kaldet "Grasshopper" vil stige over den rutinemæssige af hverdagen, og en labyrint af mesh typen "Fiskenet" gør du føler ophidset.

Komplekset også "Vilde proteiner" er udstyret med en gravemaskine, minigolf, kugler af stor størrelse på stakken. Det unikke ved dette sted ligger i det faktum, at børn her kan selvstændigt kigge efter eventyr og sjov som den rider ikke kræver hjælp fra tredje parter.

Mød dyrene, der er opkaldt til ære for parken, kan du have en stor voliere, de tilbagetrukket længde, som er placeret i nærheden af indgangen. Ved siden af trampolinen er også et dueslag, hvor fugle af elite racer. På kyllinger, kan geder og kaniner tage et kig, hvis at fortsætte til slutningen af det område, besat af "Wild proteiner" i Chekhov district. Befri du kan få mælk til fodring.

Administrationen har ingen planer om at stoppe udviklingen. På næsen åbning af "labyrint" - den anden del af komplekset. Derudover vil de blive tilrettelagt særlige underholdning om vinteren. Så de planlægger at udfylde et overdækket areal attraktioner. Det vil være meget praktisk at bruge i de overgangsordninger sæsoner mellem varm og kold årstid. Park "Vild proteiner" (Chekhov) i fremtiden bør også berige deres egen mini-gård. Her i dag kan du købe en ko og gedemælk. Rækken af produkter, der sælges ønsker at udvide. I betragtning af den mulighed for at malke en ged. Så det kontakt med naturen er meget tæt.

Feedback fra besøgende

På relativt kort tid er det blevet en favorit område for beboere og besøgende til byen park "Wild egern." Anmeldelser om det er et bevis på, at forældrene er villige til at bringe deres børn her.

Selvfølgelig er der ofte dem, der er bekymrede på grund af højden, men efter at lære om forsikringssystemet, som regel, de skifter mening og gøre det muligt for barnet at forsøge at sådan underholdning. Især, når børnene får her også, de er meget svære at overbevise, at klatre til toppen er uhensigtsmæssig. Alligevel børn er nysgerrige, men dette kompleks kun stimulerer deres ønske om at tilegne sig ny viden og usædvanlige erfaringer.

Voksne rost denne institution, at bemærke, at dette er den bedste måde at behage den yngre generation, at lære ham at nyde ægte afslapning på gaden, blandt træer og dyr, til at overvinde interessant forhindringer og udføre forskellige opgaver.

prispolitik

Adgang til de komplekse "Wild egern" udført mod forevisning af en billet købes på forhånd, hvilket også giver dig ret til at nyde alle de attraktioner, der findes i parken.

For et ekstra gebyr kan du drage fordel af forsikring, bueskydning og spille bamperbol. Betaling skal ske kontant.

Børn under to år kan gå fri. Den ugedag sats for børn 2-4 år, pensionister, store familier og handicappede - 600 rubler, og i weekender og helligdage - 800 rubler. For ældre børn og deres forældre produkts pris 1000 rubler. på hverdage, og i weekenden - 1200 rubler.

yderligere tjenester

At besøge installationen reb og brug forsikring, skal du betale 500 rubler. per time. Mål med sikker bueskydning har mulighed for at skyde for 300 rubler. Denne værdi af sessionen, der varer 15 minutter. Tariffen for spillet i bamperbol samme varighed - 300 rubler.

På en dag kan du leje en havepavillon indendørs type til 2000 rubler. Udstyr til madlavning grill kan lånes i 1 time 300 rubler. Anvendelse af egen grill vil koste 1500 rubler. per time. I himlen, kan du køre en due til 200 rubler.

Park skal arbejde fra april til september hver dag fra 10:00 til 19:00. Det er lukket, hvis der er regn. Besøg dette sted er absolut værd, fordi det efterlader et stort antal stærke positive følelser.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.