Nyheder og SamfundNatur

Flower grøn som en have ornament. Navne og billeder af grønne farve

På ydersiden, grøn - det er selvfølgelig bladene farve, der omgiver os på alle sider, og vi for det meste ikke mærke, blandt andet ikke giver ud, se kun som en baggrund, der sætter ud en mere intens og lyse farver. Mange mennesker tror, at en sekundær rolle i landskabet designe denne skygge.

Værdien af grønne

bør ikke undervurderes grønt. Hvis planterne ser nøje efter, kan det bemærkes, at udvalget af nuancer af denne farve er ganske rig, mens det for kreative eksperimenter åbner nye muligheder. Blomster med grønne blade slukke eller forbedre lysstyrken af de flerfarvede kompositioner, men kan også bruges som et interessant design element, når udformningen af haven.

sammensætninger

Meget varm og sjov udseende blomster med grønne blomster i kombination med andre lyse røde, orange og gule knopper! De er også en vidunderlig supplement bordeaux og lyserøde blomster, væsentligt øge deres dybde af tonen. Dette er ikke at ignorere de utroligt smukke blade populære værter, der kan udgøre en enorm sæt sølvfarvede, grå og gul-grøn, smaragd-blå toner.

I denne artikel vil vi lære navnet De Grønne samt deres beskrivelser.

Popugaychikovye tulipaner

Det er værd at nævne separat om tulipaner, men snarere, om en gruppe af sen-zelenolepestkovyh planter, der er karakteriseret ved en usædvanlig skønhed og lang blomstring. tulipan kronblade ryglæn har en gul-grøn nuance og samtidig bevare sin fulde blomstring. Kontrast farver petal kanter og den midterste, malet i forskellige nuancer, har en fantastisk udsigt. Disse gul-grøn farve bruges til at klippe og havearbejde. Det er også værd at bemærke, at i det øjeblik zelenolepestkovye tulipaner er utroligt populære.

Den farvning af kronblade også præsentere grøn farve. Denne form for en gruppe af planter, der har tepals anbragt vandret i den åbne tilstand og er indskåret og uregelmæssig, takket eller frynsede form. På grund af de store vidt åbne blomster, og dybt skåret af i kanten af kronbladene popugaychikovye tulipaner ligne spredte fjer.

Hele sommeren planten opløser de små gul-grønne blomster, samlet i stort antal i de falske paraplyer. Det er en urteagtige flerårig plante. Stamceller, nåede en højde på 30 cm, liggende buede opad. I denne manchet i delvis skygge danner en flot dækning, selv om solen er blevet dyrket.

På kronbladene af grønne "udstrygninger" Tulipaner er følgende sorter:

  • 'Parrot Inzell' (grønlig-hvide blomster).
  • "King Parrot" (gul lys grøn-hvid-grønne kronblade).
  • "Air" (bleg lilla, abrikos og sjældne bit grønne pletter ligner fjer).
  • "Erna Lindgrin" (på bordeaux baggrund grønne søjler).
  • "Apricot Parrot" (gul med rød-grøn).

Popugaychikovye tulipaner er egnede til grænser og rammer. Plantet langs forskellige veje, vil de være i stand til fuldt ud at demonstrere deres fantastiske skønhed.

kærlighed-løgne-blødning

Mange af os har mulighed for i løbet af sommeren for at se på interessante blomster med grønne blomster, som kaldes amaranth spiegelske. Denne farve af blomster til anlægget som helhed er ikke typisk og er meget sjælden. Meget mere ofte, kan du se en mørk rød og Crimson blomster. De indsamles i den tætte kugleformet tangles, som er forbundet i en paniculate lang (1,5 meter til periodisk) blomsterstande, hvis haler aftager nedad. Dette er en ekstraordinær skue!

amarant paniculata

Amaranth paniculata kan have blomster grøn og hvid. En af disse sorter - "Rushnychok". Dens unikke ligger i blomsterstande af grøn farve med bordeaux, farvestrålende penselspids, ligner mønstre, broderede med et kryds. Derfor sådan en usædvanligt navn.

Effektivt ser amaranth, især høj sort, soliternyh og gruppe beplantninger. De er også egnede hegn og mure i baggrunden af forskellige blomsterbede. I denne lavtvoksende vil blive fundet et sted i grænseområdet eller kamme.

grønne roser

Hvis vi ser på farverne grøn (navnene på nogle af dem er nævnt i denne artikel), skal det bemærkes, at en særlig plads blandt dem er givet roser. dag er det stadig en nyhed, og den sidevej. Det er moderne at bestille buketter af disse blomster til forskellige lejligheder. De er, ifølge forskellige virksomheder, der sælger blomster, gennemsnitlig overflod, generøsitet, stabilitet og til at opretholde en balance, derfor menes det, at de skulle give succesfulde mennesker, desuden alle, der ønsker at blive en.

Faktisk erhverve sådanne "grønne maskot" lige nu, under krisen. Det er således bedre, hvis denne plante ikke er skåret, men en levende, glædeligt øjet i sin egen have med sin usædvanlige blomstring. Men præcis information om grønne roser, deres navne, metoderne til deres dyrkning, og så finder meget vanskeligt. Forskellige kilder kan findes kun "krummer", hvoraf nu diskuterer.

Granny Rose

Flower grønne roser kan være af forskellige sorter - Jade, Limbo, Limona, Melannie. Selvom der i dag betragtes som et grønt kort, er faktisk en plante med lysegrønne-gul blomster.

En af de bedste af disse sorter er sorten Grøn Rosa - blomster af grøn, der er ofte forbundet med navnet på et symbol på at genoplive liv efter revolutionen eller bare spirende blide følelser af kærlighed.

Denne information vil være af interesse for dem, der han ønsker at dyrke denne busk. Denne skønhed kan oprette en simpel rose. Nogle avlere rådes til denne jord rundt rosenhæk vyazozheld (eller ostrokrov) - er en stedsegrøn, hvor giftige røde bær og stikkende blade. Når det lad de første skud, man har brug for at lave et lille hul, hvor at tråde og derefter bøje kvist roser. Så er dette "sår" forbinde pænt tieing sin hamp reb, så det ikke er åndbart og ikke sprede. Når den lyserøde kvist tidspunkt vil først slippe, er det helt gratis. Således derefter på en lyserød blomst busk grønt.

grøn gladiolus

Udover roser, kan gladiolus også være blomst grøn. Selvfølgelig, det er eksotisk, sådanne planter er meget sjældne. Men de er værdifulde. Men nogle af disse sorter blev avlet i lang tid, og er velkendt for en snæver kreds af fans af usædvanlige og entusiaster. Så i 1978, der var en slags Emerald Ripples, anses i nuet, den førende blandt alle zelenotsvetnyh gladiolus, da det har den mest intense skygge i deres gruppe. Hans blomster er afrundede bølgede form, ligger to-række. De vil ikke lade nogen ligegyldig.

Også kendt variation kaldet Grøn Med envey med saftig grøn farve.

Blandt nutidens populære nye produkter kan identificeres sorter "Vores Garden" (forskellige silnogofrirovannymi lysegrønne blomster, der har læg i halsen), "Malachite Green" (mørkegrøn), samt "Grøn Kakadue".

Der er også en gruppe af grønne omfatter den slags "Gold Cup" med en grønlig-gule knopper.

Chrysanthemum grøn

I begyndelsen af efteråret krysantemum klasse Revert opløse blomst grøn. Navnet i sin tid gav Karl Linney. Det betyder "gyldne blomst."

Selv om disse knopper krysantemum kan males i gul og en lys grøn farve. Det er en naturlig grøn farve, som bliver mørkere, når blomstrende, bevæger sig i blød gul. Grønne bevares udelukkende på enderne af kronbladene. Men selv med denne farve (ikke ren grøn) er store, omkring 15 cm i diameter, blomster af krysantemum ser meget rart, og lidt usædvanligt.

Jeg vil gerne tro, at alle de oplysninger, der er anført nogle af de sædvanlige amatør gartnere og landskab designere inspirere dig til at skabe en smuk have zelenotsvetnogo. Selvfølgelig, denne skønhed er ikke egnet for alle.

Selv, hvis ikke et plot, de enkelte hjørner anlagte problem, udnytte grøn palet at skabe blomsterarrangementer, det er værd at prøve. Først når det er ønskeligt at huske på, at disse blomster kan se smerteligt omkring den blå og blå, men hvis du sætter en række orange farve, så vil de være i stand til at træde varme.

Ingen grund til at ignorere den grønne nuance og være bange for forskellige eksperimenter med farver.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.