FormationUngdomsuddannelse og skoler

Mikula Selyaninovich karakteristisk for den episke "Volga og Mikula Selyaninovich"

Kendetegn Mikula Selyaninovich studeret inden for rammerne af den litteratur program i syvende klasse. I løbet af denne periode introduceres børnene til den episke genre. Læs mere om dette Bogatyr lære på.

historie

Epics i dens indhold er meget minder om et eventyr. I dem finder vi forfatteren af fiktive begivenheder, men kan ikke sige, at han hovedpersonen aldrig har eksisteret. Hvis du tænker over det i etymologi af ordet, så vil vi finde en fælles rod med ordet "profit". Det betyder, at denne karakter er virkelig ikke tid til at slå sin styrke og kraft af hans samtidige. Så er Mikula.

Men intonationen i den episke fortæller os ikke om ham: først, med hvem møder læseren - Prins Volga. Han er stærk, klog, har en enorm hær. Onkel Vladimir giver til sin rådighed tre byer. Nu prinsen kommer med sin hær for at teste deres nye besiddelser. På den måde, de møder en plovmand. Volga virkelig ønsker at mødes med ham, men tre dage og tre nætter, de kan ikke komme til det. Så stort, at helten i den episke, som er synlig på lang afstand, men snarere undereksponeret. Kendetegn Mikula Selyaninovich bør omfatte dette punkt. Folk overdriver hans helt bevidst at tildele det blandt almindelige mennesker.

Den første bekendtskab

Endelig prinsen og hans hær kørte op til atlet. Overraskende har det ingen grænser: oratay (som i Rusland kaldte Ploughman) dyrkede. Men han har nedyuzhy kraft: nemt uproots træstubbe af træer og store sten kaster furen. Læseren indser snart, at det ikke er en simpel mand foran ham, og helten. Han er givet let, han fløjter for sig selv, uden at føle træt.

Det kan ikke hjælpe, men overraske og værktøjer Mikula. Han er ikke den sædvanlige yngel, som pløje jorden. Det er dekoreret med ædle metaller: guld, gule og røde. Omeshki derpå lavet af Damaskus stål, robust og pålidelig metal. Filly, som hjælper ploughman udfører jordarbejde, silke guzhami, som var på det tidspunkt et meget dyrt stof.

Udvendigt har Mikula Selyaninovich af den episke "Volga og Mikula Selyaninovich"

Utvivlsomt, prinsen slog og beklædning atlet. Den mest almindelige plovmand ser rige. Han har smukke hår, der sammenligner mennesker med perler. Øjne som en falk helt. Som det er kendt, falken - fugl, som har en stor vision og styrke. Mikula sorte øjenbryn, ligesom zobel. Læseren vil straks forestille sig en seriøs og stærk mand.

Tøj syet fra dyre tekstiler. For eksempel er pelsen lavet af et dyrt materiale og elegant - sort fløjl. Ikke alle rige mand havde råd til det. Men helten kan ikke være klædt forskelligt. Hans støvler med hæle, hvilket blev anset meget moderne og prestigefyldte på det tidspunkt. Det materiale, hvoraf de er lavet - gedeskind. Dette er en meget høj kvalitet og dyre ting. Udvendige funktioner i den episke Mikula Selyaninovich er meget vigtigt i beskrivelsen af billedet af helten. Ikke for ingenting det er så smukt og fantastisk: de mennesker er det perfekte helten i alle planer.

feat helten

Volga talte til orataem fortalt hvor hans vej. Som svar Mikula fortæller ham om hans bedrifter, han advarer om faren. Men vi ikke observere nogen praleri. Mikula Selyaninovich karakteristisk for den episke "Volga og Mikula Selyaninovich" indeholder nødvendigvis oplysninger om, at helten ikke mærke til hans styrke, tælle hans bedrifter hverdagskost.

Oratay Prince fortalte historien om, hvordan han gik ind i byen for shopping. Han købte tre poser af et hundrede pounds af salt. Enkel beregning viser os, at i helheden af sit produkt vægt er mere end fem tons! Selvfølgelig, her den såkaldte modtagelse brugt overdrivelse. Forfatteren bevidst overdriver dens evne til at reflektere den heroiske styrke.

Når Mikula gå hjem til ham passe røverne og forlanger penge. Men en landmand ikke kommer til dem i skænderi, han giver dem en "groshiki". Men mænd ikke ned igen, spørger igen og igen. Mikula har at gøre med dem med deres næver. Det viser sig, at helten lagt over tusind banditter. Denne historie imponerede Volga. Han ønsker at se sådan en stærk mand blandt hans trup.

Styrken og kraften

Analyse heroiske muligheder fortsætter Mikula Mikula Selyaninovich karakteristik. Kort information om dette helten giver os en idé om alle de simple bønder tiden. At de holdt russisk jord.

Pløjeren enige om at gå med prinsen "for løn". Men han var ked af hans slave.

Kendetegn Mikula Selyaninovich med citater afspejler sin tale: han forlader sit instrument arbejde "ikke for en forbipasserende rejsende", og for den sædvanlige "bonde-redneck." Disse ord afspejler holdningen hos helten til sin bror bønder.

For at skjule yngel "for Rakitov busk" Volga sender fem af sine mest magtfulde krigere. Men disse stærke fyre kan ikke beskæftige sig med dette problem, er det umuligt "at hæve ungerne op af jorden." Så, på princippet om treenighed, Volga to gange sender sine børn, men selv det utal deres antal kunne ikke gøre det, hvad en russisk bonde.

Mikula yngel "tog den ene hånd" ja trak hende let.

særlige funktioner

Kendetegn Mikula Selyaninovich ville være ufuldstændig, hvis du ikke taler om sin hest. Som med enhver atlet, hesten - den første assistent i arbejde. Hvordan ved vi, ved begyndelsen, vores helt hoppeføl "Nightingale". Dette tilnavn henviser til sin lyse farve. Det er lige så stærk som sin ejer. Forfatteren bevidst sammenligner heste Volga og Mikula. I helten hest er allerede "hurtig Stupa" er, som prinsen næppe kunne følge med hende. Den første er allerede overclocket ja "bryst" er gået, er det andet halter bagefter. Volga og her undrer. Han vurderer Mikula hest i fem hundrede rubler, kun på den betingelse, at det ikke ville være en hoppe og en hest. På denne enkle landmand svarede, at han næres og løftede det, men fordi det ikke har nogen pris.

Kendetegn Mikula Selyaninovich afspejler denne karakter som en meget godmodig, enkel og sympatisk person. Han har aldrig prale af hans bedrifter, hvis ikke lægge mærke til dem.

Han lover at behandle alle bønder rug hjemmelavet øl, der siger om sin gavmildhed.

Afslutningsvis er Volga så gennemsyret dristighed og enkelhed af manden, der beslutter sig for at gøre ham guvernør i doneret byer onkel. Røverne bare slået dem tre dage siden, at skam og komme til atlet med en undskyldning.

konklusion

Vi har præsenteret den komplette karakterisering Mikula Selyaninovich. Grade 7, der har studeret dette arbejde i henhold til skolens program, vil være i stand til at drage fordel af vores rådgivning og at beskrive deres egne erfaringer, der gjorde denne episke helt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.