SundhedSygdomme og betingelser

Hvordan til at lindre smerten ved hæmorider derhjemme? Hæmorider: du fjerner smerten og fjern kegle (narkotika)

Hæmorider er sådan en sygdom, hvoraf mange er tavse. Men man kan ikke tale i den indledende fase af sygdommen. Når en person har smerter, er det nødvendigt at træffe foranstaltninger til at fjerne dem. Det skal siges, at smerten ved hæmorider er bekymrede ikke støtte alle de mennesker, der har sygdommen er til stede. Der er en statistik, at omkring halvdelen lider af ubehag. Smerter kan være en lang og stærk. Sådan fjerner smerten af hæmorider? Først og fremmest skal du forstå, hvad der er årsag til smerterne.

Hvad er årsagen til smerten?

Hvordan til at lindre smerten af hæmorider? Før besvare et spørgsmål, vi fortæller om, hvad der forårsager sygdommen.

Det er værd at vide, at lokaliseringen af sygdommen påvirker arten af smerte. Hæmorider, som er placeret på analkanalen i kontakt med nerveender i det menneskelige stede på anus og rektum.

Hvis sygdommen allerede er tager noget tid, det irriterer nerveender. Den menneskelige hjerne modtager et signal af tilstedeværelsen af sygdom i kroppen. Signalet er anerkendt som manden i smerte. Det sker af forskellige årsager. For eksempel:

 1. Grund af hæmorider i endetarmen og på væggen der er revner, der forårsager smerte under en afføring i toilettet.
 2. betændelse kan starte på steder, hvor lokalisering af hæmorider.

Hvis sygdommen ikke behandles i lang tid, endetarmen bliver tyndere. Også kommer i en dårlig tilstand af endetarmen væv. Kal, der passerer gennem endetarmen og forårsage irritation og revner. Som en konsekvens, der er smerter og ubehag.

Hvis en person ikke har truffet nogen foranstaltninger til at eliminere sygdommen, det fører til dannelsen af revner og forekomsten af smerte. Jo længere forsinkelsen behandlingen, jo længere helingsprocessen. Og man hæmorider vil forårsage ubehag og smerte. Derfor ved det første tegn på hæmorider bør kontakte læge eller skadestue til professionel hjælp. Også, vil lægen rådgive om, hvordan til at lindre smerten af hæmorider.

Smertesyndrom kan bære temmelig brat. Der er tilfælde, at en person begynder at begrænse dig selv til mad, ikke at gå på toilettet.

Når hæmorider fremskredent stadium patienten er konstant i smerte og lider af det. Med udviklingen af sygdommen smerten begynder at forstyrre den person, mens man kører, og selv om natten, når han sover. Patienten bliver træt fysisk, men også hans følelsesmæssige tilstand ændrer sig til det værre, er alle hans tanker fokuseret på, hvordan man kan lindre smerten af hæmorider. Derfor bør du ikke køre den sygdom, du har brug for at se en læge.

Det første stadium af sygdommen

Smerten af hæmorider har en anden karakter, dens intensitet afhænger af stadium af hæmorider. Der er fire stadier af sygdommen.

I den indledende fase af sygdommen nogen smerte rådighed. Smerten kan være til stede, men det er lille og kun manifest på udgangen af fæces af human oprindelse. Og efter tarmen er frigivet, kan en person føler, at i endetarmen er der nogle fremmedlegeme. Over tid, da sygdommen fortsat fremskridt, smerten stiger, fordi det begynder den inflammatoriske proces. Der er tilfælde, hvor der er en akut smerte i den indledende fase af sygdommen. Dette skyldes dannelsen af de inflammatoriske processer og dannelse af knudepunkter, som kan bløder.

Den anden fase af sygdommen

I anden fase er der hæmorider smerter i ryggen og taljen. Også en person oplever en følelse af tyngde, mavesmerter, ubehag i maven og tarmene. Forstyrret afføring kan have en anden karakter. Nogle mennesker synes løs afføring, mens andre, tværtimod, der er forstoppelse. udvikler også flatulens.

Hvis en person præsentere de ovenstående symptomer, bør du straks søge lægehjælp, da yderligere ignorere situationen vil føre til en forringelse af sundheden.

Den tredje og fjerde stadier af sygdommen

I det tredje og fjerde trin i fremgangsmåden forøgelsen sker hæmorider knudepunkter. Seneste begynder at falde fra det menneskelige anus. Sæt dem på plads er problematisk. Menneskelige anus betændt og huden omkring den er rød. Denne betingelse er ledsaget af blødning, som er ganske rigeligt.

Det fjerde trin kan danne tromboser. Processen bliver også smertefuld vandladning. Ubehag steget så meget, at en person bliver smertefuldt at sidde eller selv stå. Også, smerten ikke give slip på patienten, når du kører, en person bliver ubehagelig at gå. På dette stadium af hæmorider, behøver smertestillende ikke den ønskede effekt. Der vil kun kirurgi.

Hvilke værktøjer hjælpe med at lindre smerten af denne sygdom?

Er det muligt at lindre smerten af hæmorider derhjemme? Når en person lider konstant smerte, er han på udkig efter et effektivt værktøj, der vil hjælpe med at slippe af denne tilstand.

For at lindre smerten af hæmorider derhjemme, kan du tage smertestillende medicin i form af tabletter, stikpiller. Du kan også bruge specielle salver, cremer.

Brugen af stearinlys

Vær opmærksom på, at brugen af sådanne værktøjer vil føre til hurtigere fjernelse af smerte. Dette skyldes det faktum, at smertestillende medicin går direkte til placeringen af smerte. Også inkluderet i salver og suppositorier indbefatter komponenter, der heler revner dannet ved en sådan sygdom som hæmorider. Reducer betændelse og smerte kan være at bruge dem. Således også en fremgangsmåde til behandling af hæmorider. Der er stearinlys, tak, som du kan slippe af sygdommen i løbet af kort tid. Disse stearinlys smelter inde i kroppen under indflydelse af kropstemperaturen. Terapeutiske elementer af stearinlys kan nemt komme til det beskadigede væv, lindre smerter og producere en helbredende virkning. I apoteker kan du finde stearinlys, der er specielt designet til børn og gravide kvinder. Der er også stoffer, der kan bruges til blødning. De anvendes, når der er stærk smerte af hæmorider (at fjerne de ubehagelige symptomer vil blive beskrevet nedenfor).

Anvendelse af salver

Det anbefales at bruge salve til at udføre under afføring. De hjælper slippe af med den smerte, der generer menneske. Dette skyldes det faktum, at salve har en lang varighed. Derfor er de lette evakueringen proces. Hvis du bruger salven i morgen, vil dens handling fortsætte hele dagen.

Mange mennesker, der lider af sygdom, anvendes som behandlingen er en salve, da de er nemme at bruge.

Hvis diagnosticeret med hæmorider end lindre smerter og fjerne knuder? På nuværende tidspunkt, det repræsenterede et ret stort antal lægemidler rettet mod at komme af med hæmorider. For at vælge, skal du lytte til lægens råd og vælge den mest hensigtsmæssige medicin.

Stearinlys som et middel mod sygdom

Hvad kan lindre smerten ved hæmorider? Brug stearinlys. Der er flere lægemidler, hvis handling er rettet mod at komme af med sådan lidelse. Du fjerner smerten ved hæmorider hurtigt? Det hjælper dig:

 1. "Relief". Til dato, stoffet er en af de mest populære retsmidler mod hæmorider behandling. Stearinlys, "Relief" skabt på hajleverolie. Det stof har en hurtig smertestillende virkning. Også det fjerner inflammatoriske processer og er et glimrende middel til helbredelse af revner. Disse stearinlys har en lille liste over kontraindikationer. Stearinlys kan bruges til gravide kvinder. Desuden er disse stearinlys administreres i den postoperative periode. Brugen af dette lægemiddel i behandlingen af hæmorider øger kroppens immunsystem.
 2. "Procto-Glivenol". Det har den egenskab af smertelindring. Resulterer i menneskelige vener tone tilstand. Den reducerer inflammation i kroppen. Også dette stof er godt styrker væggene i endetarmen.
 3. "Anestezol". Disse stearinlys hurtigt lindre smerter, tone og har en afslappende effekt.
 4. "Ginkor-procto". Dette lindrer kløe middel, som kan være til stede i anus med hæmorider. Det giver stabilisering statslige vener og krop fartøjer.
 5. "Neo-Anuzol". Hvis en person har en grædende form af sygdommen, som hæmorider, så lægemidlet er egnet så godt som muligt. Dette skyldes det faktum, at det har en effekt af tørring.
 6. Stearinlys, som omfatter nælder. Den væsentligste værdi af dette stof er, at det er helt lige. I denne henseende er der stort set ingen kontraindikationer. Undtagelsen er, når en person er til stede allergisk over for nælder. Disse stearinlys har en smertestillende effekt og modstå muskelspasmer.
 7. Stearinlys med adrenalin med hæmorider. Dette stof lavet specielt til behandling af akut smerte. Hvis patienten er blødning er til stede, vil de data stearinlys nemt klare det. Dette stof er kontraindiceret til personer med forhøjet blodtryk. Du må heller ikke bruge dem ældre.
 8. "Posterisan". Disse stearinlys har til formål at fjerne websteder, der er dannet i løbet af sygdommen. Giver også et middel til at komme af stagnation af blod. Det giver impulser til revitalisering af kroppens immunsystem.

tabletter

Foruden lys i behandlingen af hæmorroider anvender medikamenter i tabletform. De er effektive til analgesi, men også udviser en helbredende effekt for hæmorider. Action tabletter beregnet til at forbedre blodcirkulationen i kroppen, giver bekæmpelse blodprop og forbedre cellulære sammensætning af blodkar.

Når hæmorider anbefale reception følgende medicin:

 1. "Phlebodia".
 2. "Detraleks".
 3. "Venarus".
 4. "Payleks".

non-steroide

Der er også en liste over lægemidler, der er ikke-steroide antiinflammatoriske piller.

Deres indsats er rettet mod at eliminere den inflammatoriske proces i kroppen. Disse medikamenter kan nævnes:

 1. "Diclofenac".
 2. "Ibuprofen".
 3. "Ibuklin".
 4. "Nise".

salver

Salver er effektive i behandlingen af hæmorroider. Dette skyldes det faktum, at de har en langvarig smertestillende effekt, er ganske nem at bruge og hurtigt at smertestillende medicin. Hvordan du hurtigt lindre smerten af hæmorider? Brug venligst følgende midler:

 1. "Relief". Lægemidlet er til rådighed i form af en salve og gel. Det har det fulde spektrum af handling. Nemlig klare den smerte, fjerner inflammation og helbreder sår.
 2. Heparin salve. Har smertestillende effekt, lindrer det kløe, som er til stede i endetarmen. Det påvirker de noder og blodpropper. Denne salve er tilladt at anvendes af gravide og ammende kvinder. Men det er kontraindiceret ved tilstedeværelse af blødning hos mennesker.
 3. Salve Fleming også er effektiv i behandlingen af hæmorroider. Det har alle de nødvendige egenskaber til at fjerne smerte, reducere inflammation. Denne salve kan anvendes til kvinder under drægtighed af barnet og amning. Der er heller ingen aldersgrænse, når du bruger dette værktøj.
 4. "Bezornil". Denne salve anbefales til fremskreden sygdom. Det lindrer effektivt spasmer i mennesker og har smertestillende virkning.
 5. "Levomikol". Denne salve har ingen kontraindikationer. Det lindrer smerter og forebygge betændelse.

Sådan fjernes den skarpe smerte af hæmorider? Vær opmærksom på ikke-traditionelle metoder. Jeg må sige, at hæmorider er en sygdom, der forstyrrer menneskeheden i mange år. Derfor er der flere måder at traditionel medicin, hvorved man kan slippe af med sygdommen og ikke at bruge med traditionel medicin.

Hæmorider: du fjerner smerten og fjern klump?

Folk retsmidler er meget enkle og ikke kræver nogen omkostninger. Alle, der er nødvendig for terapi, kan findes i ethvert hjem.

 1. Hæmorider behandling ved hjælp af lys fremstillet af kartofler. Det forhold, at kartoffel saft har de ønskede egenskaber. Til fremstilling af stearinlys skal skæres fra midten af kartoflen element egnet til indføring i anus formular. Smør produkt med vaseline og et par dage til at helbrede.
 2. Pakninger med havre og klid at hjælpe med at håndtere hæmorider. For at gøre dette, sættetid en komprimere komponenter, for at gøre dem en kage og gælder for ømme punkt.
 3. Røg bade bidrage til at slippe af med hæmorider. Dette angår en fremgangsmåde til behandling af gamle. Derfor opskriften har en eksotisk karakter. Det ligger i det faktum, at i en spand falder glødende mursten, som er sat hakket hvidløg, løg eller birk tjære. Så snart udgivelsen af røg, skal du sidde på en spand og være i stand til en fjerdedel af en time. Denne metode anses effektiv.

konklusion

Nu ved du, det er en sygdom. Også rådgivning blev givet om hvordan man kan lindre smerten af hæmorider hjemme.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.