Nyheder og SamfundMiljø

Attraktioner Elbrus: beskrivelse, historie og interessante fakta

Den majestætiske Elbrus har længe været et sted, hvor folk udfordre sig selv og uforudsigelig bjerg. Desværre, indtil nu er der tidspunkter, hvor de øverste vinder. Det tolererer ikke useriøst holdning. Og som Ruslands højeste punkt, det er berettiget. For dem, der endnu ikke er klar til at udfordre og tage den risiko, der er mange attraktioner Elbrus. For dem er at gå her, da kommer fri fra arbejde, tv og den daglige stress og jag.

Placering af Elbrus

Så er det område, der dækker et areal på Kabardino-Balkaria i den centrale Kaukasus, ved siden af selve bjerget, og alle omegnen af Baksan Gorge , med sine skisportssteder og mange attraktioner. Historien om disse steder er tæt forbundet med begivenhederne i Anden Verdenskrig. Langs kysten og nær baksan Ridge afholdt en defensiv kant af de sovjetiske tropper. Til minde om kampene, der fandt sted her, i en højde af 3.000 meter (station "Gamle horisont") åbnede Museum of Military Glory.

Klimaet her er tempereret kontinentale, med et stort antal af solrige dage om vinteren, regnfuld og kølig sommer, tåget og dyster efteråret og foråret, som er karakteriseret ved dråber "humør". Således at den, der elsker attraktioner Elbrus, kommer til dette område på ethvert tidspunkt af året. Og dem, der ønsker at bestige det højeste bjerg i Europa - fra juli til oktober. Talrige feriesteder som ski og mineralvand, gjorde Elbrus region berømt i hele verden. Og hans sneklædte skråninger på listen over de mest vanskelige på planeten.

Lake Shanthurey

Som legenden om den lokale befolkning, stoppede en gang 3 brødre for natten med deres flokke i dalen. Men jorden slugte dem, skaber parkering på stedet er tre søer. Selv i det 20. århundrede damme var så meget, men kun to nu tilbage, da jorden er genåbnet og slugte vandet i en af dem. I stedet var en grube. Lokale stadig ikke lide at besøge området, frygtede forræderi elementer. Søen ligger i en højde af 1082 m over havets overflade. Deres dybde er forbløffende - mere end 200 meter. Tidligere blev de delt op i store (0,54 km 2) og små (35 km 2) sø.

Især ofte besøgt disse attraktioner Elbrus om sommeren. Søer og pit beliggende i en naturskøn dal omgivet af alpine enge og en lille skov. Stedet er ikke langt fra landsbyen Kamennomostsky. It besøgende hele året rundt, da vand på alle tidspunkter holder temperaturen 15 grader, hvilket har at bade i det.

vandfald Sultan

Falls - en naturlige attraktioner Elbrus. Mest populære af dem - Sultanen og pigede fletninger. Den første vandfald - en af de smukkeste naturlige monumenter af disse steder. Det er beliggende i en fjern tarmkanalen af Gil-Su, hvilket gør det endnu mere ønskeligt for turister. Nærliggende ingen bosættelser, ingen hoteller, ingen mobile tårne. Derfor kan vi antage, at han er i Ørkenen, hvor du kan møde kun hyrder og bjergbestigere, der har taget et kursus om Elbrus.

Vandfald Sultan er øverst af floden Malka, som begynder på gletscheren Ulla-Chiran. Endvidere hurtigt vinder hastighed, det bryder gennem den smalle kløft og falder fra en højde på over 40 meter. Men ikke kun det glat med en stor brøl ned i vandet tiltrækker turister. Total 100 m nedenfor fra det, er velkendte og varme medicinske kilder Gil-Su.

Sådan er Elbrus området. Attraktioner her veksler med hinanden. Besøg på et naturarv, bør være at "snuppe" et par mere på vej. For at komme til Sultanen af vandfaldet kan udvikles enten af fodgængerrute eller lejet SUV med en chauffør.

Lake Donguz Orun-Kel

Dette reservoir tiltrækker rejsende med sin usædvanlige farve. Selvom navnet, oversat fra Kabardino-Balkarian sproget lyder som "nær grisen pen" det ville have til at skræmme mig nysgerrig. Det er beliggende på grænsen mellem Rusland og Georgien i 3100 m mellem de to toppe - Donguz-örün Bashi (4450 meter) og cover-tau (4228 m). Iboende trikromatiske farvning det afhænger af dens forsyning gletschere, som hver især smeltes i dens vand har en vis sammensætning af mineraler. De maler også reservoir i 3 nuancer, blandt hvilke der er en klar grænse.

For at nå den iskold sø, bliver nødt til at overvinde simpelt for vandreture rute fra Cheget lysning 50 minutters gang måde på et plant underlag føre til dammen. Søen er bedre egnet, beundre ham på afstand. Dens kyster er stærkt vandlidende og udgøre en trussel mod turister. Men de omkringliggende alpine enge med deres græsser, herunder mange medicinske og sjældne planter - Seværdigheder i Elbrus. Beskrivelse af flora i dette område ikke falder sammen med, hvad der synes virkelig foran dine øjne. Især imponerende områder, med sorte tulipaner, som er endemisk til bjerget Cheget.

Mountain Donguz-Orunbashi

Dette bjerg er ikke så populær hos klatrere end Elbrus. Dens bakker og skråninger - endda nogle seværdigheder Elbrus. højde af bjerget - 4454 meter. Det giver dig mulighed for at få erfaring for begyndere i klatring og få dine "sæt" indtryk. For dem, der ikke er engageret i professionel bjergbestigning, er der cableway Cheget. Hendes sidste stop er et par cafeer, hvor du kan få en god tid og hold dem varme.

For dem, der ønsker at teste deres styrke, åben gangsti fra Cheget lysning af nahozhennoy spor. Denne måde er ganske kompliceret, især for begyndere. Derfor uden guide gåtur ikke anbefales - du kan fare vild i bjergene. Næsten hele tiden bjerget Donguz-Orunbashi dækket med sne og is. Dette gør toppen af faren: uden særligt udstyr er det bedre ikke at erobre. Men stigende til toppen, kan du se andre attraktioner Elbrus (Rusland) - søen, floden og gletscheren, sin form minder om den figur 7.

Glade Azau

Dette er navnet på Elbrus er det højeste sted, hvor folk bor. Beliggende i en højde af 2300 meter, nær landsbyen Terskol, det er foden af Elbrus, som støder op til det. Placeret her i hoteller og hostels nøjes ikke kun klatrere forbereder sig på at erobre bjerget, men simpelthen elskere af den vilde bjerglandskab. Hun, ved den måde, kan du nyde både fra vinduet i rummet, og af de mange caféer og restauranter.

Glade Azau - et meget malerisk sted med frisk luft og en vidunderlig udsigt over de omkringliggende bjerge. Derfor uanset årstiden og tilstedeværelsen af sne, er der altid turister, der satte sig for at udforske alle de attraktioner i Elbrus (Rusland / Kaukasus).

baksan

Denne flod starter fra Elbrus gletschere. På dens bredder ligger observatorium, bjergbestigere lejr og den nationale "Elbrus" attraktioner, som tiltrækker tusindvis af turister hvert år park. Floden blev valgt af fiskere og elskere af white water rafting. Hvis ikke for industrianlæg, som påvirker renheden af sine farvande, ville det ikke kun være den længste flod i Kaukasus, men også meget ren.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.