Nyheder og SamfundMiljø

Hvordan til at skære et træ: instruktioner og anbefalinger. Straffen for fældede træer.

Alle, der boede i et landdistrikt eller et sommerhus på landet, smukt forestiller hele mængden af arbejde, der har at gøre hver dag. Hver skære ned et træ - det er mange tusinde kalorier og ofte nerve - du ved aldrig, hvor den vil falde? Heldigvis er der mange effektive anbefalinger, der forenkler og sikre processen.

Først blottet sin motorsav (men arbejdet er mest rimeligt at bruge det). Kontrollér brændstof niveau, gøre et komplet værktøj effektivitet, eller om nødvendigt fornyet skærpe pull-kæden. Forbered alle yderligere værktøjer, som kan være nyttige for dig i løbet af arbejdet. Men ... "Hvor meget er" skære ned et træ, hvis du vælger at gøre dette frivilligt, uden at indhente tilladelse fra de regulerende myndigheder?

Ting at huske

Hvis du er træt til døden i gaden træet bag hegnet, og du ønsker at slippe af med det, for at indlede forhandlinger med de lokale myndigheder. Sagen er i juridiske konflikter. Det er, at området allerede er begyndt lige bag hegnet haven, der ejes af den lokale skovbrug, og straffen for fældede træer, fældet uden tilladelse, op til fem tusinde. Ansvaret for juridiske personer kan overstige 200 tusind rubler.

sikkerhedsregler ved arbejde med elektrisk sav

Er det muligt at skære træer, ved hjælp af den elektriske værktøj? Ikke alle elsker at arbejde med benzin save så meget larm og chadyat. Power save, fælde træer - ikke værre end deres "flydende brændstof" modstykker, men når man arbejder med dem på dette punkt er ekstremt vigtigt at observere mindst grundlæggende sikkerhedsregler!

Bemærk, at dette værktøj er meget glad for olie. Ofte knock out støv fra under beskyttelsesdækslet under drift. Dette vil sikre uafbrudt levering af smøremiddel til kæden. Hvis der er behov for at så et stort antal tykke-sæt og krogede træer, ikke stole på oliepumpen i den mest sav: Sæt ved siden arbejdspladsen spand med smør og tid til bare dykke ned i det fra tid til anden i bussen. Naturligvis med en sådan fremgangsmåde, undertiden glemmer at fjerne støv.

Bemærk, at for elektriske save kan kun bruge olie med tilstrækkelig tæthed. Spindel og transformer olier til dette formål er ikke egnet overhovedet! Du tror det er de små ting? Ak, nej. Antag, at du beslutter dig for at skære ned et træ: hvor de skal gå, hvis Den brudte kæde "klip fra" på dine fødder en ordentlig stykke? Så du skal ikke have ondt af smøring!

Andre regler

Anden. Arbejde med en dårlig kæde er fyldt med ikke kun skader, men også det faktum, at drikken hurtigt "ødsle" den allerede dårlig service motorens levetid. Brug kun (!) Den normale kæde, ikke købe "mærkevarer" produkter på markedet, bliver drevet af deres lavere omkostninger. Glem ikke at skærpe kæden: normal fil er billigere stjerner, "en smeltet" til arbejde "i spænding". Hertil kommer, en sløv kæde - til korrekt og sande vej til motorslitage, hvilket er næsten umuligt at få det separat.

Må ikke fungere ved reduceret spænding i netværket! Den overspændingsbeskyttelse af betingelserne for arbejde, men med et fald i dens værdi sav vil arbejde katastrofalt overophedning. I øvrigt, motorsave - er enheder, der ikke er beregnet til gentagen brug. Efter et par minutters arbejde, der kræves for at holde pause, så saven cool.

Hvad skal der gøres, inden arbejdet påbegyndes?

At skære ned et træ med et brag faldt ikke direkte på hovedet af den ulykkelige skovhugger, før arbejde, du har brug for at gøre start / kontrollere følgende:

 • Er det værd at din fremtid "offer" lige eller buet træ i en bagel.
 • Umiddelbart identificere sig med dem, hvor særlige side du kommer til at kaste.
 • Alt arbejdsområde i denne retning bør nøje rydde op, fjerne kviste, grene, sten og andet affald.
 • Det er nødvendigt at forberede og træet selv, helt at fjerne alle knob og massive tilstrømning af skorpe under niveauet for din skulder.

Hvor at droppe spidsen?

Hvis du allerede har valgt en side, som vil dumpe træet, men du er ikke sikker på dit øje og ikke ønsker det faldt direkte på huset favorit nabo, er det tilrådeligt at tjekke det sted, hvor spidsen vil kollapse. Gør det nemt.

Først tage i den udstrakte hånd økse og blive ved siden af et træ. Gå i den retning, du kom til at bringe ned "baobab", mens silhuetten af hans lig visuel størrelse med en økse. Løs dette øjeblik og se på hans fødder - du bare stå på det sted, hvor træet fældes (eller rettere, dens spids) til at falde. Hvis du ikke har fanget på den måde naboens hegn eller et hus, det er i orden, og du er klar til at gå. I det tilfælde, hvor stien til et faldende træ vil uundgåeligt møde noget som en højspændingsledning, du bedre til at ændre retningen af blokering af træet.

Sådan køres en sav?

Straks, vi konstatere, at de maskiner ruller af store og små træer er anderledes, og ikke mærke til det er svært. Den nemmeste måde, så let at gætte, dette er tilfældet med de "små unger." Så vi starter. Så, hvad man skal gøre og se på hans fødder, skære ned et træ?

Først skal du lave en sav en pæn snit i den retning, hvor stammen er vippet (mindst en svag hældning har næsten altid). Hvis træet står helt lige, er et snit i den retning, du ønsker at dumpe det. Stræb ikke! Propyl nødt til at gøre 50% af diameteren, og ikke forsøge at straks tørre væk træet en "lille bevægelse". Hvis du kører en elektrisk sav, skal du sørge for at lade instrumentet fra tid til anden for at køle ned.

Afslutning af

file forsigtigt stammen, på den anden side, "uhvatyvaya" gangen, indtil det begynder at falde. Så hurtigt bevæge sig væk i retning af det sted, hvor dråben bør tip du savet træ. Hvis et træ meget lille, vil den nemmeste måde være at save hans første på niveau med skulderen, og først derefter forsigtigt at skære træ i dele. Alt i almindelighed.

Her er hvordan man kan skære et træ motorsav eller elværktøj. Men det er stadig halvt fuldendt, fordi du stadig nødt til at klar en stor bunke af træ og skar grenene! Hvordan gør man?

Sådan slagter har fældet træstamme?

Savning er nødvendigt at begynde med de fjerneste grene. Små grene kan trække op en økse, eller uden kneb skære sav. Men store bidder af første til fil på toppen og derefter den nederste dorezayut. Så har du brug for savning af træ er fastspændt stramt bus din sav. Det samme gælder for de største knaster.

Vi synes, det er nyttigt at erindre - på arbejdet, så prøv at vedlægge en savet træstamme churbachki til værktøjet kæde ikke røre jorden under drift. Ellers er det meget hurtigt bliver sløv, og i særligt alvorlige tilfælde kan det endda rive, rammer og sårede ulykkelige skovhugger. Så vi behandlede de "små ting".

Og lad os nu tale om "mastodont": hvordan man kan skære ned et træ? Teknologi fældning store stængler adskiller nogle nuancer, der er af stor betydning. Følg omhyggeligt sekvensen beskrevet vores arbejde samt konsekvenserne af manglende overholdelse kan være alvorlige.

Vi bringer ned de store træer

Husk, vi talte om betydningen af valget af retningen af stalden? Hvis du har brug for at skære ned et træ "monumental" størrelser, disse regler bliver endnu mere relevant. I tilfælde af, at på dit hoved, eller på taget af dit hjem vil falde en lille gren, der er ikke noget galt med det. Men i det tilfælde, hvor den samme overflade vil kollapse og en enorm gamle poppel, intet godt er bestemt ikke kommer til at ske.

Først skal du nødt til at gøre den øverste sektion, lede sværdet i en vinkel på 60 grader til overfladen af stammen. Det er naturligt, at det skal ske på den side, hvor du ønsker at droppe træet. I modsætning til den tidligere sag, at save stammen ikke brug for mere end 25-30% af dens diameter. Når du gør det øverste snit, start propyl under det. I dette tilfælde er du nødt til at skære det ud en trekantet stykke træ. Af den måde taler, det er sådan bævere arbejde i opbygningen af sine dæmninger.

Efter dette, gå til den modsatte side af træet og gøre en anden vandret propyl præcis modsat den første. Det er yderst vigtigt at sørge for, at det ikke nåede den første ca. 10% af den samlede tykkelse af tønden. Du er færdig?

Nu resulterende savsnittet kile indsatsen (eller til en særlig udvidelsesruller). Basting derpå en hammer eller en økse, "slutte" træet ved at indlede begyndelsen af dets fald. Der er også en lettere måde at rulle, som bruges af erfarne loggere: så gennem træet gennem (dette kræver en lang bus og kraftfuld sav), og derefter værktøjet begynder at bevæge sig i den retning, som du ønsker at dumpe stammen. Jeg vil Nedopil. Det indsatte bare en kile, og gentager den operation, som vi har beskrevet ovenfor.

Funktioner af savning stammen og grene

Større grene, er det ønskeligt at begynde at trimme bunden. Som i det foregående tilfælde, den første indskrift er på toppen, og så alt andet er under "cut off". Hvis branchen er meget stor, så det skal skæres er ikke rigtigt i bunden, og lidt længere. Kvist derefter fjernet separat. Korrekt kuffert savning udføres på følgende måde:

 • Propyl top lavet af 50% diameter af træet.
 • Vigtigt! Uden at fjerne den fra sværdet er indsat til kilen, og træk derefter saven! Ellers vil træet klemme stramt alle.
 • Du kan derefter dopilivat indtil udgangen, pas på ikke at røre jorden.

Hvis du beslutter at skære ned et træ på sitet, men sværdet fast i det sidder fast, skal du ikke trække det! Du skal slukke motoren og forsigtigt ryste stammen i alle retninger, efterhånden trække bussen ud af fælden, hvor hun befandt sig. Så lad os opsummere.

Regler for sikker fældning

 • Hvis du arbejder med en motorsav, rygning under savning kategorisk uacceptabelt. Træ og benzin - en fantastisk kombination! nag du vil være absolut intet, når især "succesfulde" case scenario, som alle bare brænde ...
 • Gravide kvinder, børn og kæledyr i det område, hvor du kommer til at fælde træer, være under alle omstændigheder bør ikke være.
 • Når du arbejder, skal du bruge handsker og fast holde værktøjet. Drop det - og kan forblive ikke blot uden saven, men uden ben.
 • Ikke savet træ kant af bladet lodret, kan arbejde "rebound-effekt" og kast værktøj direkte på dig.
 • Bær arbejdshandsker og tøj, beskytte ansigtet fra spåner og støv. For at gøre det nemmere at arbejde, sætte særlige lydisolerede hovedtelefoner, ellers huske de summende motorsave.
 • Når du bruger den væltede ned træstamme som et skjold, ikke går uden brug af det sted, hvor tønden vil falde, hvis det ikke allerede gjort propyl.
 • Hvis du kører en elektrisk sav, du vælger, skal du extendere "syre" lyse farver. Sådanne ledninger kan se meget godt, og derfor er risikoen for uheld har set gennem minimal.

Her er hvordan man kan skære et træ: arbejdet er hårdt nok, men når de grundlæggende krav til sikkerhed, ikke farlig. Tilfælde af skader og skader sker, men som regel skyld uerfarne loggere.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.