Nyheder og SamfundMiljø

Konstantinbuen i Rom: beskrivelse, historie og interessante fakta

Den antikke by Rom er fuld af historiske og kulturelle seværdigheder. Hver arkitektonisk mesterværk fortæller historien om de vigtige begivenheder i den lange historie den italienske hovedstad. En af de unikke kreationer af arkitektur storhedstid i det romerske imperium er beliggende tæt på den storslåede Colosseum.

Buer til ære for vinderne

Valiant generaler, der vendte tilbage med en sejr efter en lang krig, altid har mødt den mest højtidelige måde. Antikke Rom var ingen undtagelse. Det har længe været rejst til ære for sejrherrerne særlige sten strukturer, der fastholder deres bedrift. Tapre krigere stolt kaldt i byen gennem de indbyggede buer, hvor de højtideligt mødt med udmærkelse fra de lokale.

Men Arch Konstantin, som vil blive drøftet i denne artikel ikke er afsluttet på tidspunktet for kejserens sejrrige tilbagevenden. Det er den eneste bygning i Rom, opført efter hans sejr i borgerkrigen, fordi de fleste af disse bygninger blev skabt til ære for triumf over den ydre fjende.

Kejser Konstantin og hans resultater

Fed og ambitiøs Konstantin fra barndommen ønskede at blive kejser, og til dette formål, han gik til alt, fjernelse af uønsket og forstyrrende ham fra hans vej. den unge mands far - en berømt chef - før sin død, overfører sine beføjelser til sin søn, og de romerske soldater rykke Konstantin proklamerede deres kejser.

Mens der i Rom reglerne i den grusomme tyran Maxentius, der hadede byboere. Drømmer om tronen af den tapre kriger, der valgte deres religion, kristendom, sender sin hær mod fjenden over Alperne. Vel vidende, at kræfter Maxentius langt overskrider sin hær, Konstantin lange bede, venter på et himmelsk tegn.

tegn over

I annalerne er der omtale af et mirakel, der ramte hær af fjenden og overraske den mest Konstantin. Efter hans anmodninger om bistand i den kommende kamp i himlen ser ind fra solens stråler, og angiveligt i skyerne er synlig indskriften "I dette tegn erobre." Den kommende kejser forvirret, ikke at vide, hvad de skal gøre, men om natten det kommer til Kristus i en drøm, opfordrede til at gå i krig mod hedningerne og genoprette kristendommen i hele det store imperium.

30-årige Konstantin, inspireret af skilte, står til at kæmpe og besejre en stor hær af tyrannen. I 312 Maxentius hoved blev bragt til Rom, til alle de mennesker så på den faldne despot, og Konstantin selv sidder på den længe ventede kejserlige trone.

Flytning af kapital

Kun 2 år senere, er der dedikeret til sejr Konstantinbuen. Rom betalt for sådan en lang ventetid for kejseren, at kapitalen blev flyttet til byen Byzans (Konstantinopel, Istanbul), som blev en kristen religiøs center, og herskeren blev kanoniseret. Selv omtale af alle bedrifter af våben på en kæmpe bue stoppede ikke den unge kejser, ikke bedømt som forfaldne opmærksomhed.

Den største bue

Konstantinbuen, bygget i senatet og folk indsamlede penge - den "yngste" af denne art bygning. Monumental struktur består af 3 fag, den største i - centralt - og blev officielt indtaste vinderen på dekorerede vogn. Den gigantiske størrelse og tykkelse af marmor buer gøre det en af de største i verden. På begge sider af opførelsen af en kraftfuld surround søjlerne, er væggene dekoreret med udsøgte basrelieffer skildrer scener af sejre i den tapre kejser.

Låntagning fra andre sites

Det er kendt, at for udsmykning af buer anvendes fremført fra de andre bygninger dekorative statuer og medaljoner. De basrelieffer dedikeret til sejr af Konstantin, i virkeligheden, er blevet fjernet fra den historiske monument, rejst til ære for sejren for en anden glorværdige commander - Marcus Aurelius. Dvuhmetrovye medaljoner, der ligger mellem søjler, der beskriver de begivenheder, der er forbundet med den anden kejser, blev kun lederen af den romerske guvernør Adrian erstattet af billedet af frygtløs vinder.

Sådanne låntagning elementer fra andre historiske monumenter fordi Konstantinbuen i Rom, opført i et meget kort tidsrum. Selv om mange ikke er enige i denne version, bortset fra den usædvanlige "eklektisk" en simpel mangel på midler. Forskere har nøje studeret dokumenterne i disse tider, er enige om, at den enorme struktur krævede elementer, der ville gøre det en særlig status, og derfor buen design blev udført sådan en usædvanlig måde. Uanset hvad det var, et monument af stor skønhed overrasker magt og pragt at leve på.

Overdådigt dekoreret mesterværk

Konstantinbuen i Rom, arkitektur, der blev kopieret fra lignende faciliteter dedikeret til Septimius Severus, bygget på en sådan måde, at alt virker som om det udelukkende er baseret på de mægtige søjler. Deres rigt dekoreret med relieffer skildrer scener indfangning af vilde barbarer romerske soldater. Over den centrale spændvidde af buen står en skulptur af gudinden for sejr billede - Victoria. Disse dekorative ornamenter hører til den æra af regeringstid af den hedenske vinder.

På siderne dekoreret Arch Constantine medaljoner, som guddom Månen og Solen løb i Vogne. Indre og ydre overflader af monumentet dedikeret til den vigtigste triumf kejseren, fyldt med skulpturelle værker.

Dyk ned i den gamle historie

Konstantinbuen er omgivet af et højt hegn, så turister fra hele verden ikke er taget væk på souvenirs antikke mesterværk af verdens kultur. Jeg må sige, at den gule marmor er alvorligt påvirket af vejr og udstødningsgasser.

Tusindvis af daglige besøgende anses fantastiske billeder, kaste sig oldtidshistorie til varigheden af krigen og lyse, betydelig sejr. Den imponerende struktur giver alle mulighed for at røre ved evigheden, glem alt om forfængelighed dødelige verden.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.