Hjem og familieKæledyr

Fighting hunderacer: de er født eller gøres?

Om kamphunde hørt, måske alle mennesker, så meget desto mere i medierne og næ er der nyheder om angrebet af en glubsk hund som en pit bull eller en bull terrier, menneske. Derfor kæmper hunderacer forårsage i en dobbelt holdning samfund. For eksempel vil nogle mennesker finder dem meget venlige og selv de dejlige skabninger, mens andre kalder dem blodtørstige monstre og har brug for at indføre et forbud mod deres dyrkning.

Men kæmper racer af hunde, som i tillæg til ovenstående omfatter sådanne populære racer som Rottweiler, Doberman og Amstaff, med ordentlig uddannelse nogen trussel for samfundet ikke er repræsenteret. Af den måde, de statistikker viser, at kun tre procent af de tilfælde af angreb på person af et hundrede forbundet med kampene avler hunde, og halvdelen af skylden almindelige "dvorterery". De resterende procenter falde til Shepherd og dekorative hunde. Så påstanden om, at alt kæmper racer af hunde er så aggressiv, at udgøre en direkte trussel mod menneskers - det er en myte.

For hvad er hovedsagelig kamphunde? Det er klart, at det er de hunde, der deltager i hundekampe. Men det viser sig, at disse hunde aldrig og intetsteds udtrykkeligt tilbagekaldes.

Faktisk er alle kendte hunderacer inddeles i tre typer - en tjeneste, jagt og dekorative. Og Betta, ved en bestemt opdragelse kunne være nogen af dem. Sådanne populære og kendte racer som bull terrier, pit bull terrier og Staffordshire Amstaff - regulære hundekampe, afledt primært til jagt. De skulle indhente det store spil, for at stoppe det, og hold indtil værten ikke virker.

Alle disse hunde har en evne - de kan være vært i mangel af beslutninger på egen hånd. Det er denne evne og gøre dem faste deltagere i hundekampe. Så at udtrykket kæmper hunderacer - det er også en myte. Til samme formål, når bragt boksere og Bulldogs og endda Sharpeys.

Servicehunde er også i stand til at arbejde selvstændigt, uden hensyn til værten. På grund af de overliggende bjergarter bojtsovskim omfatter Central Shepherds Mastiffs japansk, argentinske hunde, rotveylerov og andre servicehunde og forskellige racer af hunde mordere, fx Doberman, hvilket er output som en vagt.

Generelt er den almindelige opfattelse, hvilken slags race betragtes som en fighter, nej: i Amerika - det er nogle klipper i Europa - andre. I England i hemmelige hundekampe involverede ræv terriere og Scottish Terrier. I princippet kan en kamphund gøres selv fra køter mutt, hvis hun er aggressiv. Årsager aggression - to. Den første grund er relateret til forkert ynglende arter, når afkommet er forekomster af ubalanceret, med en historie af aggression og andre uønskede egenskaber.

Og den anden grund - det er den forkerte vedligeholdelse og uddannelse. Nogle ejere ikke bringe din hund, lade tingene gå deres gang. Selv vil ikke smart for en hund selv. Få mindst en Staffordshire terrier. Dette er en meget stærk og robust hund er ikke utilbøjelig til at forkæle, og selv kæmpe, men hvis det er korrekt bragt op, så at stoppe forkælelse hende behøver kun ét ord - uoverkommelige kommandoen "fu".

Det sker meget ofte, at i samme hus hold er ikke en stor hund, men flere. Så på værten er det et endnu større ansvar for undervisning af elever. Men tiden, som altid, er ikke nok, så vores elever forbliver forældreløse.
Det viser sig, at hunden Rumble ikke er født, men bliver så i langt de fleste tilfælde, kun fejl af ejeren. Så før du får en hund, skal du grundigt tænke tingene igennem og afveje muligheder.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.