Kunst og underholdningKunst

Hvordan man lærer at tegne graffiti på papir? Regler og Tips

Moderne mennesker har en negativ holdning til indskrifterne på huse og offentlige bygninger, bortset fra dette element dekoration. Men på trods af denne graffiti er relateret til en af de ældste kunst, der fandt besiddelse af menneskeheden. Desuden er sådanne etiketter til sidst begyndte at inkludere forskellige metoder til tegning og stilarter, at blive en integreret del af ungdomskulturen.

Graffiti er blandt de former for ungdom protest, er blevet en af de manifestationer af hip-hop. Dette har gjort denne form for kunst populær blandt fans af denne stil af musik og liv. Som et resultat, mange unge og teenagere sat et mål at lære at tegne graffiti. Prøv at slutte sig til dem.

Hvordan man lærer at tegne graffiti på papir med blyant

1. Se dig omkring. Mest sandsynligt, du på vejen der er steder med graffiti. Betragt dem omhyggeligt. Sådanne mønstre kan groft inddeles i to typer. Den første omfatter graffiti, der forårsager rente-udformet farver, rige mønstre og billeder, der tiltrækker sig opmærksomhed. Den anden type er repræsenteret ved de inskriptioner af denne stil efterladt af nye kunstnere. Sådanne forskellige graffiti klodset og ødelægge udseendet af overfladerne. Utvivlsomt, undersøgelsen anbefales, at kun eksperter tegninger, der hører til den første type. Derudover kan høj kvalitet prøver af graffiti ses på internettet.

2. Inden lære hvordan man tegner graffiti på papir, bør forberede de nødvendige for denne aktivitet materialer. Disse omfatter: maling, markører, viskelædere, blyanter, og en enkel farve, hvide størrelse ark A4.

3. Start produktet af det første graffiti med todimensionale tegninger. Efter at have erhvervet en vis erfaring, vil du være i stand til at give dem den ønskede lydstyrke.

4. Begynd at tegne graffiti blyant , du har brug for at vise bogstaverne i alfabetet. Et af de vigtigste elementer i denne kunst, som regel er korte tekster. Person, der ikke velbevandret i graffiti, er det ofte meget vanskeligt at forstå malede bogstaver, fordi de er skjult bag de bizarre former. Deres traditionelle stil skærm er en vis form for en boble. Symboler i denne udførelsesform synes pladskrævende.

5. For at lære alle reglerne om, hvordan man lærer at tegne graffiti på papir, skal du starte med et ord. Mange kunstnere og nytilkomne i den retning, som grundlag for dit eget navn, der bliver i fremtiden for deres unikke signatur. Breve anbefalede at placere på en vis afstand fra hinanden for at have en tilstrækkelig plads til fremtidige udvidelser af hvert symbol.

6. Brug graffiti tegning blyant kan eksperimentere med pressekraften, hvorved der udvælges liniebredden. Resultatet er en etiket med "dybde".

7. Lækre effekter kan skabes ved at anvende skygger og skygger ved en simpel blyant.

Hvordan man lærer at tegne graffiti papir stil boble

1. Omkring trukket breve kredsløb skal anvendes af cirkelbevægelser omkring sin blyant uden skarpe hjørner. Hvis du ønsker at ændre tykkelsen af det tegn, du vil oprette en anden silhuet tættere på eller længere til det (valgfrit).

2. Efter at have modtaget den ønskede grad af cirkularitet og den ønskede tykkelse af brevet, er det nødvendigt at fjerne alle linjer inde sammen med det første bogstav ved hjælp af viskelæderet.

3. Tegningen lavet med blyant, kan du male over markøren eller male alle farver. Hvis det ønskes, tilføje yderligere tegn eller bogstaver i emner.

Nu hvor du ved, hvordan man lærer at tegne graffiti på papir og ikke nødvendigvis bære denne evne i offentlige steder, hjælp spraymaling. Glem ikke, at skaden, som andre folks ejendom på denne måde kan resultere i bøder.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.