Kunst og underholdningKunst

Hvad går lilla: interessante ideer og anbefalinger

Allerede mere end én sæson forskellige nuancer af lilla farve ikke gå af mode i tøj og indretning. Nogle eksperter endda sige, at denne farve kunne være et symbol på det 21. århundrede. Hvad er årsagen til en sådan popularitet? Kompleksiteten og særlige udtryksfuldhed lilla. Det kan holdes, lyse, mystiske, sexet. Men hvad går lilla? Svaret på dette spørgsmål er ikke altid let, farven på farven kræver intuition og mod i beslutningerne. Vi vil tale om, hvordan man kan kombinere lilla interiør og tøj og hvordan man finder unbanal kombination.

Egenskaber lilla

For at forstå, hvad der går lilla farve, skal du beslutte, med dens specificitet. Det hører til de komplekse farver, afhængigt af farven det kan henvise til en gruppe af blomster den anden eller tredje orden. Purple opnås ved at blande rød og blå. For en intens mørke farver kan føjes til en dråbe blæk, hvilket gør det vanskeligt farve til det tredje niveau. Lilla nuancer Nonspectral vedrører, og er den korteste monokromatisk kur.

Alt dette fører til vanskeligheder med at vælge harmoniske kombinationer og kompleksiteten af det menneskelige øje. Lilla, afhængigt af den fremherskende tone kan bevæge sig tættere til den røde eller blå område, men under alle omstændigheder det vurderes, at den hører til den kolde koloristiske gruppe. En sådan kompleksitet farve ikke kun fører til vanskeligheder kombinerer, men også til problemer med navngivningen af farver og deres opfattelse af mennesket. Ofte folk, der ikke er forbundet med koloristisk, næppe skelne nuancerne i farvenuancer.

Navne og nuancer af lilla

Spørgsmålet er, med hvilken farve bliver mørk lilla og lys lilla, har et andet svar. Da denne farve har mange variationer. På engelsk er der to ord for denne palet: lilla og violet. På russisk, er der også flere traditionelle navne i forskellige nuancer af lilla. Kunstnere mener, at denne farve end lilla og violet skala, men almindelige forestillinger ofte ikke fange nuancerne i farve, og vi kalder det lilla.

I et forsøg på at identificere sådanne navne forskel lilla farver blev indført som amarant, orris, aubergine, blomme, fuksiyny, magenta, orkidé, lavendel, lilla, Heliotrope, ametyst. Og også, sådan graduering som lys og mørk lilla, rød-lilla, blå-lilla. Alt dette verbale mangfoldighed kan stadig ikke fatte det uendelig række af farvenuancer.

principper kombinationer

Ofte er folk spekulerer på, hvad farver er kombineret med violet i interiøret. For at besvare dette spørgsmål skal det forstås, at der er spille på princippet om en direkte modsætning, er tilstødende par har komplementære koblingsorganer (t. E. Indirekte kontrast). Også for udarbejdelsen af en farve par skal tage hensyn til intensitet og nuancer af varme. Derudover er der en kombination type accent, når en farve, fx lilla er kun lyse detalje på en neutral baggrund, og monokrom sammensætning, når de kombineres på forskellige intensitet og mætning toner en palet.

Symbolikken af lilla

Dette sofistikerede farve er lige så kompliceret symbolik. I den europæiske kultur i mange århundreder var den lilla symbol på den katolske kirke. Han var også farven på sorg, sorg og enkestand. Dette skyldtes, at den lilla farve skyldes de dybe mystiske oplevelser. Det er forbundet med mystik, selverkendelse, en fornemmelse af dybde. I dagens kultur af lilla - et symbol på kreativitet, harmoni og balance. Det har på den menneskelige psyke dobbelt effekt: begejstrer og beroliger samtidig. Lilla er nu betragtes som et symbol på frihed, seksualitet, inspiration.

Lilla farve i det indre

De Borgerne mener, at lilla interiør er for tung og udtryksfuld. Men designere er ansvarlige, det er alt et spørgsmål om proportioner og farver. det er muligt at træffe afgørelse om udformningen af væggene denne farve til solrige værelser, og i andre tilfælde, kan du anvende farven kun i detaljerne. Så hvad farver er kombineret med violet i det indre? Først og fremmest hvide. Dette par skaber en grafisk ceremoniel kombination, der er egnet til stuen, og køkken.

Anden harmoniske "partner" er den grå violet. Sådanne kombinationer ser meget blød, det vigtigste - at finde en balance mellem varme og intensitet. Mere levende og udtryksfuld violet unbanal kombination med pistacie, lys turkis og citron er velegnede til dekoration af soveværelser, spisestuer, offentlige områder. I sådanne par er det vigtigt, at den ene farve var razbelennye, pastel, så det var ikke et stort byrde for øjnene.

Lilla farve i tøj

Fashionistas ofte spekulerer hvad der går lilla tøj. Denne udtryksfulde farve kræver omhyggelig udvælgelse af "kammerater", deres valg er bestemt af et sæt af opgaver. Hvis der er behov for at skille sig ud, er det sikkert at kombinere violet med gule, orange og turkis. Hvis vi ønsker at se neutral, er det værd at se nærmere på blå, grå, beige som grundfarve, og lilla tilbehør eller gøre én ting sæt. For eksempel vil kort-bukser og top være perfekt suppleret af en lilla jakke. Bright bluse eller tørklæde ametyst farve bliver et perfekt supplement til jeans. Men det samlede tal er lilla-buer - et valg kun de mest dristige damer, samt den dramatiske kombination af lilla med en sort eller rød.

lyse kombination

Hvis du beslutter at indsamle et lyst sæt af lokaler eller tøj, er det værd at overveje, hvad der går lilla. På farvehjulet kontrastfyldte og supplerer det er nuancer af orange, gul og grøn. Når du opretter et par bør være velafbalancerede nuancer af varme, kom til at rense kombination. Også den lysstyrke og udtryksfuldhed giver violet hvid. Det ser flot violet med turkis og lyse smaragd.

Harmoni og tilbageholdenhed

Når en opgave ser ud til at skabe en neutral sæt, spørgsmålet om, hvad der går lilla farve, bliver det endnu sværere. Dæmp lysstyrken på den lilla, men ikke at reducere den til noget udtryksfulde nuancer hjælpe såsom Camel, sennep, farve denim. Det er allerede blevet en klassiker par violet og grå-stål farve. Meget strengt det ser sort med lilla detaljer. Strengt og festlig ser hvid med ametyst accenter.

uventede løsninger

På jagt efter en usædvanlig kombination værd at huske reglerne for balance af varme og intensitet farver- "kammerater". Udover de allerede nævnte, konventionelle koloristiske "partnere", nuancer af lilla kombineret med farver som koral, varm gul-orange, æblegrøn, lyseblå. Der er mange muligheder, violet giver en masse plads til eksperimenter. Parvise kombinationer er relativt let at samle, men paletten af tre eller fire farver til at samles i harmoni utroligt svært. Da der i dette tilfælde er det nødvendigt at tage hensyn til en masse nuancer. For eksempel kan lilla baggrund i rummet være dygtigt fortyndet hvid eller grå og gjort mere slående ved at bruge grønne eller gule detaljer.

Generelle anbefalinger

Oftest, kun ved erfaring kan besvare spørgsmålet, hvad der går lilla. Anbefalinger designere vedrører hovedsagelig foranstaltninger. Misbrug ikke denne farve, fordi det er en ganske stærke følelser. Eksperter anbefaler ikke at kombinere lilla med brun, som er alt for deprimerende kombination. Forsigtighed bør kombineres rød og lilla som en simpel kontrast kan se rå og trodsig. Men under alle omstændigheder er det et spørgsmål om smag og sans for proportioner.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.