Kunst og underholdningKunst

Genre i billedkunst. Kunstnere genre

Hver kunstneriske retning har sine egne fans og kritikere. Men genren i de skønne kunster indtager en særlig plads - det indebærer en masse fordomme, det tiltrækker seerne underholdende plot og bliver ofte kritiseret for denne grund, fordi at nogle synes det alt for smålige og anekdotiske. Nogle kritikere har brugt år på at forsøge at besvare spørgsmålet om, hvorvidt det er nødvendigt at skrive rutine. I mellemtiden, kunstnere fortsætte med at bruge genren i maleriet, og almindelige mennesker - at glæde sig i sådanne malerier og glade for at købe dem til interiøret.

Da denne tendens kommer fra?

scener af hverdagen inspirerede mennesker siden oldtiden. Så kunsten var en måde for interaktion med omverdenen, et forsøg på at forstærke effekten af magiske ritualer. Derfor er tallene slående på grund af sin vitalitet og følelser. Gamle egyptiske malerier og prøver af små plast udtrykker dagligdags motiver arbejdskraft omfatter familie, kærlighed, teater, tegneserie scener. Pliniy Starshy skrev i sin "Natural History" på eksistensen af specifikke kunstnere, tager et billede af butikker barberer og skomagere.

Genre i tidlig kristen kunst

Begyndelsen til en ny religion udviklet sig i en fjendtlig atmosfære, gemmer sig i katakomberne og ved hjælp af en hemmelig kode. Genre i de skønne kunster i denne periode, også har påberåbt sig den hemmelige symbolik - malerier med fiskeri talte om dåb scener med opførelsen antydede på oprettelsen af kirken samfund, og munter fest havde til formål at afspejle Salighed sjæle i den himmelske bolig. Det er på grund af den tidlige kristne motiver retning gået ind middelalderens kunst, hvor sådanne billeder blev brugt i kolonnerne og i teksten til manuskripter. Hertil kommer, at arkitekturen i den tid, også var udbredte genre - eksempler kan ses i stenen mønstre gotiske katedraler skildrer de skovhuggere og hyrder, vin beslutningstagere og bagere. Sådanne scener tydeligt illustrerer forløbet af jordiske tid, fyldt med daglige aktiviteter.

Udviklingen retning af renæssancen

I begyndelsen af det femtende århundrede genre maleri blev suppleret med en særlig følelse retning. Kunstnere begyndte at repræsentere karneval og bryllup ceremonier, samt scener på livet af forskellige klasser. Som i gamle dage, hver detalje af malerne søgte at fylde symbolik. Stearinlys har været en indikation af menneskers liv, blomster og frugter - på fertilitet, fuglen i buret afbildet en piges kyskhed og kosten var en måde at slippe ikke kun i kuldet, men også fra onde ånder. Hver ting og hændelse involveret i en form for teatralsk handling. Men alle disse allegorier blev kombineret med den største realisme og talte om sandheden i livet.

Fokus er ikke religiøse ideer og de mennesker og den jordiske verden, i alle dens detaljer. Især mærkbar opskrivning af værdierne i fremkomsten af markedets scener. I stedet evangeliske episoder af genrens kunstnere talte om bønderne, inspireret af frugterne af Moder Natur og dens uendelige energi. Denne holdning tydeligt i de malerier af Pieter Bruegel den Ældre, Velazquez, Vermeer og Caravaggio. Den laveste klasse blev portrætteret med kærlighed og charme, som ikke tidligere var i teknikken.

Genre i de dage i oplysningstiden

På trods af de maleriske malerier af renæssancen og udført en vis didaktik. Det er grunden til begyndelsen af oplysningstiden genren i billedkunst begyndte at overleve sig selv. Motiver, der får beruset og snyder fattige og bor i et roligt familieliv - godt, var helt snerpet og devalueret i denne retning. Men i begyndelsen af det nittende århundrede verden, og med de russiske kunstnere i genren tilbage til sin tidligere autoritet. For eksempel maleren Aleksandr Ivanov hans maleri "Udseende Kristi til folket" legemliggør nogle vigtige ideer i denne retning.

Venetsianov malerier skildrer sociale dårligdomme med enorme følelser og uden megen hykleri, i genren af kritisk realisme ikke giver de litterære mesterværker af Fedora Dostoevskogo. Forfatteren påpegede, at de historiske malere skildrer, hvad de ved, hvordan det skete, og genre malere - er øjenvidner til de begivenheder, der er vist.

salon maleri

Ved udgangen af det nittende århundrede, havde genren til at beskæftige sig med faldet igen. Kabine billede billeder bragt ned til niveauet af tomme grunde, dejlige sladder. Men snart genren i de skønne kunster vendte tilbage til det forrige niveau - fremkomsten af impressionismen returnerede det en værdi. Flygtige øjeblikke, mesterligt bemærket af kunstnere, blev fyldt med en følelse af ikke mindre end de store historiske malerier, daglig returnere dens betydning. Fabelagtig legender, husstand symbolism - det er, hvad der har været afsat til et tematisk billede. Genre præsenteret af mestre som Petrov-Vodkin, Borisov-Musatov, Hodler og Segantini. Lyrisk triste øjeblikke i livet repræsenteret ved Corinne og malerier Kustodiev daglige tilværelse bringes i messen, en farverig inkarnation.

Genre i det tyvende århundrede

En ny æra har bragt den kunstneriske ledelse af den utrolige mangfoldighed af arter. Der var plakat billeder, ironisk observation og filosofisk refleksion. Genre i billedkunsten er blevet en universel måde at skildre livet i sin helhed, herunder helligdage, scener af barndommen eller alderdom, malerier, fuld af realisme. De lærreder synge den fredelige arbejdskraft. I modsætning til psevdomonumentalnymi malerier, populære på grund af den politiske situation, ukunstlet livsstil er en naturlig afspejling af sympati. Ved udgangen af det tyvende århundrede i genren optrådte energisk, temperamentsfuld maleri perfekt afspejler ånden i den tid og samtidig berige traditionen fortsatte siden middelalderen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.