ForretningNon-profit organisationer

MMM 2011

Hvor sikrere at hælde penge at få mest gavn? Alt, hvad vi nogensinde tænker over det. Der er flere svar på dette spørgsmål.
De berømte "blue chips", de største børsmæglerselskaber lover at rentabiliteten meget beskedne, meget kontroversiel under krisen. Når langsigtede investeringer, er det kongruent til at gribe ind, helt sikkert kan. Men kortsigtede investeringer for erhvervelse af data er en fælde. Og den mindste svajende markedet kan føre til store tab. Måske bestanden af udenlandsk valuta, men især de sidste par år den førende valuta i verden hurtigt falde i pris. I denne situation, er den russiske rubel blive en meget mere stabil valuta, fordi det påvirker prisen på olie. Olie satser selv opfører sig helt rolig under krisen. Let olie holdes i nærheden af US $ 100 per tønde, og er ikke klar til at gå markant ned. Men for RUB effekt og andre ekstremt foranderlige faktorer såsom ustabile økonomiske situation i staten. Før valget gnide, vil blive tvunget til at holde, og hvad der vil ske efter 4. april 2012, svært at sige.
Udenlandsk valuta indskud i banker - en ting grundigt, men ikke meget indbringende. Citater på indlån er højere, jo længere periode af investeringen, bør finde andre steder for kortsigtede bidrag. Der er en lang række forskellige former for investeringsfonde, der tilbyder meget gode tilbud og stabilitet kongruente tilstrømning under gennemsnittet. Andelen af risikabelt at rentabiliteten ikke bringer optimisme. De monetære ustabilitet betingelser, recessioner verdens førende økonomier, minimal risiko for kritik ikke taler i deres forsvar. portefłljeforvaltningsvirksomheder hælde penge i værdipapirer, men når som helst kan blive ødelagt. Tridtsatiprotsentnaya sats per år, kan ikke begrunde disse trin. Du kan naturligvis tegne forsikring på infusionen, men i dette tilfælde alle indtægter fra sådanne injektioner vil være lig med nul.
I betragtning af metoder besparelser ejer beskedne besparelser, jeg kiggede efter den finansielle struktur i MMM 2011. På trods af, at investeringen er meget upålidelig, hvis man sammenligner med alt efter hvilken af disse virksomheder, til dato, jeg vil bedømme chancerne for at miste finanser lige, mens den på 120 - 150 pr år, disse risici tilbagebetale med renter. Denne finansielle pyramide, står på scenen i den indledende ekspansion, er det nu en relativt anstændig pålidelighed, og kortfristede investeringer giver hurtige gevinster.
Jeg ønskede at foretage en undersøgelse, men turde ikke at lægge alle dine æg i en kurv, og hvad du anbefale. I marts i år købte jeg MMM tusind $ 20, og gav en procentdel af bank struktur så meget i et investeringsselskab og tyve tusind rubler, banken købte guldbarrer med samme beløb. Men den anden dag jeg havde brug for kontanter. Salg guldmarked, jeg er rig kun 352 rubler, på trods af, at guld er steget støt hele sommeren og efteråret. Banken forklarede, at banken stammer gebyr 2 gange - hvis du køber guld og i tilfælde af salg. I tilfælde af Navara var det således kun en bank. Rubel indskud i banken gav tallene er mere positiv - jeg fik 33 427 rubler, jeg tror, mine penge i løbet af denne tid er svækket mere af en gevinst, der lettede fra depositum. Og nu, endelig, jeg kom til at investere i MMM-2011. Jeg ringede til hovedet uden faktisk håb om at genvinde deres penge, og den næste dag, uden unødvendige spørgsmål, jeg, ligesom andre bidragydere øh, tog i tre gange større end investeret. Hvis du stadig er plaget af mistillid med hensyn til rentabiliteten af investeringen i MMM-2011 MMM 2011 kan se feedback fra deltagerne på de specialiserede portaler. Nogle gange er risikoen - stadig en ædel besættelse.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.