ForretningNon-profit organisationer

Non-profit organisationer Act

Vedtaget i den russiske lov om non-profit organisationer bestemmer positionen og funktion non-profit organisationer og bruge deres ejendom, management fundamentals, teknikker og metoder til støtte til deres aktiviteter fra staten. Det gælder for alle sådanne organisationer, overalt i Den Russiske Føderation. Denne lov gælder ikke for Brugsforeninger, hvis funktion er bestemt af de normer for den civile retsplejelov. Visse artikler i lov gælder ikke i forhold til religiøse organisationer.

Set lov vedtaget i tillæg til indholdet i den borgerlige lovbog, som kun indeholder begrebet non-profit organisationer, samt en beskrivelse af nogle former for disse organisationer som retlige enheder.

Emnet for regulering af loven er de relationer, der definerer aktiviteten af enhver juridisk enhed fra starten til likvidation. Der lægges særlig vægt på former for lov til at støtte offentlige institutioner non-profit organisationer.

På grund af det faktum, at loven udvides til hele området i Den Russiske Føderation inden for rammerne af loven for øje må ikke foretage nogen ændringer eller afvigelser fra bestemmelserne. Den nuværende lov om ngo'er hedder det, at under en sådan forstået dette, som ikke er tænkt som det primære formål med sin skabelse og aktivitet af overskud og dets fordeling mellem deltagerne. De er som regel dannet til sociale, mål og vigtigste retningslinjer for deres arbejde er en velgørende, kulturelle og uddannelsesmæssige aktiviteter og tjenesteydelser, sundhed, sport udvikling og andre. Det vigtigste træk ved alle disse arter er deres ikke-kommerciel karakter. I den forstand, den pågældende lov er loven i de autonome non-profit organisationer, der er defineret som værende uden fast og officiel medlemskab organisation fastsat på grundlag af frivillige bidrag og udtrykker sin sfære af aktivitetsområder, der er blevet nævnt ovenfor.

Som fastsat ved lov om non-profit organisationer, er de dannet i form af foreninger, partnerskaber, sammenslutninger og foreninger, institutioner, fonde og andre former. Deres fælles mål - at opnå sociale ydelser.

Denne retsakt fastlægger og regulerer den juridiske status for almennyttige foreninger. Så, de anses for at være etableret på rettighederne for juridisk enhed fra datoen for registrering. Det forudses, at en non-profit forening kan have sin egen ejendom, gøres til genstand for retssager, kan erhverve ejendomsret og ikke-ejendomsrettigheder. I dette tilfælde bør den have en særskilt balance.

Den praksis bør skelnes genstand for regulering af loven i emnet, som involverer den føderale lov om offentlige organisationer. Denne lov indeholder de principper og procedurer for regulering af den brede stof af forholdet, som er forbundet med rettigheder til at oprette foreninger.

Non-profit organisation, som leveres af loven om almennyttige organisationer etableret i den ikke-begrænsende periode, hvis perioden ikke er leveret af organisationen i de stiftende dokumenter. Desuden er loven har ret til at åbne repræsentationskontorer i Den Russiske Føderation, på samme tid, kan en gren kun betragtes som en selvstændig division, som er geografisk placeret ud over det punkt af placeringen af den overordnede organisation.

Organiseringen af non-profit institutioner indebærer en garanti for deltagelse i offentlige cirkulation. Denne omsætning, i henhold til den civile retsplejelov for Den Russiske Føderation, udført, som regel i form af den juridiske enhed.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.