Sport og FitnessHockey

Sovjetiske ishockeyspiller Alexander Ragulin: biografi, resultater i sporten

At isen var for det sovjetiske folk i efterkrigstiden af stikkontakten, at en del af livet, som altid har vakt en ære i menneskenes hjerter. Regelmæssig vinde verdens største konkurrencer, mindeværdige Super Series med canadiske fagfolk - alle disse begivenheder har gjort hockey nummer et sport i Sovjetunionen. En af de atleter, smedede herlighed sovjetiske hockey var Alexander Pavlovich Ragulin, gorgeous "San Palych" for unge spillere og "Big Rag" for oversøiske fagfolk. Den mand, der forlod den klareste mærke ikke kun på hjemmemarkedet, men også verden hockey.

Ragulin Alexander Pavlovich: biografi, barndom

Sovjetunionen levede de sidste dage uden krig, hvor familien af arkitekterne Ragulina, Paul og Sophia, blev født drenge. Når tre brødre: Alexander, Anatoly og Michael. Det skete den 5. maj, men efter et par måneder Ragulina familie blev evakueret i Kemerovo, hvor han tilbragte det meste af krigen.

Efter krigen Ragulina familie vendte tilbage til Moskva. Alle tre drenge gik til den samme skole - №51 Frunze distriktet, i en klasse. Som det er normalt typisk for tvillingerne og interesser brødrene var identiske. Og fritidsinteresser er forbavsende varieret og vanskeligt at forene med hinanden. Faktum er, at ud over at spille hockey for skolen holdet, tvillingerne var ganske vellykket i musik. Alexander valgte en bas, mens resten af brødrene var engageret i klaver og cello.

hockey

Afgørende i kampen mellem musikken og hockey, var forekomsten af tvillinger i livet af Nikolai Semenovich Epstein, en berømt hockey coach. Klasser afholdes i forstæder Voskresensk, i hockey klub "Kemiker". Placering på banen for brødrene blev identificeret forskellige Anatoly stod ved gaten, den yngste af de tvillinger, Michael, spillede fremad, godt, Alexander tog tilbage position. Som tiden har vist, at det var det rigtige valg. Det er på dette, Alexander var i stand til mere fuldstændigt realisere deres naturlige positionsdata, blive en rigtig benchmark skyde vagt.

Starter sin karriere i samme klub, efter et stykke tid skæbne brødrene skiltes på forskellige hold. I 1962 blev Alexander inviteret til at lede et hold af vores land, CSKA Moskva. Men et år senere en trio bestående af brødrene genforenet i hæren klub.

spillestil

Ragulin Aleksandr Pavlovich, væksten, den vægt, som er ganske imponerende, en stor forsvarer (vægt vækst på 185 centimeter var 105 kg), var ikke en typisk quarterback i bogstavelig forstand af ordet. Ud over at gennemføre magtkamp, Alexander stod fremragende skiløb og en stor følelse af spillet. Dette tillod ham at være nyttig, ikke kun i defensive handlinger, men også aktivt hjælpe holdet i angrebet foran mål. Det er ikke overraskende, at Alexander Ragulin fået en masse punkter, på trods af at dens primære mål stadig var at beskytte sin egen mål.

Den landshold i USSR

Mens mange talentfulde spillere, nåede militær alder, placeres automatisk på et notat af hæren Club. Ofte komme ind i førende sovjetiske hockey klub åbnede vejen ind landsholdet. På samme måde er det sport og skæbne Aleksandra Ragulina. Når i en alder af 21 år med CSKA, efter et halvt år Alexander forsøgte og hockey trøje af landsholdet af Sovjetunionen på permanent basis. Selv om debut på landsholdet i USSR Ragulina holdt tilbage, når en spiller, "Kemiker", i 1961 ved VM i Schweiz.

Den landshold derefter udføres ikke meget godt, efterbehandling på tredjepladsen. Ragulin Aleksandr - hockey spiller, der brugte alle syv kampe, hvor han scorede ét mål for dem og markere én assists. Men to år senere, den svenske VM, den sovjetiske hold under ledelse af Anatoly Tarasov og Arkadiya Chernyshova, formået at vinde verdensmesterskabet guld. Dette mesterskab blev triumftog for den 23-årige forsvarer, Alexander Ragulina. I mesterskabet hær forsvarer fik i den symbolske team af mesterskabet, bliver en af de stærkeste forsvarere i verden. I løbet af sin karriere deltaget Alexander i elleve VM, aldrig efterladt uden en medalje.

OL

Peak i den sportslige karriere af hver atlet er at deltage i De Olympiske Lege. I betragtning af at De Olympiske Lege afholdes hvert fjerde år, og sport livet er kort nok selv deltaget i en enkelt OL er en succes. I livet af Alexander Ragulina det havde tre vinter-OL, og hver af dem bragt til Alexander den olympiske guld.

Der blev afholdt Debut til Alexander OL i 1964 i Innsbruck, Østrig. Vores team tilgang til denne turnering med rang af en af favoritterne. Sammen med holdene i Tjekkoslovakiet, Sverige og Canada, vores spillere var de vigtigste kandidater til det olympiske guld. Akut kamp skete ikke, den sovjetiske hold gik igennem en rulle til deres rivaler, der forlader dem ingen chance. Otte spil - otte sejre. Og igen på landsholdet skinnede ufremkommelige Alexander Ragulin. Efter at have spillet alle otte kampe, han scorede 3 mål og gav 6 assists. Den 9. rekrutteret briller Alexander Ragulin blev den mest produktive forsvarer af den olympiske turnering, rammer sin opfølgning på den symbolske hold. Og Alexander blev vores eneste forsvarer, der tilbragte de første otte kampe har ikke tjent en eneste minut af straf tid.

Senere deltog Alexander Ragulin i yderligere to OL, og uvægerligt disse konkurrencer endte i triumf vores spillere.

Rolle i teamet

Allerede i en ung alder, en gang i hæren kommandoen, Ragulin Aleksandr Pavlovich, et foto, som du kan se i artiklen, fik øgenavnet "San Pavlovich." Efter at have forvaltes på en kort periode etableret en ubestridelig autoritet i teamet, Alexander hele sin sportslige karriere var leder ikke kun på isen, men i omklædningsrummet. Om ham meget varmt unge spillere, overvejer det en slags mentor, seniorforsker. Ofte alle kontroversielle eller konflikter i teamet løses ved Ragulina.

Liv efter Hockey

Ved 32-års alderen besluttede Alexander Ragulin at gå på pension en aktiv atlet. Men bruddet med hockey virkede ikke. Han begyndte coaching karriere. Det første skridt var at lede junior skole CSKA. Dette blev efterfulgt af en kort tur til Novosibirsk SKA. Desværre var det ikke muligt at gentage de udnytter af sin is Ragulin træner.

Senere Ragulin var præsident for de "hockey veteraner sport social organisation bestod af præsidentens Råd for Fysisk Kultur og Sport.

November 18, 2004 af den store ishockeyspiller er væk. Alexander Ragulin begravet på kirkegården Vagankovsky.

Sporting resultater

Aleksandru Ragulinu tilhører en stor præstation. I forhold til antallet af sejre i verdens største konkurrencer, han trygt holder den førende position blandt alle spillere af planeten.

I sine aktive tre olympiske guldmedaljer, ti sejre ved VM, ni ved EM. 9-tiden mester af Sovjetunionen, et medlem af USSR Summit Series - Canada 1972.

Bare en klub karriere, han holdt 427 kampe, hvor han scorede 63 mål i dem. I landsholdet, har Alexander spillet 102 kampe, hvor han scorede 14 mål.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.