Sport og FitnessHockey

Chris Simon: hvor spiller han?

Christopher J. Simon er en tidligere professionel canadisk hockeyspiller, der spillede i position som en venstrehendt hitter. Chris brugte 20 sæsoner på is: 15 i National Hockey League og 5 - på kontinentale. Sidste gang spillede han for "Metallurg" (Novokuznetsk) i KHL. En interessant kendsgerning er, at i løbet af karrieren i NHL udgjorde Simon bøder af disciplinære grunde 65 spil.

Spiller karriere

Chris Simon er en hockeyspiller, som blev født den 30. januar 1972 i Wawa, Ontario. Der begyndte han at spille i ligaen for begyndere af hans aldersgruppe. Senere flyttede han til Bantam, hvor han begyndte at spille professionel hockey. Senere blev han valgt i 3. runde (42. samlet) i AHL i 1988 i Ottawa Sixti Sevens.

Chris Simon, hvis biografi er rig på forestillinger i forskellige klubber, blev udvalgt i 2. runde (den 25. samlede) i 1990 i NHL-udkastet af Philadelphia Flyers, men blev solgt som en del af udvekslingen for Lindros i Nordix Quebec, Ikke at have spillet en enkelt Ira for "piloter". Han spillede også for Calgary, Colorado Avalanche, Washington Capitals, Chicago Blackhawks, New York Rangers, hvor han skiftevis handlede som venstre og højre flankspiller. Han gik også på isen i spilene for "New York Islanders" og "Minnesota Wild."

I 1996 vandt han Stanley Cup med Colorado Avalanche. Hver spiller i det vindende hold modtager 24 timer for at være single-handedly med Cup. Simon tog ham til sin hjemby Vava, Ontario. Efter at have vist det til bymændene tog han og sin bedstefar langs moderlinjen koppen til fiskeri.

Chris Simon var en spiller i Washington Capitals, da klubben nåede Stanley Cup-finalen i 1998. Han havde stor succes i NHL, men skulderskaden tillod ham ikke at bruge meget tid i playoffs. Operation på skulderen blev lavet i december 1998, hvorefter han blev den bedste scorer af holdet i 1999-2000 med 29 mål i 75 kampe. Derudover spillede han i Stanley Cup-finalen til Calgary i 2004. Senere underskrev Simon en kontrakt som friagent i 2006 med New York Islanders. Derefter blev spilleren solgt til Minnesota Wild.

bøder

Simon deltog i mange hændelser på is. 8 gange modtog han lange diskvalifikationer for flere kampe. Som et resultat samlet i hans karriere i NHL 65 spil med en ren straf.

Hændelse med Mike Greer

8. november 1997 i et spil mod Edmonton Oilers blev Chris Simon diskvalificeret for tre spil, da han ramte en pind af Edmonton-spilleren Mike Grier. Greer hævdede angiveligt, at han ydmygende kommentarer om arv fra Ojibwe-folkene, hvis efterkommer Simon betragtede sig selv, og Chris reagerede med en skarp racistisk udtalelse (angiveligt kaldte han "Negro"). Det er interessant, at de talte ord mellem de to spillere ikke er blevet bekræftet. Senere fløj Simon til Toronto for at undskylde Greer. Greer og Simon var senere holdkammerater i kort tid i 2002 i Washington Capitals.

Hændelse med Hallweg

Den 8. marts 2007 kolliderede "øboerne" med "New York Rangers" og spillede i arenaen "Nassau Veterans Memorial Coliseum". Ved 13:25 af den tredje periode var Rangers på angrebet. Hallweg var bag Simon og ramte ham med hovedet mod siden, hvilket resulterede i, at Chris fik en hjernerystelse. Der blev dog ikke givet nogen straf, og spillet fortsatte. Simon tog derefter Hallwegs ansigt med begge hænder og slog ham med stokken. Som et resultat blev Chris fjernet til slutningen af spillet og modtaget en lang diskvalifikation. Hollweg havde et sår på ansigtet fra halsen til hagen, så det tog to sømme. Ifølge ESPN-journalisten Barry Melrose har Hollweg kun undgået alvorlige skader, fordi Simon's slag faldt først til skulderen og derefter til ansigtet.

Chris Simon blev automatisk diskvalificeret på ubestemt tid i NHL mens han ventede på kommissærens beslutning. Den 11. marts var Simons straf på mindst 25 spil, og han spredte også til de første fem spil i 2007-08-sæsonen. Distriktsadvokaten i Nassau amt vurderede straffesagen efter indgivelse af ansøgningen mod Simon, men afviste dragt. Hollweg fortalte senere til Nezdeye, at han ikke var interesseret i at anlægge anklager mod Chris.

Desuden udstedte Simon den 10. marts en erklæring, hvori han undskyldte Hollweg og ligaen og sagde, at der absolut ikke var plads i hockey for det, han havde gjort. Han hævdede, at han ikke mindede meget om hændelsen, fordi han ikke var selv på grund af en hjernerystelse.

Hændelse med Jarkko Ruutu

15. december 2007 kl 14:06 i den tredje periode i hjemmebane mod "Pittsburgh" Tim Jackman og Jarkko Ruutu begyndte en verbal skirmish mellem holdets bænke under stoppet af spillet. Simon rullede bagud til Ruutu og trak Yarkko's ben tilbage med sin egen og vendte ham om. Da finnen faldt på knæ, trådte Simon på højre ben af spillerens skate og gik derefter på bænken. Som følge heraf blev strejken fjernet for hele kampen.

Den følgende mandag besluttede Simon at gå på en ubestemt ferie fra holdet og sagde, at "der kan ikke være nogen begrundelse for hans handlinger", og at han skal bruge lidt tid væk fra hockey stadion. Ikke desto mindre blev Simon den næste dag suspenderet uden at spare løn for 30 kampe. Dette er den tredje længste diskvalifikation i NHL's moderne historie (den længste - i Torres i 2015 for 41 kampe og et års suspension fra hockey McShorley i 2000, selvom sidstnævnte tjente kun 23 spil fint, hvorefter hans kontrakt var overstået, og han forlod NHL) . Liga kommissær Colin Campbell sagde, at Simon efter hans mening viste "gentagne gange manglen på evne til at kontrollere sine handlinger", og understregede også, at det var hans ottende disciplinære høring i sin tid i NHL. Efter diskvalifikation fik NHL ham til at spille. Han spillede et andet spil til New York Islanders, før de blev solgt til Minnesota Wild.

Mindre hændelser

Chris Simon (NHL) blev diskvalificeret til et spil i playoff-serien af 1999/2000 sæsonen i en serie med Pittsburgh Penguins for Peter Popovichs angreb på halsen den 13. april 2000. Han modtog også to diskvalifikationsspil: første gang den 5. april 2001 for en albue slag fra Andres Eriksson, og derefter i 2004 for at slå frem for Tampa Bay fremad Artem Fedotenko, samt for at ramme knæet til forsvareren Dallas Stjerner "af Sergei Zubov.

Chris Simon: hvor spiller han?

Efter 15 sæsoner i NHL hockey-spilleren gik til KHL, hvor han tilbragte 3 årstider for Moskva-regionen "Vityaz", sæsonen for Moskva "Dynamo" og to sæsoner for Novokunetsk Metallurg. I 2013 gennemførte Chris Simon, hvis statistikker i KHL var meget beskedne end i NHL, sin karriere.

Personligt liv

Hans far John har indiske rødder og henviser sig til efterkommerne fra Ojibwe-folkene, hvis repræsentanter er bosiddende i Wikwemikong-naturreservatet på Manitoulin Island.

Som teenager kæmpede hockeyspilleren med afhængighed af alkohol og kokain, men den fremtidige træner af "Buffalo Sabers" og "New York Islanders" Ted Nolan hjalp med at finde en måde at skabe nytte af. Chris Simon, hvis højde / vægtforhold er 195 cm / 105 kg, ønskede oprindeligt at være en forsvarer, men Ted omskolerede ham til en flankerende angriber.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.