Nyheder og SamfundPolitik

Yegor Stroyev: biografi og foto

En af de langlivede politikere Yegor Stroyev, biografi, som mere end 25 år er relateret til politisk kontor, er et eksempel på overlevelse i alle situationer. Han altid fundet dig selv beskæftiger sig og fuldt implementeret i flere former: den videnskabsmand, guvernøren, politikeren, fest funktionær.

Fra hyrde agronomer

25 februar 1937 landsbyen Dudkino Orel-regionen, i en bondefamilie, blev født den næste guvernør Stroev Egor Semenovich. Familie i fire år boet i Orel jord, forfædre Jegor tjente Ivanu Groznomu og behandlet begivenhedsløs jorden, at få deres daglige brød. Times andelen af små Stroeva faldt hårdt: krigen, besættelsen, restaureringen af landet, og drengen i en tidlig alder skulle arbejde. Han begyndte som en hyrde, parallelt studerer på skolen, som åbnede så snart tyskerne blev drevet ud fra det område af landsbyen.

Han er altid ivrig efter viden er meget værdsat og ønskede at blive uddannet. I 1955 Egor kommer ind Michurinsky gartneri institut på speciale "landmand" i korrespondance afdeling, fortsætter med at arbejde på gården, men hurtigt bevæger sig op ad karrierestigen: værkfører, værkfører, en agronom. Stemninger kan komme sammen med mennesker, han elsker at arbejde, han kender sin virksomhed og træffe informerede beslutninger - alt dette sikrer at fremme den.

part karriere

I 1958 sluttede han sig til rækken af det kommunistiske parti, det var et naturligt skridt for ham, han troede på partiets ledende rolle, og var overbevist om, at han kunne i sine rækker mange gøre for deres jord.

Siden 1963 leder partiet begynder sin karriere med de laveste niveauer: næstformand for Festudvalget på gården, så leder af den ideologiske arbejde af forretningsudvalget sekretær, formanden for distriktet udvalg, og så videre.

I 1967 indskrevet han i Academy of Social Sciences og dimitterede fra den i 1969. I 20 år, vokser han op til posten som første sekretær for Oryol regionale part udvalg og arbejder i denne egenskab i de mest vanskelige tider for den part reorganisering. Han støttede aktivt tanken om Gorbatjov slået til lyd for indførelsen af en markedsøkonomi, denne støtte har åbnet vejen for ham at det centrale udvalg af partiet, hvor det indgik i 1989. Han bliver sekretær for centralkomiteen, han beskæftiger sig med spørgsmål af landbrugsreform politik og forbereder en reform af landsbyen. Indtil 1991, han er medlem af politbureauet, og når festen stoppet sine aktiviteter i sin nuværende form, til at bygge tilbage til deres tidligere erhverv. I 1991 fik Egor Semenovich ikke støtte anerkendelsen af kuppet og derefter til venstre for et stykke fra den politiske scene.

Karriere inden for videnskab

I 1991 Stroev Egor Semenovich fik en PhD i økonomi ved summen af tidligere offentliggjorte arbejde. I samme år blev han udnævnt til stillingen som direktør for All-russiske Videnskabelig Forskning Institut for avl af gartneriafgrøder, som blev placeret i hjemmet af Oryol region for ham. Her arbejdede han i 2 år, for at anvende deres viden i specialitet "landmand-opdrætter".

I 1994 forsvarede Stroyev sin doktorafhandling om den metode og praksis af den landbrugsreform og blev en læge for økonomiske videnskaber. Han er en akademiker af den russiske Academy of Agricultural Sciences. For hans videnskabelige liv har publiceret mere end 60 artikler.

Karriere statsniveau

I 1993 Yegor Stroyev valgt til stillingen som chef for administrationen af Oryol regionen. Hans fædreland, han kender bedre end nogen anden, han har sin egen vision af regionens genfødsel, og så fik han støtte ikke blot fra offentligheden, men også fra myndighederne. Hvis der er den fødte leder, en af dem - Stroev Egor Semenovich. Guvernøren i samme dekret, de første landsbyboere øget løn i halve, og derefter begyndte at gennemføre reformer, der efterspørges af de statslige incitamenter for landsbyen. I samme år blev Stroyev valgt til Federation Rådet, hvor han tjente indtil 2014, 1996-2001, som formanden for Rådet Føderation, i virkeligheden, er den tredje mand i landet.

Orel-regionen i lyset af Stroeva fundet forsigtig og intelligent leder, for et par år har han bragt regionen en leder til produktion af landbrugsprodukter, hæve levestandarden, gennemført sociale reformer. Yuriy Semenovich har altid været fortaler behovet for økonomiske reformer, er det en tilhænger af evolutionære ændringer i økonomien og konsekvent gennemføre deres ideer i den tildelte område.

I 2009 Yegor Stroyev forlader posten som guvernør i Oryol regionen, men fortsætter med at repræsentere regionen i Rådet Føderation. I 2014, Stroyev og går med denne stilling, forblev æresmedlem af Rådets Føderation.

For sit arbejde Yegor Stroyev modtaget adskillige priser, han er en fuld Ridder "For Merit", er rækkefølgen af Red Banner of Labor og Oktoberrevolutionen. Gentagne gange har modtaget tak, prisuddelinger, plader af forskellige værdier.

Kritik og snavs

Enhver bemærkelsesværdig offentlig person er blevet kritiseret. Ofte journalister taler om de ulovlige indtjening politikere og guvernører, ikke omgås deres opmærksomhed og Stroev Egor Semenovich. Hele sandheden om sin kommercielle aktivitet er ukendt. Men medierne hævder, at hans kone og datter familie ejer i Orel væsentlige forretningsmæssige aktiver. Stemninger ikke bliver til et skænderi med journalister og sagde, at han ikke har haft en god samvittighed, og at fjenden, som altid handlet i overensstemmelse med loven og i overensstemmelse med moralske principper. Hans familie og pårørende har forskellige forretninger i Oryol regionen, men ifølge Stroeva, er der intet ulovligt.

Guvernør gentagne gange ramt af en strøm af kritik for hans engagement til regeringen linje og den lokale kult af personlighed. Men at bygge kun sjov som reaktion på disse påstande.

privatliv

Stroev Egor Semenovich, hvis biografi er fuld af begivenheder og højere stillinger, og fandt sted i familielivet. I mere end 40 år, han er gift med Ninoy Semenovnoy, der fødte ham en datter, Marina. Før pensionering Nina Semenovna Stroeva arbejdede som lærer i russisk sprog og litteratur, i hendes fodspor og gik til guvernørens datter, hun er uddannet fra Institut for fremmedsprog. I Stroeva barnebarn vokser op.

Egor Semenovich i sin fritid nyder at læse filosofiske og historiske litteratur, han elsker at spille billard.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.