SundhedPræparater

Det stof 'Acyclovir': af effektiviteten af kampen mod herpes

Herpes - ubehageligt, og i nogle tilfælde endda farlig sygdom. Det siges, at herpesvirus bor i kroppen af hver person i en tilstand af ro. Men under indflydelse af visse faktorer, kan det komme tilbage for at hjemsøge sår på læberne. Og det skal bemærkes, er den simpleste form. Herpes kan inficere kønsdelene og hjernen, hvor det er muligt at detektere det samme. Herpes på læberne - et meget almindeligt fænomen. Typisk er det ofte forekommer, når kold, men kan vedtages med dråber fra en anden person.

Herpes vises på læberne i form af en bølge af små blærer fyldt med væske. Dette kan ske efter en brændende fornemmelse og rødme på at mange mennesker ofte ikke er opmærksomme. Hvad gør man, når herpes har haft en effekt? En af de mest effektive midler til at eliminere det er et stof, "Acyclovir". Anmeldelser bekræfte eller afkræfte sin nytte? Lad os prøve at forstå.

Medicin "Acyclovir" herpes

Det er et antiviralt middel, hvis handling er at bekæmpe forskellige former for herpes. Udarbejdet ham i slutningen af sidste århundrede blev Gertruda Elayon, som er af denne og andre opdagelser tildelt Nobelprisen. Da det er et stof, "Acyclovir", som vi vil se på de anmeldelser nedenfor, anses det for det mest effektive redskab i kampen mod herpes.

Øjeblikket medikament "Acyclovir" er tilgængelig i sådanne former som tabletter, øjensalve og topisk anvendelse, en creme og en opløsning til injektion. Ved hjælp af en form for herpes afhænger af placeringen og scene. I mellemtiden, til behandling af forkølelsessår på læberne er normalt tildeles en salve eller creme. Berørte områder skal smøres flere gange om dagen, og i parallel til at øge virkningen kan tildeles til at modtage medicin, "Acyclovir" tabletter. Bemærk, at dette værktøj bør kun anvendes under lægeligt tilsyn.

Lad os nu se, hvad der kan fortælle os om "Acyclovir" udarbejdelse af sine vurderinger til at prøve. Det er værd at bemærke, at omkostningerne ved den indenlandske produktion af lægemidlet er ubetydelig, lidt dyrere det vil koste importeret. Giver det mening at betaler for meget, som jeg lige har lært.

Drug "Acyclovir": anmeldelser

Hvis du ofte nødt til at beskæftige sig med herpes på læberne (eller i bihulerne), helst medikamentet altid have i min medicin kabinet. Anmeldelser viser, at den mest effektive stof, "Acyclovir" i de tidlige stadier af manifestation af herpes, som kun begynder at brænde og rødme. Normalt, efter et par dage passere disse symptomer. Smør bør også have bobler, hvilket bidrager til deres hurtige forsvinden.

Generelt patienter har en positiv holdning over for lægemidlet, "Acyclovir" (salve). Anmeldelser om det eneste positive, fordi selv ingen alvorlige kontraindikationer for dens brug. Udelukkende vil være anvendelsen af salven og enhver anden form af lægemidlet under graviditet og amning. Find en anden måde at behandle herpes er nødvendigt, og hvis der er overfølsomhed over for det aktive stof i lægemidlet.

Det er værd at være opmærksom på, at salget kan findes ikke kun medicin "Acyclovir", men også dets analoger: narkotika "Zovirax", "Tsiklovir", "gerpevir", "Viroleks" mere avanceret "Acyclovir Acre." Anmeldelser af disse stoffer er også for det meste positive. Dette er ikke overraskende, fordi, på trods af de forskellige navne, deres nuværende middel er acyclovir. Men i princippet patient Begejstring indikerer, at der ikke er behov for at jage de dyre modstykker, som den billigste medicin "Acyclovir" klarer sine funktioner.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.