SundhedPræparater

Calendula. Ansøgning sikrer sundhed

Den nærmeste slægtning til asters og krysantemum, men mindre prætentiøst, har det længe været anvendt i mennesket til terapeutiske formål. Det handler om calendula. Uhøjtidelig blomster er lyse gule eller orange farver er blændende i sin skønhed og styrke, som har givet sin natur.

Calendula bruge sin oprindeligt fundet på healere og herbalist. I dag er planten anerkendt og traditionel medicin. Decoctions af farverige blomster kurve anvendes til lotion til øjet øjenbetændelse og byg til rådighed. Fremstilling bouillon som følger: blomsterstande fylde skeen halv liter kogende vand og insistere 40 minutter i den samme opløsning flere gange om dagen skyllet mundhulen og svælg med tonsillitis, stomatitis og nogle andre sygdomme.

Calendula har fundet anvendelse i cancerterapi. Når hun blev endda kaldt planten mod kræft. Ved behandlingen af gastritis og vidunderlige morgenfrue er meget udbredt: to skeen blomster fylde en halv liter kogende vand. Vi pakket op på 15 minutter. Infusion drikke i løbet af dagen.

Hvis fedtet hovedbund og skæl har frataget dig på søvn og hvile, her calendula, som ansøgningen er nødvendig, vil det være din hjælper. Bland 5 teskefulde af en alkoholisk opløsning af en plante med en halv teskefuld ricinusolie (og det, og en anden sælges i ethvert apotek). Den resulterende sammensætning af gnide ind i hovedbunden før hver vask, vil resultatet være synligt meget snart, efter få behandlinger.

Når hjertebanken Calendula (brug bouillon: to skefulde blomster og to kopper kogende vand, orlov til en time) for at hjælpe med at håndtere forstyrrelser i hjerterytmen. Drik anstrengt bouillon fire gange om dagen halv kop.

Calendula tinktur til skylning halsen er en af de ældste opskrifter af traditionel medicin. Sammen med det er vidunderligt plante tilføjes te til forebyggelse af åreforkalkning, med åndenød og en tendens til hævelse på højtryk. Men gipotonikam præparater af calendula er forbudt, da de er kontraindiceret til gravide kvinder.

Højt respekteret beroligende lægeplanter. Det skal føje til de beroligende gebyrer. Calendula uundværlig i behandlingen af mavesår sygdom, og i en hvilken som helst sværhedsgrad. Det styrker væggene i blodkarrene og stimulerer regenerering af celler, jagter og galde anvendes til behandling af urolithiasis, vil det gendanne cyklus og lindre smerte under menstruation. Og som calendula godt med andre urter, derefter nemt inkorporeres i sammensætninger af forskellige gebyrer. En af disse gebyrer for at hjælpe med at håndtere et meget følsomt emne. Hæmorider forberede infusion følgende: Tag 10 g urter morgenfrue, røllike, salvie, pebermynte, kamille, sort poppel knopper, tilsæt hyrdetaske i den samme mængde på 15 g og de følgende lægeplanter: rod elecampane, græs brændenælde. Madlavning bouillon. Tag en kop infusionsrelaterede tredjedele.

Men bortset fra afkog, salver og plastre, er der også calendula olie, hvis anvendelse er også velkendt. Den har en bitter smag, gul-orange farve og en karakteristisk lugt af græs. Sårheling effekt det tillader brug af olie til behandling af sår, desinficerende egenskab gør den ideel til sår og skrammer, beroligende og blødgørende egenskaber er forpligtet til at bruge Calendula olie i kosmetik, i pleje af følsom hud. Anvendelsesområderne er meget bredt calendula olie fra miliaria til furunculosis fra åreknuder til hæmorider, brænder op diatese.
Hvis du er ejer af følsom hud, så fremstilling af sin egen massage olie som grundlag bedst at tage det calendula olie. Den er ideel til dig.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.