Intellektuelle udviklingAstrologi

13 månens dag: den karakteristiske af dagen. Magien i det 13. månens dag

Den trettende dag i månen - i andet kvartal af månens måned. Tiltagende Moon nærmer sig fuld fase. Det påvirker trivsel, humør og ydeevne.

Generelle egenskaber

Hjul, en ond cirkel, en ring - forestillingen om, at mest præcist at fastslå det 13. månens dag. Funktion af dagen viser, at det er meget godt for kreativiteten. På denne dag, kan du gøre nye opdagelser i denne sag, der er engageret i en lang tid. Trettende giver en harmonisk fortsættelse og udvikling anliggender, der startede i går, 12 månens dag. Som en talisman, denne dag de bedst egnede elementer i form af ringe. Det er vigtigt, at maskot var lukket, så den kreative strøm af energi, vil ikke være spildt, men tværtimod vil bevæge sig langs den samme bane, rensning, forbedre og forbedre. Hvis viljestyrke til at bremse bevægelsen, så en berigende oplevelse, der kan tage dig til en ny fase af udviklingen, vil gå over i forgæves. Og hele foregående periode ikke vil bevæge sig fremad, men tværtimod er rullende tilbage. Dette er den 13. dag i månen. Funktion af dagen forbyder passivitet.

I dag vil være effektiv gruppearbejde, modtage nye oplysninger, der er let at fordøje og være sikker på at komme i handy senere. Denne dag er godt at lægge en ny cyklus af uddannelse, begynde at læse nyttig, informativ og fyldt med bøger.

du kan forbedre din karma i det trettende månens dag. Dette lettes ved arbejdet af tråd og garn. Udrede de skein noder, du løsne de karmiske knuder dannet i din skæbne i den foregående periode.

maskot

Talisman trettende månens dag er ringen. Denne dag er nyttigt til at begynde at bære nye ringe og armbånd lukket. Hvis du påtænker at købe en kæde rundt om halsen eller anden dekoration, der består af en lukket ring, så gør det i det 12. månens dag. Således vil du skabe en stærk værge imod modløshed, inerti og stagnation. Links-ring til en ring rundt om halsen, vil beskytte dig mod negative eksterne påvirkninger.

På denne dag, kan du købe tilbehør såsom tørklæder og bælter. Du vil være i stand til at vælge den slags ting, der harmonisk passer ind i din garderobe.

Prøv på denne dag ofte kommer i kontakt med genstande, der minder om ringen.

Hvis denne dag, du og din elskede vil gøre en symbolsk udveksling af ringe, så med tiden vil du få en stor par ligesindede mennesker, der tænker i kor, supplerer hinanden meget godt, og føler, at det er nødvendigt for udviklingen og perfektion.

forretning

Det menes, at for rokade inden for ét selskab er bedst egnet præcis 13 månens dag. Funktion af dagen ikke behøver at indgå kontrakter med nye partnere. Det rigtige i denne dag for at hæve de gamle bånd, for at etablere venskaber, ikke pompøse møder og diskutere mulighederne for yderligere samarbejde. På denne dag, en meget god deal med regulering af det mangeårige partnerskab. Hvis i et forhold, der ikke passer, men nu det bedste tidspunkt at gå ind i en ny fase.

Denne dag er godt for lastbilchauffører, taxachauffører og chaufføren. I dag kan du gå til flyvningen - held og lykke vil ledsage dem, der er på hjul.

ægteskab

I det trettende månens dag er bedst at gifte midaldrende mennesker, forenet af en fælles kreativ erhverv. I dette tilfælde vil ægteskabet knytte de to stærke personligheder, der ikke vil true den destruktive rivalisering. Meget ofte, disse par få succes kreative duo, der er kendt i et bestemt miljø.

sundhed

Proteser og tandbehandling, plastikkirurgi, massage og anti-cellulite behandlinger gøre meget godt i de 13 månens dag. Funktion af dagen tyder på, at det er nødvendigt at være særlig opmærksom på maven og bugspytkirtlen. På denne dag bør ikke gå sulten, men maden skal være nok lys og ikke alt for fedtet. Røget bedre at udelukke alle. I dag kan du besøge frisøren. Haircut i 13 månens dag viser sig særligt godt. Ved fuldmåne i legemet er der en akkumulering af energi, enten positiv eller negativ. Hvis dit hår er sprødt i enderne og posechonnye, så akkumuleret usund energi. Hun skal have lov til at forlade kroppen. Efter klipning, at gøre dag, hår bliver tykkere og lydig, forbedrer den generelle tilstand og stemning. Hvis der i dag for at farve dit hår, vil farven ligge jævnt og naturligt, som om at lave en ny frisure, kunne det være begyndelsen på et nyt liv og give afsæt for renovering af gamle relationer.

Som til sport, i denne dag er det meget nyttigt at cykle, rulleskøjteløb og skateboarding. Hvis du ikke kan komme ud i naturen, så gå til fitness center eller gym og arbejde ud på en stationær cykel.

drømme

Set i 13 månens dag drøm er profetisk. I dag er det bedre ikke at se nogen af drømme, som det, du ser, vil være i en symbolsk form at vise, at i dine tidligere problemer mangler at blive løst. Overvej søvn, så prøv at forstå, det kan være forbundet med nogen tidligere begivenhed. Hvis du lykkes, kan du slippe af med nogle af de blokerer din udvikling.

Folk født i det 13. månens dag, fra den tidlige barndom er ikke ligeglade med trehjulede køretøjer. Til et barn født på denne dag, er blevet en harmonisk personlighed, han bør absolut så meget tid som muligt til at lege med pyramiderne i ringene til at bære på base-pin. Det er ønskeligt så tidligt som muligt at købe ham en cykel. Jo før han mestrede med hjulet, jo hurtigere der at være kreativ. Disse mennesker hele sit liv vil søge at tilegne sig ny viden og forbedre allerede har erhvervet. Du kan være sikker på dit barn født i det 13. månens dag, er glad for at gå i skole og lave deres lektier uden påmindelser.

Glade navne for dem er født på denne dag - Nikolay og Olga.

Lucky Numbers - dem, der er kommet til en ende eller i midten af ciffer 0.

Horticultural arbejde

Forøgelse af intensiteten af antennen del af planter bidrager til at øge Luna. 13 månens dag - en tid, hvor du kan gøre de gødningsmaskiner planter, der har den største værdi for kunderne er del overjordiske: blomster, salat greens, meloner, bær, frugttræer og buske. I dag er det muligt at fodre planternes rødder med organisk gødning. De vil forlade intensivt på udvikling af antennen del.

Disse månens dag er meget velegnet til podning frugttræer og prydplanter, til at rode. I dag er det muligt at gøre plantning kimplanter og frø. Planter hurtigt gå til væksten.

Nå det dag for at gøre den høst og høst af medicinske planter, som i denne fase af månen i toppen af planten er koncentreret den maksimale mængde af næringsstoffer.

Fordi planterne i denne periode vokser hurtigst i den 13. dag, skal de vandes rigeligt. Jordforbindelse op, hakning og lugning af ukrudt kan udføres, ikke alt for bange for rødderne af nytteplanter, da denne fase er for dem en hvileperiode.

I det trettende månens dag kan arrangere runde bedene, installere log-Pit.

mad

Denne dag er meget nyttigt at have en parabol af bælgplanter og fuldkorn. I dag anbefales det at bage brød og lave pandekager. Runde brød brødet er bedre ikke at skære med en kniv, og knuse hænder. Bagels, bagels og tør, cookies i form af en ring - alle vil være i fremtiden. På denne dag, er det bedre ikke at spise fødevarer, der indeholder skelettet - en fugl og en fisk. En blæksprutte, blæksprutte, havet agurk og andre skaldyr og hvirvelløse dyr vil være meget nyttigt.

Kontraindikationer

Magic 13 månens dag anbefales ikke at beskæftige sig med skarpe eller spidse genstande. De kan holde op med at opdatere strømmen af energi, som er de objekter, strømlinede med et rundt hul. Intensivt bruge dem på den dag, du risikerer at falde ud af den samlede kosmiske harmoni i universet.

I det trettende månens dag divination praksis ikke er effektive på grund af den langsomme strøm af energi. Få objektiv information ikke lykkes.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.