Intellektuelle udviklingNumerologi

Lucky Numbers: Må de eksisterer?

Folk forsøger på nogen måde at få heldige i halen. En for denne enorme beløb. En af dem - for at finde deres hemmelighed, at antallet af vellykkede og takket være ham altid at være på toppen.

ordsprog

Det skal bemærkes, at nogle mennesker har deres egne uheldige og heldige numre. For eksempel, en masse mennesker i verden er bange for det nummer 13. I nogle stater, er der ingen gulve med dette nummer, hjem og endda lejligheder. Som en modvægt, der ofte anses for at være de bedste nummer syv eller endda tre syvere. Hvorfor er det ingen ved. Men én ting kan siges: dette tal er ofte nævnt i Bibelen - næsten 400 gange. Der er mange ord og ordsprog, som fremhævede figuren. Og tryllekunstnere syv tæller antallet af oplysning. 7 Derfor kan det sikkert hævde at være den heldigste nummer.

Mærkedage

Lucky Numbers bestemt person kan også afspejle visse begivenheder i hans liv. Så meget ofte dette sker ved hjælp af en række mindeværdige datoer -. Fødselsdag, bryllupsdag osv Nyd en måde de fleste mennesker, der gamble. Og som et resultat ofte vinde. Hvorfor er det ikke ved med sikkerhed. Men hvad der er vigtigt for en person Dato har en magisk følelse - det er et faktum!

udvælgelsesmetode

Lær, hvad en heldig nummer for en bestemt person, kan du blot ved at prøve eller analyse. Så er det nødvendigt at tænke godt, før du foretager konklusioner. Efter at have analyseret dit liv, kan du se, at en række forekommer mere og oftere end normalt. Her risikerer at blive glad for ejeren. Det samme princip kan også ses i antallet af indberetninger, der kan signalere en person af forestående problemer.

Zodiac

Lucky numre for en bestemt person kan fortælle deres egen stjernetegn eller en videnskab som astrologi. Så Fiskene, for eksempel hjælpe Syv og "The Twelve," Lions - femmere, og Skorpionen - en ottetal og enogtyve. Du kan også stole på deres planet-assistent og dermed angive deres gode numre. Folk tager i solen assistent unit "måne" repræsentanter - toer, "marsmænd" - fire, og så videre ..

numerologi

Sådan kender dit lykketal? Til dette formål er der en fremgangsmåde beskrevet i numerologi. Du har brug for en særlig tabel, takket være som bogstaverne i hans fulde navn på den person, bliver nødt til at oversætte til tal. Så alle splyusovat. Til dette kan vi tilføje resultat cifre af din fødselsdag dato, og - voila! - personlige lykketal fundet. Det menes, at det vil hjælpe den person, og at guide ham gennem hele livet.

Life - spillet

Der er også nogle heldige tal i nogle spil. Således er roulette betragtet som en succes syv, eller rettere, den "røde 7". I poker, en favorit af de otte handlinger. De terninger - igen nummer syv.

fund

Jeg kender lykketal - det er meget godt, men ikke dvæle ved det. Dette gælder især for folk der kan lide at gamble. Efter alt, situationer, hvor en heldig nummer hjælper i kasinoet, ikke så meget. Men historierne om den fuldstændige konkurs personer, der bruger det nummer ville få heldige, en masse.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.