Hjem og familieHelligdage

Dag af solfangeren - en ferie for de modige og modige personale

Landet er stolt af de mennesker, der udfører en farlig og vigtige arbejde. 1. august Rusland fejrer Day af solfangeren. Desperate og modige arbejdere acceptere tillykke og taknemmelighed og høre varme ord i sin tale. Deres teamwork afhænger af mange ting. Befolkning modtage løn til tiden, virksomheder og banker uden risiko for at levere deres midler overalt i landet. Pengeautomater arbejde afhænger også af solfangeren trofast udført sine arbejdsopgaver. Glem ikke at lykønske deres slægtninge og venner, der understøtter denne nyttige og vigtige tjeneste.

gamle Rus

Dette moderne og harmonisk navn som samler, vores forfædre var ikke bekendt. Men dette erhverv optrådte mange århundreder siden. Samtidig sådan en ferie som Dag solfangeren, er forholdsvis ung. I det 9. århundrede først dukkede pengene i vores land. Handelsforbindelser har udviklet sig hurtigt, herunder dem uden for Rusland. Røverne lå på lur for de handlende med værdigenstande og penge, tog de mønter og dræbe dem. Der var et behov for at beskytte de faglige campingvogne. For at gøre dette, de første iværksættere begyndte at ansætte folk, der kan frastøde enhver bande. Så der var samlere. I disse dage, de havde en masse af indkomst, men også, som nu, sætter livet på spil.

Vi gik århundrede, bygget og lancerede de første store virksomheder, fabrikker. Ejere nødt til at bære penge i banken til at udstede løn til medarbejdere. På dette tidspunkt dannede en legitim sikkerhedstjeneste værdier. Samlere uafhængigt transportere materielle fordele til banken og tilbage til virksomheden. Profession er blevet populært, men for at komme til denne farlige service kan kun vælges og veluddannede mænd.

højtidelig dag

Dag solfanger i Rusland officielt fejres den 1. august er ikke tilfældig. På denne dag i 1939, staten bank af landet godkendte indsamling tjeneste. Selve navnet på dette erhverv stammer fra det italienske sprog. Den bogstavelige oversættelse af ordet "indsamling" - "sat i en kasse" Meget sandt bemærket, for specialkøretøjer til transport af penge udstyret med pengeskab. Pansrede bil, er motoren beskyttet mod beskadigelse inde der er en sammenhæng, kan controlleren spore flytning af samlere ur.

1. august Dag af solfangeren er normalt ikke arrangeret frodige fester og arrangementer. Disse modige mænd foretrækker at forblive i skyggerne. Men hjemme, omgivet af familie og venner, vi kan konstatere en højtidelig dag, som det skal være!

venlige ord

Lykønsker befolkningen i dette erhverv nødt til seriøst og oprigtigt. Lav smukke originale postkort selv. Det kan skrives tillykke på kollektoren i prosa eller vers. Modtageren vil være glad for at modtage en sådan gave og gode ønsker.

Tag et stykke hvidt karton og trykt på et par pengesedler printer. Læg dem på et ark, så der er plads til tekst. Lim papirvarer noter, kan du tilføje et par mønter. Usædvanlige og smukke kort er klar!

"I dag er en vigtig ferie - Dag solfangeren! Modtag vores oprigtige lykønskninger. Dette er en meget vanskelig og farligt arbejde, at du gør glimrende! Hver dag, risikere liv og lemmer, den virkelige helt! Lad ikke forekomme i vejen for forhindringer og vanskelige situationer. Fred, kærlighed og lykke! "

Evner og intelligens - solfanger kit

Fejlagtigt troede, at samlere - almindelige soldater. Disse mennesker har høj intelligens, skarphed. Disse modige fyre let kontrolleres med avancerede maskiner og udstyr, tæt "venner" med pengeautomater, velbevandret i bankaftaler, fremragende håndtag våben. Hertil kommer, at deres menneskelige egenskaber opnå perfektion: modig, modig, desperat, ærlig, præcis, vedvarende! For at få denne service er ikke let. Det er nødvendigt at passere mange tests, undersøgelser, uddannelse, prøvetid.

August 1 - Dag af solfangeren i Rusland. Vær sikker på at forberede sin lykønskning tale på forhånd. Selv om disse fyre er stærke og lige så sikkert, vil de være rart at få et tegn på opmærksomhed, at forstå, at de er værdsat og respekteret.

Dag indsamler i dag,

Vi vil skynde mig at lykønske dig snart,

Vi ønsker Fartagh og held og lykke,

Kærlighed og glæde til tider.

Dit job er - ikke en gave,

Det er farligt og vanskeligt,

Men uden dig?

Hun er meget vigtigt for alle!

Du træder ud stolt, forsigtigt,

Med millioner klar.

Med beundring observere vi.

Vi ønsker dig over hovedet på solen og blå himmel.

Lad det være stille tjeneste

Og glødende kærlighed og ægte venskab.

Tillykke du fyre er modig!

Pålidelig og elskede

Der er mange banker - store, små, kommercielle. Men flertallet af befolkningen foretrækker at Sberbank Rusland. Denne organisation er blevet testet af tid, giver høj kvalitet og ærlig service, kundeservice er i top. På dagen for den samler af Sberbank medarbejdere tildeles, takkebreve og priser. Guide til at takke vores modige arbejdere for rimelig service og aldrig glemmer tillykke.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.