Hjem og familieHelligdage

31 maj - Dag at holde op. Og du har kastet?

Rygning, sammen med alkohol og stofmisbrug, er blevet en afhængighed i livet for millioner af mennesker: mænd, kvinder, teenagere. Daglig afhængighed bliver mere og mere. Følgelig er dødeligheden blandt rygere stiger hvert år, måned, dag.

WHO citerer følgende statistikker: 90% af befolkningen dør af lungekræft, 73% - fra astmatisk bronkitis, 28% - fra koronar hjertesygdom. I en verden af rygere dør hvert 15. sekund. Tallene virkelig er forbløffende og imponerende. Disse og andre resultater har ført til de årlige omløb, som besiddes i næsten alle lande, der sigter mod at tiltrække søsterselskaber til at opgive dødbringende afhængighed.

Den 31. mar - Dag holde op historie

Sædvanligvis vil datoen for de foranstaltninger til bekæmpelse af afhængighed, to. Dette er den tredje torsdag i november hvert år - International Action og World røgfri dag - 31. maj. Den første dato har etableret WHO i '88 det sidste århundrede, den anden - American Cancer Society i '77 af det 20. århundrede.

Formålet med disse protester er inddragelsen af befolkningen i kampen mod skadelig afhængighed og reducere spredningen af afhængighed. I sådanne handlinger, World røgfri dag (31 maj) med deltagelse af eksperter, læger, omsorgsfulde mennesker, der informerer folk om de skadelige virkninger af nikotin.

Omrøring: hvad nytter det for en person fra at holde op

Overvej, at en ryger vil få, opgive dårlige vaner:

 • En bølge af styrke og energi.
 • Kolesterolniveauer faldt gradvist.
 • Over tid, den reproduktive funktion af kvinder kommer tilbage til normal. Øger chancerne for at have en sund baby.
 • Betydeligt forbedret syn, på grund af den delvise genopretning af tilstoppet fartøjer fundus.
 • Reducerer risikoen for impotens.
 • Sperm bliver mere levedygtige.
 • Huden får en smuk nuance, folk ser sundere og yngre.
 • Øger immunitet.
 • Den person føler sig mere energisk, gladere, sundere.
 • Akut lugtesans.
 • Sår, skrammer helbrede meget hurtigere.
 • Personen bliver mere selvsikker og optimistisk.
 • Besparelser finanser.

Så folk give op med at ryge, og det gør ikke noget, det skete den 31. maj (dag at holde op det siger, at nummer), eller en hvilken som helst anden dag i året, forbedre deres sundhed, social status og livsstil og tanke.

Men desværre kan kun 20% ønsker at forlade afhængighed gør det rigtigt første gang. Mange, at kende alle farerne ved tobak og fordelene ved fiasko, simpelthen ikke stå op stænger, og er fristet til at give op hurtigt. Og den antirygningskampagne afholdes hvert år den 31. maj. No Smoking Day kan blive en ryger derved skubbe, spark, tak, som han vil være i stand til at overvinde sin afhængighed.

De vigtigste ting - at overleve den første dag

Enhver ryger, prøve mindst én gang at holde op, siger, at den første dag i særligt tunge og overvældende. Kroppen modtager ikke dosen, kæmper for at stoppe deres sædvanlige arbejde. I den forbindelse er det manifesterer nikotin abstinenssymptomer, hvilket er grunden til folk er begyndt at føle en forfærdelig ubehag. Ønsket om at ryge, spændinger, angst, irritabilitet - alt, der ledsager en person i hele den periode, hvor der ikke er nogen modtagelse af nikotin. Men i virkeligheden, kan denne gang overvindes, bare nødt til at tune ind på resultaterne, finde en distraherende aktiviteter og forsøge ikke at forstyrre andre (det er bedst at gøre for at undgå stressende situationer i hjemmet eller på arbejdspladsen).

Den 31. mar - Internationale Dag for at holde op i Rusland

Mange russiske byer støtter global indsats. På denne dag, er tusindvis af arrangementer afholdt på forskellige højlydte slogans "Ændre en cigaret på en slik", "Rygning er ikke på mode" og andre. Det er bemærkelsesværdigt, at deltagerne i sådanne handlinger er først og fremmest de unge, der kæmper for at engagere sig i sport og andre interessante ting at vise, at livet er fascinerende og mangefacetteret uden nikotin.

På denne dag er der teaterforestillinger, koncerter og shows, alle slags quizzer og konkurrencer samt sportsbegivenheder.

Arrangementer afholdes i hospitaler, skoler, sundhedscentre. Alle kan få konkrete anbefalinger, som vil hjælpe ham håndtere afhængighed.

Opsummering

Så den 31. maj - Dag holde op - samme dag, når en ryger, se support mange tusinde fremmede, familie og venner, kan tænke alvorligt over deres helbred og de sørgelige konsekvenser af afhængighed.

At dømme efter de mange kommentarer, deler målet er stadig ganske rækkevidde. Denne kraftfulde motivation hjælper rygestop, som viser alle fordelene ved et liv uden nikotin.

Hold dig sund!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.