KarriereRekruttering

"ELAR": staff anmeldelser. Corporation "ELAR": kommentarer til arbejdsgiver

I dag, vil du og jeg ser, hvad et selskab "ELAR" feedback fra personale om dette job, og synspunkter fra kunder på grund af den måde, hvorpå virksomheden. Ærligt, her kommer til en bestemt mening er meget vanskeligt. Efter alt, i dag er virksomheden en meget interessant og usædvanlige aktiviteter. Og for hende at dømme kun tegnede sig for allerede skrevet og udgivet udtalelser, eller baseret på deres egne erfaringer. At han ikke var negativ, vil vi undersøge de mest populære udtalelser om dette job.

Hvad er det?

Hvad betyder "ELAR" selskab? Feedback fra personale og kunder der betragtes som de mest pålidelige i denne henseende. Det første skridt er at forstå, hvordan et selskab, vi er nødt til at beskæftige sig. Det er vigtigt, især hvis du tænker på samarbejdet med dem.

Selskabet "ELAR" engageret i arbejdet i elektroniske arkiver. De skriver de data, de udgiver, redigere og dekorere papir dokumentation. Desuden er det selskab, der deltager også tegning database. Dette er noget som trykning og IT-teknologier, slået sammen.

Bortset fra, at selskabet "ELAR" konstant behov for nye medarbejdere. organisation ledere placeret en masse annoncer på specialiserede bestyrelser, som fastslår, at du vil være i stand til at arbejde på afstand, og med alt dette for at få en god indkomst. Men er det? Virkelig nu alle har mulighed for at arbejde og tjene penge fra komfort i deres hjem?

Om Jobs

I virkeligheden er dette sandt. Som regel arbejder i "ELAR" kræver personale påfyldning forskellige dokumenter og sende dem til arkivet (eller på en bestemt e-mail-adresse). Med disse udfordringer kan overvindes, og i hjemmet. Så, som han sagde, at arbejdsgiveren, nu du vil være i stand til at tjene en indkomst, uden at komme til kontoret.

Selskabet "ELAR" får nu ikke den mest flatterende anmeldelser om jobannonce. Mere præcist, blandt brugere konstant opstår misforståelser. Og, selvfølgelig, mistanken om misbrug arbejdsgivere. Hvorfor sker det?

Sagen er, at arbejdet i "ELAR" er muligt, da 14 år. Det vil sige, i annoncerne, som regel skrevet, at alder er ikke vigtigt. Og det er meget mistænkeligt. Efter alt, de fleste svindlere bruge denne teknik til at gøre en ung og stadig uerfaren publikum - skolebørn. Først nu, vores firma i dag - det er en kendt virksomhed, som længe har været meget populære. Det betyder, at det kan have tillid til. Hertil kommer, arbejde i hjemmet ( "ELAR" lover sådanne betingelser) kræver forudgående træning. Hvis du bor i Moskva eller Moskva-regionen, er det nødvendigt at gå til kontoret. Nej? Så vil du blive trænet stort set - med hjælp af "Skypes" web-kamera og mikrofon.

tidsplan

For hver medarbejder er vigtig tidsplan, og "ELAR" feedback fra personale på dette område modtager overvejende positive. Sagen er, at du har interviewet siger, at du er i stand til at være dig selv tid, det vil sige, har en fri tidsplan. Med kun en lille betingelse - du vil blive udsat for en lille boks, inden for hvilken du vil blive bedt om at udføre en opgave. Således vil den ansatte være i stand til at afgøre, hvad tid på dagen til at arbejde. For eksempel kan du på en gang om morgenen til at udføre alle de opgaver, og derefter slappe af hele dagen lang. Det er meget belejligt.

Hertil kommer, at selskabet "ELAR" gør det muligt at arbejde på en bestemt tidsplan. En sådan fremgangsmåde vil kræve de fjerntliggende personale omkring 4 timer om dagen. Dette er en ideel deltidsarbejde for unge mødre, der er på barselsorlov. For eksempel kan du fra klokken 8 til 12 dage for at arbejde og få deres retmæssige penge. Betingelser for udbetaling af løn, som mange medarbejdere, hurtigt hævdede. Og "udalennikam" alle midler overføres direkte til banken kortet. Men vi kan blive enige og på betalingerne til et elektronisk pung - som du ønsker det.

atmosfære

I sandhed, "ELAR" medarbejdere feedback på arbejdsklima bliver meget tvetydig. Udtalelser variere afhængig hvor præcist gør denne eller den pågældende person, såvel som et job. Efter alt, er der steder, hvor du næsten altid "hvile", og et eller andet sted bliver nødt til at arbejde utrætteligt.

Samlet ledelse af selskabet giver os en temmelig gode arbejdsforhold. Anyway, som de siger i annoncen og i interviewet. Hvis du planlægger at arbejde på afstand, er det virkelig en fordel. Efter alt, atmosfæren i hjemmet er altid bedre end i nogle overfyldte kontor. Men i tilfælde af ansættelse som medarbejder, er tingene lidt anderledes.

Mange arbejdere ELAR "hævder, at deres ikke er tilfreds med atmosfæren på arbejdspladsen. DC-spænding, et vist pres fra myndighederne, store mængder af arbejde - alt dette påvirker folks meninger. Medarbejderne er ikke særlig glad. Nogle mener endda, at det job, de er blevet bedraget. Efter alt, de lovede en fredelig atmosfære uden stress, der er til stede i mange kontorer. Faktisk, alt var nøjagtig det samme som i mange virksomheder.

indtjening

Selskabets ledelse har lovet os på beskæftigelsen stabil indtjening, og temmelig store. Men hvis du rent faktisk kan gøre gode penge? Måske det afhænger af, hvordan du er ansat - regelmæssig eller ej? Lad os prøve at finde ud af, hvad der kan siges om dette arbejdernes ELAR".

I sandhed, opnås situationen for tvetydige. Men "ELAR" medarbejdere feedback på indtjening, som regel, er ikke særlig flatterende. Hvorfor? Ja, fordi du lover at arbejde for en lille høj (eller medium), penge, og det viser sig, det er præcis det modsatte. Det er i de fleste tilfælde, du vil arbejde hårdt, og få en øre for deres indsats.

Det eneste, der virkelig behager, er det faktum, at selskabet ikke betale forsinkelser. Dvs. alle betalinger kommer lige i tide. Men "ELAR" modtager, feedback fra personale er ikke meget positivt om indtjeningen. Men det er ikke alt, der er at finde på spørgsmål om udtalelser fra ansatte i virksomheden. Der er nogle ret interessante ting, som du og jeg endnu ikke har lært.

vækst Karriere

I beskæftigelse (hvad enten remote eller ej) fortælle dig, at virksomheden "ELAR" Du bliver nødt til at vente på en god karriere, og at over tid, vil du være i stand til at tage en mere prestigefyldt position end den ene, som du er leje nu. I princippet disse løfter - det er hverdagskost blandt alle arbejdsgivere. Kun en person virkelig forsøger at holde sit ord, og nogen glemmer, hvad han sagde.

I de fleste tilfælde "ELAR" feedback fra personale med hensyn til karriere bliver meget dårlig. Hvis du lejer en fuldtidsansat, så gør dig klar til, hvad der vil hele tiden arbejde for de samme positioner. I tilfælde af "udalennikami" små huller vedrørende karriere der - med den sædvanlige operatør kan du gå op til kontorarbejde. Helt ærligt, at en masse navne, der er nok operere med succes. Men før den "elite" til "ELAR" kan ikke nås.

Plus, at selskabet ikke er interesseret i udviklingen af medarbejderne. Ingen uddannelse, genopfriskningskurser, videreuddannelse og andre ting. Det eneste, du vil være hjælp - vil vise præcis, hvordan du vil være forpligtet til at arbejde i hans sted. Denne korte periode, den såkaldte prøveperiode. Efter det kan du glemme alt om alle de uddannelsesmuligheder og deres egen selvudvikling på arbejdspladsen. Og det er meget oprørende mange medarbejdere.

lederskab

Der er en anden ubehagelig øjeblik "ELAR". Feedback fra personale på den manuelle - lige hvad der ofte samler et stort publikum. Og det er klart - ingen ønsker at arbejde under ledelse af en tyran og tyran. Med hensyn til dette punkt i dette selskab er ikke den bedste respons.

Mange medarbejdere siger, at ledelsen er mere eller mindre godt til dem, der kun er interesseret i at arbejde hjemmefra. "ELAR" i dette tilfælde ikke vil være i stand til fuldt ud at kontrollere hele arbejdsgangen, samt følelsesmæssigt at lægge pres på medarbejderen. Efter alt, vil medarbejderen simpelthen ikke være i stand til at svare på en e-mail eller anmeldelse. Og ved "udalennikov" kræver lidt mindre end for fuldtidsansatte.

Men i kontorerne hos personalet er meget utilfredse. I "ELAR" ledelse kommunikerer med almindelige medarbejdere ned. Og det er ikke den bedste måde at motivere medarbejdere til at forbedre kvaliteten af arbejdet.

personaleomsætning

I sandhed, i "ELAR" der er en enorm omsætning af personale. Kontorerne er færre og færre og færre medarbejdere, der længe har arbejdet i selskabet. I de fleste tilfælde er dette fænomen forårsaget udelukkende af uretfærdighed, bedrag om arbejdsvilkår, samt en lille løn, ikke kan sammenlignes med belastningen. Men der er en anden meget interessant punkt.

Sagen er, at mange mennesker forsøger at forlade så hurtigt som muligt "ELAR", fordi det siges at medarbejderne selv, der arbejder meget reelle alkoholikere. I kontorer næsten hver dag trop drikke. Og alt dette på trods af de påbud og forbud. Mange, især nye medarbejdere (og sofavælgere), denne holdning skræmmer. I dag kan vi finde en masse anmeldelser, der siger, at der er en form for ikke-drikke medarbejdere modvilje til at arbejde på kontoret.

kommunikation

I sandhed, i "ELAR" spores meget interessant situation, især blandt lederne. Sagen er, at "toppen" af systemet er blandt de pårørende, venner og gode venner. Og på grund af det, kan du glemme alt om karrieremuligheder i virksomheden.

Denne adfærd genererer normalt eftergivenhed ledere. Og det passer ikke hans underordnede. Især dem, der arbejder direkte på kontoret. Derfor er mange prøver i lang tid virker ikke i "ELAR".

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.