Nyheder og SamfundKultur

Den mest almindelige navn i Rusland og i verden

Trace, som er den mest almindelige efternavn i Rusland - en temmelig vanskelig opgave, og alt sammen på grund af en veldefineret algoritme af tiltag i beregningen af sådanne oplysninger findes ikke. Den største vanskelighed er kvinder, der ændrer deres pigenavn efter ægteskab og faktisk blive ejer af ikke én, men to navne. Mulighed for en skilsmisse med en tilbagevenden til det gamle navn eller et andet ægteskab med overgangen allerede den tredje navn. Og så begynder en komplet rod!

Den mest almindelige efternavn i Rusland

Men på trods af alle de vanskeligheder, eksperterne ikke forlader forsøg på at bestemme, hvad der er den mest almindelige efternavn i Rusland, og udgør deres ratings. Typisk, de omfatter lister 100 af de mest almindelige russiske navne, selvom nogle forskere begrænset og fem, og nogen interessant og dybere og mere tredimensionelle data. Disse vurderinger kan spores nogle små forskelle, men de er alle enige om, at det første sted i Rusland hører til Smirnov. Oprindelsen af hans efternavn Smirnov forpligtet sagtmodige og lydige børn, hvis udseende, som regel i store familier en stor fornøjelse at forældre. Det er ydmyghed og dannede grundlag for den mest berømte og populære russiske efternavn. For Smirnova i top fem ledere yderligere Ivanov, Kuznetsova, Popov og Sokolov.

Tegn på uddannelse af russiske navne

I betragtning og studere de mest almindelige efternavne i Rusland, kan vi fremhæve nogle funktioner, som dannede grundlag for en fornavne, og dermed klassificere dem. Den mest almindelige årsag til dannelsen af navne var navnet. For eksempel, John - Smith, John - Petrov, Sidorov - .. Sidorov, etc. Et stort antal navne skylder deres oprindelse til den erhvervsmæssige virksomhed af ejeren, hans øgenavn. Eksempler er Plotnikov, Melnikov, pottemagere, smede. Fælles nok til at danne et tegn på navnene var navnene på fugle og dyr: Sokolov, Volkov, Vorobyov, Medvedev Lebedev, Kozlov, Gusev og Orlov, etc ...

Dannelse af russiske navne

Uden navne i dag umuligt at forestille sig vores hverdag, og faktisk på én gang, kun et par århundreder siden, tilstedeværelsen af navnene har været undtagelsen snarere end reglen. Først efter fuldstændig afskaffelse af livegenskabet i 1861 blandt bønderne blev dannet og tildelt navne, og allerede eksisterende øgenavne som Peter stærke hænder eller Ivan Quick evigt væk. Observation dannelsen af russiske efternavne, skal det bemærkes, at den første til at erhverve dem fyrster og boyarerne, og det startede endda fra det 16. århundrede. Soldater og handel folk sikret retten til at bære navnene på kun 18-19 århundrede, og derefter fik de følgeskab af de gejstlige. Bønderne følte dette behov, når bliver løs og ikke længere tilhører nogen.

Populære navne i verden

Find ud af, hvad der er den mest almindelige efternavn i Rusland pointeresuemsya, og hvad er navnet på rangeret første i verden? Mere end hundrede millioner mennesker i verden er den mest almindelige efternavn i Kina - Lee og om det samme - Zhang. En anden populær kinesisk efternavnet Wang er 93 millioner mennesker. Vietnamesisk Nguyen - 36 millioner, den spanske Garcia og Gonzalez -. 10 millioner spansk-portugisisk efternavnet Hernandez ejer 8 mio. Britiske Smiths - 4 millioner tyske Millers - en million. Til sammenligning: Russisk Smirnov i verden - 2,5 millioner.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.