Nyheder og SamfundNatur

Navne på skov fugle. Navn og arter af fugle. Fugle Rusland

Vores planet er beboet af mange fugle, hvis navn er undertiden vi ikke engang har hørt om. De er overalt: i skove, bjerge, sletter, på kyster og have, selv i den kolde tundra. Mangfoldigheden af denne gruppe af dyr verden er så stor, at for eksempel kun på det område af Den Russiske Føderation kan møde repræsentanter fra mere end 400 arter, herunder ikke kun afgjort, men også trækfugle, fotos med navne, som er nemme at finde i atlas.

spurvefugle

Interessant, over 50% af alle fuglearter tilhører ordenen spurvefugle, som er den mindste vulst (6 g), og den største - Raven (1,5 kg). Der er fire underarter af fugle synger, polupevchie skrigende (tyranner) og shirokoklyuvye (boatbill). Vaner og maleri fugle, herunder træ, er meget forskelligartet, og sang og de mest imponerende udseende mænd. De er de første til at nå frem til den valgte redeplads, og deres sang refererer til det område og tiltrække hunner. Nogle arter, såsom stære og skovskader, er i stand til at kopiere stemmerne fra forskellige fugle og nogle af ordene fra vores tale. Ubiquitous.

Nogle spurvefugle under rugende sværme bor, men de fleste former par. Placering vælger den mandlige, og forskellige underarter foretrækker for denne hule, grene, sten, huller i jorden, klipper og så videre. Reproduktion sker i foråret eller sommeren, selvom for eksempel Korsnæb ikke bange for kulden, og hvis der er nok mad (gran og kogler ), det reder, selv i januar.

Alle spurvefugle udlede kyllinger, der er født næsten dækket med lys kanoner, døve og blinde, men meget hurtigt voksende. Fed unge og kvindelige, og mandlige. Ved 10-15 dage, ledsaget af forældrene til børnene flyver fra reden; de arter, der yngler i lavningerne, det sker lidt senere - 20-25 dage.

Navne på fugle, der hører til spurvefugle, altid høre: spurv, chickadee, Oriole, sluge, stær, vipstjert, havregryn, etc. af de større kan skelne en krage, jay, kardinal. Thrush, Fieldfare.

Bird parker, haver, enge og marker

Enhed fugl spurvefugle bebor haver og byens parker, bor i marker og enge. Skov og ørken repræsentanter normalt af lille størrelse, er frøædende og insektædende fugle. Det sangfugle med korte ben, der er perfekt tilpasset livet i træerne. Inden for de områder, blandede skove, parker og haver, kan man ofte se fuglen, stær, råge, dompap, krage, nattergal, Magpie, finke, allike, og mange andre repræsentanter for ordren. Navne på fugle er kendt for os siden barndommen.

Mange familier har bemærkelsesværdigt tilpasset til betingelserne i åbent rum, hvor der ikke er nogen høje træer. Disse omfatter Skylark, havregryn, fasaner, agerhøns og andre. Patrol vidder af felter i søgning af slanger og små gnavere, ugler jægere, kærhøge, steppe ørne.

Alle fugle af åbne rum i deres egen tilpasset miljøet. Nogle af dem er glimrende træk i jorden, ikke blot i deres søgen efter mad, men også for at flygte fra fjenden, næsten uden brug af vinger. De har mistet evnen til at flyve, men de har stærke ben med korte fingre, hvilket bidrager til at faste kører, og grave i jorden. Til denne gruppe hører fugle Hønsefugle (ryper, fasaner, ryper, perlehøns, Kraksi), strudse og andre.

Dag og nat "flyvende" Rovdyr er kendetegnet ved kraftige vinger og skarpe kløer, der hjælper dem til at jage. Denne gruppe omfatter høge, sorte glenter, høge, ugler, eng og CAD feltet, og så videre.

steppefugle

Russisk steppe strakte sig hele vejen fra bredden af Azovske Hav og Sortehavet til Uralbjergene, og det er naturligt, at i sådanne åbne rum beboet af en stor variation af fugle. Steppe og ørken fuglearter, og som vi giver navnet på, tvunget til at være forsigtige. Åbne rum ikke er for rig på krisecentre, så nogle gange kun en hurtig reaktion og flyvningen kan redde fuglen fra fjenden.

Eftersom steppe og ørken arter til at flytte en masse i græsset på jagt efter mad, deres ben nok for denne udvikling. Bortset fra agerhøns at steppe fugle er :. Demoiselle, triel, dværgtrappe, steppevibe, stortrappe, etc. De dygtigt skjult i græsset på grund af "camouflage" farve penne og let at finde mad i de frugtbare steppe jord. Planter og insekter - en af kosten, men rovfugle fotos med navne på, som kan findes i enhver lærebog, bytte om slanger, frøer og gnavere, som er rigtig mange, og ikke forsømme ådsler. Nogle arter af fugle gør deres reder direkte i jorden, og store rovdyr - på de sjældne træer i disse steder.

ørken fugle

I ørkenen, små fugle, fordi de ikke lider tørst. I den sydlige del af Rusland Astrakhan-regionen og Kalmykia øst er ørkenområder, der vrimler i vegetation og fugt kun i foråret. Føler sig trygge nok i krævende forhold fugle som kyllinger ørken, stortrappe, sanger, STEPPEØRN. På grænseområderne nær vand indlejring pelikaner, knopsvane, ænder og egrets.

For ikke at nævne verdens største flightless fugl - afrikansk struds, som kan veje mere end 150 kg. Evolution har taget sig af det, der giver en lang hals for et godt overblik over terrænet og den magtfulde ben for hurtig kører og rammer modstanderen under kampen. Levende strudse mange familier; lever af vegetation, insekter, firben, gnavere, men kan afhente resterne af måltidet rovdyr. Funny historie om, at strudse begraver hovedet i sandet - bare en joke, men hunnerne klækkes ved synet af fare bogstaveligt fladtrykt på jorden, forsøger at blive usynlig. På grund af varmen om sommeren ørken fugle er aktive om natten, og om vinteren - om eftermiddagen, når varmen.

fugle skov

Skov Fugle gør deres reder i træer og buske, samt i lavninger. Woody vegetation er for dem ikke blot husly, men et sted for fødevareproduktion. Derfor ben i de fleste arter er anbragt på en sådan måde, der er let at gribe gren. De fælles træk er de lange haler og brede vinger forkortet til hurtigt at tage ud, bremse og udskille snedige manøvrer blandt de tykke grene. Ved skov fugle omfatter hovedparten af spurvefugle, spætter, ugler og kurinoobraznyh.

I lodret klatring stammerne af fugle kløer er skarpe og buede. Nogle titler af skov fugle i denne gruppe er karakteriseret ved den måde bevægelighed (spætmejser). For at understøtte og balance Pikas og spætter bruge en hale, og Mejser, finker og nogle andre Pichugov, at få mad, kan suspenderes fra grenene nedenfor. Vilde rovdyr jager i flyvning, eller hurtigt falder ned på deres bytte.

Rovfugle i skoven

De karakteristiske træk ved dagtimerne og natlig skov rovdyr er skarpe hooked næb og lange kløer på stærke ben. Hertil kommer, at de har fremragende syn og hørelse.

Nogle navne på russiske fugle, der tilhører skovens rovdyr: ugler, sneugle, ugle, honning musvåge, musvåge, duehøg og andre.

Oprindelse af navne på fugle

Navne på fugle er ikke tilfældigt valgt: næsten alle af dem forudsætter eksistensen af eventuelle særlige funktioner bemærket af mennesker. For eksempel, for stemme og sangstil er navnene på gøgen (gøg), chizhu (chi-chi), musvit (blå Xin), Rook (gra-gra), og den hærfuglen, måger, viber, og mange andre fugle.

For karakteristisk fjerdragt og fuglen fik Ural navn: Grønirisk, ryper, Rødstjert (Jay), og sådan Pichugov som flytrap, honning musvåge og Nøddeknækkeren foreslå om deres spisevaner. Wagtail og vertigolovku let skelnes ved opførslen, men placeringen af nogle rugende fugle bogstaveligt investeret i deres navn: Synk, Sand Martin burrows på åbent banker, og sanger skjult i den tætte vegetation i søen.

Let at huske navnene på fuglene for børn, hvis de er minder om de lyde, der udsendes af, for eksempel, når du går, ligesom en hejre. Hun går langsomt langs mosen mudder, ligesom "Chapa" stærkt løft lange ben, og en rustik dialekt ændret navnet på fuglen "Chaplya" i hejre. Eller hvis den er forbundet, for eksempel med sneen gik fra oprindelsen af navnet på en fugl dompap.

Men jægere ved, hvad hans navn var ryper: når han tokuet, derefter så involveret, at bogstaveligt døv og ikke høre støjen farligt. Men når pauser, vender det hele i betragtning.

Ved den tid, navnene på levesteder distribueres i sådanne fugle som Finch og robin. Små finker flyve i og flyve de mest kølige, kolde måneder, så de er godt navngivet, selvom de nok hårdfør. En robin, der ofte lægger sig i haven tæt på de mennesker, klangfuld sang møder morgen og aften daggry.

dompap

Quirky og russisk oprindelse af navnet på en fugl dompap, fordi det ankommer i vores region for vinteren, med sne, og med fremkomsten af foråret flyver i de mørke nåleskove. Dompap har altid været forbundet med det nye år, så billedet krasnopuzogo lille pryder hverdagsting, dekorere julekort og souvenirs.


Fugle hører til familien af finker og flokdyr, konstant ringer til hinanden fløjte. Vinter sker selv i byens parker. Racer med udbruddet af varme i alpine og boreale skove i Eurasien, Kaukasus, Karpaterne. Den lever af bær, frø, knopper af træer.

vandfugle

Vand fugle, fotos og hvis navne er anført nedenfor - det er de fugle, der er i stand til at flyde på vand. De omfatter ikke arter, der kun findes i fødevarer reservoirer. På grund af den særlige måde at leve på, de er kendetegnet ved fælles træk: svømmehud fingre, tætte fjerdragt og olie kirtel sekretorisk, smørende fjer.

Titel vandfugle præcist enheder er afledt fra den lyseste repræsentant :. Anseriformes, pelikanfugle, gagaroobraznye, måger, pingvinoobraznye osv Fødevarer er fisk, skaldyr, frøer, alger, som de opnår ved at dykke i vand som skarver og dives eller udelade kun hovedet som svaner og ænder. Måger kan fiske i farten, kaster i vandet kun et næb.

vandfugle Rusland

Udbredt på det område i Den Russiske Føderation er vandfugle, fotos og navne på de fleste af dem er velkendte for alle. Selv om de fleste er vandrende :. Ænder, gæs, svaner osv I slutningen af sommeren begynder aktiv migration af vandfugle i overvintrende steder. Af den måde, nogle medlemmer af denne gruppe bruger det meste af året væk på havet, vender tilbage til kysten kun til avl og udrugning (nogle ænder). Habitat kan med rette betragtes Sakhalin, Kurilerne, Kamchatka, Krim og andre steder med en overflod af vandreservoirer.

Russisk vandfugle, hvis navne er havlit og edderfugle, bor i Yakutia og Tjukotka ved bredden af søen. Langs Volga reden: moorhen, Rødhovedet and, toppet lappedykker, grå gås, mute svane, blishøne.

rød fugl

I de mange forskellige fugle fremhæver de røde fugle, hvis navn er meget eksotisk, samt lyse fjerdragt. Hvis vores linser, Korsnæb og bullfinches delvist malet i denne farve, flamingo, Tanagra, Virginian Cardinal, Southern Red Bishop, ibis - næsten helt rødt. De fleste af disse fugle lever i de tropiske skove i det sydlige USA, Hawaii og andre øer, Australien og Afrika. Der henvises til spurvefugle, ploceidae, phoenicopteriformes, ciconiiformes og andre arter.

Interessante funktioner af fugle

Forskellige arter af fugle, frem for alt andet kropsstørrelse, formen af næb, fjerdragt farve og levested. Alle funktionerne i svært at beskrive kort, hvorfor komme ind på et par. Interessant er det næb af hver fugl udformet på en sådan måde, at det let kunne producere deres egen mad. Som et resultat, separation forekom morfologiske tilpasning fugle næb form til 14 grupper, blandt hvilke: altædende, fiskere, kødædende, finne, græsslåmaskiner fodring frø af nåletræer, nektar eller frugt, skyllevæsker, og andre kødædere.

Som et resultat af observation, blev det bemærket, at nogle fugle har en bemærkelsesværdig intellekt og opfindsomhed. Så måger og krager finde skaldyr eller nødder, løftede ham op i luften og derefter kastet til jorden for at bryde op, gentage denne manipulation flere gange. A butorides at tiltrække fisk agn smide i vandet i form af grene eller blade. Papegøjer, skovskader og råger kan underkastes lære menneskelig tale, og Dyatlov hjul bruger en tynd stav for at hente åbne en revne i barken af et træ og trække ud insekter.

Rollen af fugle i naturen, og for mennesket

Betydning af fugle i naturen umuligt at aftage: interagere og dyr, de bygger komplekse sammenhænge bidrager til naturlig udvælgelse. Fugle hjælpe med at sprede frø, og nogle arter er krydsbestøvede blomstrende planter.

Rovfugle holde gnavere få balance. Og tak Pichugov Insektædere, spise larver og larver af mange kulturer er bevaret, herunder husdyr, hvilket er meget nyttigt for mennesker. Det er derfor accepteret alle mulige foranstaltninger til bevarelse af forskellige arter af fugle, samt naturreservater er oprettet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.