HjemlighedReparationer

Vægpanel under en mursten til boligindretning. Udvendige vægpaneler under en mursten

Naturlige materialer var oprindelig på toppen af popularitet. Men deres værdi er ikke let tilgængelige for den gennemsnitlige forbruger. På dette grundlag, begyndte fabrikanterne at lave kunstige analoger, som i udseende ikke adskiller sig fra deres prototyper. Et slående eksempel på denne politik var en mur panel. Hvad er det? Rektangulær design med trykt dekorativt ornament som efterligner den sande klassiske murværk.

Et sådant materiale har den største fordel - en overkommelig pris, men det er ikke alle hans værdighed. En bred vifte af farvevalg, præget tekstur, forskellige former gør det i øjeblikket den mest populære. Det skal bemærkes, at de vægpaneler under en mursten (se foto i artiklen) er let at installere. Brug den som en afsluttende materiale kan være stort set alle overflader, som vægten af produktet er lille nok. Dette kan i væsentlig udvide dens anvendelse.

typer af paneler

Dette produkt er fremstillet af forskellige materialer, afhængigt af, at det kan opdeles i to typer:

 1. PVC-paneler. På tidspunktet for deres produktion anvendes polyvinylchlorid (moderne syntetisk materiale) og blødgørere. Typisk, i de indledende faser af panelet er hvide. Første produkt bibringer tekstureret mønster svarende murværk, så det er malet med specielle teknikker.
 2. MDF Paneler væg mursten under forskellig kvalitet fra den første type. De er meget stærkere og mere pålidelig. De er lavet af træspåner, komprimerede under højt tryk. På grund af høje temperaturer bliver fremragende materialeegenskaber.

Typisk vil sådanne paneler til sidst har en rektangulær form, deres område er 3-8 kvadratmeter. m. Materialet skæres simpelthen med en nedstryger eller stiksav metal.

Især MDF plader

Hvis vi sammenligner kunstige materialer, er MDF betragtes som den højeste kvalitet. Fra det ofte lavet de udvendige vægpaneler under en mursten. Det er modstandsdygtig over for pludselige temperaturændringer, høj luftfugtighed, stærk nok, er ikke bange for mekaniske skader. Disse kvaliteter gør den velegnet til beklædning facader og altaner. Det betyder dog ikke, at sådanne paneler ikke kan bruges indendørs. Denne mulighed er bedst egnet til efterbehandling køkkenet, gangen og selv badeværelset.

Takket være de lyse udskrifter i form af en mursten kan være et kontrasterende accent. Vægpaneler er perfekt kombineret med andre typer af materialer, for eksempel dekorative gips, tapet, maling. Installation hurtig og nem, under installationen, kan du helt undgå dannelsen af støv og snavs.

Funktioner af PVC-paneler

Polyvinylchlorid har fremragende tekniske egenskaber. Først og fremmest er det akustiske og varmeisolerende egenskaber. Beklædning af et materiale væg, kan du glemme alt om uvedkommende lyde kommer fra gaden. PVC-paneler ikke reagerer på temperaturvariationer, der vil bruge dem til udendørs udsmykning. De ændrer ikke udseende under påvirkning af direkte sollys. Eksperter siger, at PVC ikke er skadelige for menneskers sundhed, så i de seneste år har været meget anvendt sådan vægpanel under en mursten til boligindretning. Pas på dens overflade er let nok, det vasker enhver ikke-alkaliske midler. På grund af denne mange mennesker bruger PVC-paneler i køkkenet, hvor det er hele tiden ophobes snavs og fedt.

Kæmpe udvalg af farveskemaer kan markant forvandle interiøret.

Fordele ved vægpaneler

Ved at studere dette materiale, kan vi ikke tie om sin berettigelse.

 1. Frem for alt dette forsamling. Et sådant arbejde kan udføres på egen hånd uden nogen særlig viden og færdigheder. Bare studere teknologi og begynde at arbejde sikkert.
 2. Wall panel i henhold til mursten lette vægt, så den står over enhver base.
 3. Montering kræver ikke ekstra arbejde overflade forberedelse og dens tilpasning, hvilket sparer en betydelig mængde.
 4. Lang levetid (over 10 år). Hele anvendelsestidspunktet på de forreste sidepaneler er ikke revner, chips og andre defekter. Også, behøver det ikke at regelmæssigt opdatere udseendet.
 5. Alsidighed. Perfekt passer ind i enhver indretning, og dermed kan bruges i udvendige og indvendige beklædning.
 6. Delvis rekonstruktion tillader, uden at røre hovedfladen, er blevet ubrugelig til at erstatte ark.

Overvej ulemperne ved de vægpaneler

Umiddelbart skal det bemærkes, at under mursten vægpaneler har næsten ingen ulemper. Og dem, der har betydeligt ringere fortjeneste.

Så hvad er ulemper ved vægpaneler?

 1. Det lave brandmodstandsevne. Under alle omstændigheder er det ikke anbefales at udsætte materialet for varmebehandling, især en åben ild.
 2. Hvis det er muligt, undgå meget alvorlige kvæstelser og nogle gange kan danne karakteristiske buler, især PVC-paneler.

anvendelsesområde

Som allerede nævnt ovenfor, kan en mur panel bruges til både intern og ekstern finish. Dette materiale er perfekt til foring Åbne terrasser eller loggiaer og pavilloner eller terrasser. Nok organisk panel kig på facader af bygninger, uden nødvendigvis bolig. De bruges ofte til administrative og kommercielle bygninger.

Naturligvis dette produkt ser godt ud på væggene. Takket være det oprindelige design, bliver de brugt i interiører, indrettet i forskellige stilistiske retninger. Men det er, hvor omfanget ikke ende der. Letvægt gør det muligt at anvende dekoration panel til loftet, hvilket gør ekstraordinær sammensætning.

Omkostningerne ved vægpanelerne

Dannelsen af en række faktorer, der påvirker prisen:

 1. Konstruktionsmaterialet af en mur panel, for eksempel, vil MDF være betydeligt dyrere end polyvinylchlorid.
 2. Producent. Kendte mærker en tendens til at overvurdere værdien på tilbudsvarer mærker.
 3. Specifikationer. I samme prøver prisen kan variere efter pladetykkelsen.
 4. Anvendelse af ornament, især, farverne og kompleksiteten af tegningen.
 5. Kvaliteten af de farver, som er dekoreret med hjælp fra den forreste del.

Til sammenligning, kan vi tilbyde flere muligheder for prissætning af vægpaneler:

 • Russiske produktion - 780 rubler, tykkelsen af 4 mm.
 • Malaysia Produktion - 400 rubler per 1 sq. meter.
 • USA Produktion - bladareal Q3. m med en tykkelse på 6 mm ville koste omkring 2000 rubler.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.