Sport og FitnessHockey

Canadisk quarterback, "Pittsburgh" Kris Letang: biografi og personlig zhiz

Canadiske Kris Letang - ishockeyspiller, for det meste af skuespillerkarriere i "Pittsburgh Penguins". Efter at have spillet for NHL-holdet i næsten 10 år, har forsvareren aldrig spørgsmålstegn hans betydning for klubben, selv i en vanskelig periode i hans personlige liv.

Udseendet på ishockey

Kris Letang begyndte sin karriere i "Val-d'Or Fororz", som spillede for tre sæsoner. Beherskelse af den unge forsvarsspiller, der i den første sæson i Major Junior Hockey League Quebec i 70 kampe scorede 32 point, blev vurderet en række større NHL klubber og unge landshold af Canada, hvor spilleren har modtaget et opkald. Den anden sæson for Chris dannet endnu mere effektivt - 60 hockey spil og scorede 68 point i starten af sæsonen 2006/07 blev han inviteret ind i "Pittsburgh Penguins". Men debut i NHL i unge spillere er ikke angivet - 7 kampe han markeret to mål, så trænerstaben sendt tilbage til junior Letang på endnu en sæson.

Kommer til de "Pittsburgh Penguins"

I 2007/08 sæsonen var Kris Letang igen i centrum for "Pittsburgh", der starter sin lange rejse i "pingviner". Den canadiske ufuldstændig sæson, straks sluttede sig til holdet i sin første år vandt Atlantic Division og nåede Stanley Cup-finalen, hvor en hård kamp, "Detroit Red Wings" slå din modstander. I alt mesterskabet og slutspillet, har Chris spillet i 79 møder, efter at have bemærket af 19 point.

Et år senere, har den succeshistorie af ishockeyspiller gentaget - inden for rammerne af de regelmæssige mesterskabet "pingviner" var den anden, men har undladt at vinde Stanley Cup, denne gang bryde modstanden i "Detroit". Letang i næsten alle møder ud på isen og om resultaterne af 97 spil viste en utrolig forsvarer effektivitet - 14 mål og 32 overførsler.

I marts 2010 Kris Letang underskrevet med klubben en ny kontrakt i 4 år. Efter at have modtaget positive følelser fra denne, i mesterskabet for 2010/11 viste canadiske et fantastisk spil, scorede 50 point, 42 point af som kom fra assists. Men på trods af den høje effektivitet af forsvareren, "Pittsburgh" blev lavet ikke den bedste måde d slutspillet, mange forklares med træthed i tidligere sæsoner.

Championship 2013/14 sluttede for spilleren ganske dramatisk. I januar 2014 i en alder 26 år, spilleren haft et slagtilfælde - hans kone, Katherine, vågnede op og så ubevægelig mand på gulvet i soveværelset, men årsagen til denne begivenhed, hverken hun eller den Chris til at forstå en gang ikke kunne. Svaret bragte det eneste resultat af analysen, som viste et slagtilfælde. Tager et par måneder på genopretning, så snart næste sæson Letang vendte tilbage til isen, vil de fans fortsætter med at vise sin utrolige spil.

Trods den vellykkede tilbagevenden i maj som en del af slutspillet, en sort stribe Chris fortsatte - i en langvarig serie mod "Rangers' spiller fuldfører den sidste kamp med brækkede arme og ben, men gav ikke op holdet i et vanskeligt tidspunkt. Genvundet fra sin skade, Kris Letang returneres i "Pittsburgh", og i 2016 blev føjet til din sparegris en anden Stanley Cup. Nu er han jagter en anden trofæ i "pingviner".

Personlige liv

Trods regelmæssig beskæftigelse hockey og uddannelse, har en lykkelig familie Kris Letang. Hans kone - Catherine Laflemm nogen tid medvirkede i et reality show. Chris og Catherine officielt blev forlovet i sommeren 2015 år, og tidligere, i 2012, det år parret første barn blev født. Sønnen hedder Alexander. På trods af sin unge alder, blev drengen ført bort i hockey, efterligne sin far.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.